Title Image

Google Ads tanácsadás

GOOGLE ADS (ADWORDS) TANÁCSADÁS Húzzuk fel közösen az online értékesítésedet! Ha szakértő segítségére van szükséged, gyere el hozzánk egy személyes tanácsadásra és pörgessük fel Google Ads hirdetéseidet! Hivatalos Google Partnerként minden kérdésben tudunk Neked segíteni!

Google Ads (AdWords) tanácsadás szakértővel

Húzzuk fel közösen az online értékesítéseidet!

 

Jó dolog a Facebook és Google Ads hirdetések, de avatatlan kéz kezében igazi pénzégetővé változhatnak. Ma már annyira komplexek ezek a felületek, hogy kellő tapasztalat nélkül rengeteg pénzt lehet eredménytelenül elkölteni, holott ezt a pénzt tudnád arra is fordítani, hogy még több ügyfelet, vásárlót érj el és ezáltal tovább növeld bevételeidet.

 

Te is meg tudod csinálni!

 

Bár az online marketing egy külön szakma, ami a hirdetési felületek ismeretén túl, komoly pszichológiai és értékesítési ismereteket is megkíván, azonban tanulható és egy kisvállalkozás számára elengedhetetlen eszköz. A vásárlók nem ugyanúgy döntenek, mint egy boltban, vagy szupermarketben, ezért teljesen más kommunikációs stratégiát kell alkalmazni ahhoz, hogy sikeres legyen az online értékesítésed.

 

Biztosan Te is kezelsz Facebook és Google Ads hirdetéseket. Tudod, hogy ez mennyi idő és energia, néha csak fogy a pénz, de nem jönnek az új megrendelések, míg mások, esetleg a konkurencia alig győzi kiszolgálni a vásárlókat és ügyfeleket.

 

Ha tisztában vagy az alapszabályokkal és a helyes beállítási módszerekkel, akkor már könnyen tudsz stratégiát alkotni és megtervezni hirdetéseidet úgy, hogy azok eredményesek legyenek!

 

Ebben segítek Neked!

Hol szokott elvérezni a legtöbb hirdetési fiók és az online marketing?

A legáltalánosabb problémák:

 

 • Nincs megfelelő elméleti tudás, ezért számtalan hiba van a hirdetési fiókban
 • Nem jól megírt hirdetési szövegek, pedig erre több recept is létezik
 • Nem jól végzett kulcsszó kutatás és nem jól meghatározott célcsoport
 • Apróbb trükkök és bonyolultabb funkciók ismeretének hiánya
 • Az új trendek és eszközök ismeretének hiánya
 • Vagy egyszerűen a kellő tapasztalat hiánya

Miről szól a Google Ads tanácsadás?

Megismerem a cégedet és tevékenységedet, majd egy alapos honlap elemzés után, átnézem jelenlegi Google Ads (AdWords) hirdetéseidet. Megkeresem a hibákat, melyeket részletesen átbeszélünk és javaslatokat adok a hirdetési fiók optimalizálására és fejlesztésére.


Mindezek mellett átbeszéljük a teljes marketing stratégiádat, és megfelelő útmutatást kapsz, hogy a lehető legeredményesebben hirdethess!

 

Nem lesz olyan pont, amit ne beszélnénk át, vagy ne javítanánk ki!

google ads adwords hirdetes letrehozasa

Mit tartalmaz pontosan a Google Ads (AdWords) tanácsadás?

 

Sokkal többet mint, hogy beállítjuk a fiókodat!

Custom Image
Darabjaira szedjük a jelenlegi kampányaidat

Megkeressük az összes hibát, kijavítjuk és felvértezzük hirdetéseidet az összes lehetőséggel, amivel rendelkeznie kell. Útmutatást kapsz, hogy milyen hirdetéseket írj, hogy még több kattintást és megrendelést érj el.

Custom Image
Stratégiát alkotunk

Megnézzük, hogy a vállalkozásod esetében, hogyan lenne érdemes hirdetni, milyen stratégia mentén lennél eredményes. Átbeszéljük a lehetőségeidet és konkrét útmutatást kapsz, hogy a későbbiekben még jobban hirdethess.

Custom Image
Megnézzük a konkurenciát és a piacot

Fontos, hogy mindig a konkurencia előtt legyél egy lépéssel. Megnézzük, hogy milyen a konkurensek weboldala, hogyan hirdetnek és milyen eszközöket használnak, majd közösen összeállítunk egy tervet, amivel versenyelőnyhöz jutsz.

Custom Image
Kielemezzük jelenlegi weboldaladat

Nem elég, jó felhasználókat hozni egy weboldalra, ha a weboldal nem képes eladni, akkor a hirdetések és az online marketing nem lesz eredményes. Megnézzük, hogy weboldalad megfelelően van e felépítve, mit tudunk rajta javítani, annak érdekében, hogy még több értékesítést érjen el. Megnézzük a landing page-eket és javítjuk a hibákat, számos javaslatot teszek, hogy hogyan tudod kihozni a maximumot weboldaladból.

Custom Image
Beállítjuk a remarketinget

Az egyik legjobb és legköltséghatékonyabb hirdetési lehetőség, mind a Google és mind a Facebook esetében. Beállítjuk a közönségeket, létrehozzuk remarketing kampányaidat, hogy a weboldalt elhagyó potenciális vásárlókat a későbbiekben is elérd.

Custom Image
Rendbe tesszük a közösségi oldalakat

Megnézem jelenlegi közösségi oldalaid tevékenységét és javaslatot teszek, hogy hogyan lehet eredményesebb. Tippeket, ötleteket fogsz kapni, hogyan tartsd a kapcsolatot a követőiddel, akár Facebookon, vagy Instagrammon és hogy mindezt hogyan kösd össze a Google Ads hirdetéseiddel.

Custom Image
Beállítjuk a számlázást, rendbe tesszük a GDPR-t

Fontos, hogy fiókodban jól legyen beállítva a számlázás és az adózás. A GDPR rendelet szabályait és a rád vonatkozó pontjait is átbeszéljük, hogy elkerüld a büntetést.

Custom Image
Minden kérdésedre választ kapsz

Érdemes a kérdéseidet előre megírni, hogy mindegyiket át tudjuk beszélni és ne maradjon kétely benned. Garantáltan minden kérdésedre választ fogsz kapni. Akár technikai, akár elméleti jellegű!

EGYENESEN A GOOGLE BIZTOSÍTJA SZAKÉRTELMÜNKET!

 

Béki Dénes vagyok, online marketing- és Google Ads szakértő 10 éve foglalkozom marketinggel és jelenleg is kivitelezéssel foglalkozunk, melynek során ügyfeleink számára készítünk majdhogynem önműködő online marketing rendszereket. Több száz vállalkozásnak készítettünk már weboldalt és számos ügyfelünknek kezelünk sikeresen Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseket. A legfontosabb dolog megérteni azt, hogy ezek az eszközök önmagukban véve kevesek az igazi sikerhez. Megfelelően alkalmazva és jól kidolgozott stratégia mentén viszont igazi vevőszerző gépezetté alakíthatóak, melyek futószalagon szállítják az új megrendeléseket.

 

A hirdetési felületek használata viszonylag könnyen és gyorsan elsajátítható, ahogy az autóvezetés is, azonban, ahhoz hogy egy forma 1-es autóba üljünk és világbajnokságot nyerjünk, komoly tudás és rengeteg tapasztalat szükséges. Én rendelkezem ezzel a tudással, amit az elmúlt 10 évben, számtalan vállalkozással közösen éltünk meg és fejlesztettünk sikerre. Alig van olyan terület, amivel ne dolgoztam volna még, így biztos, hogy az Te tevékenységéhez is értek egy picit, pont annyit, hogy sikeresen eladjam online.

MI A LEGJOBB REKLÁM?

 

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

 

VALÓDI VÉLEMÉNYEK EGYENESEN A FACEBOOKRÓL

MENNYIBE KERÜL A GOOGLE ADS TANÁCSADÁS?

A Google Ads Tanácsadás díja:

 

99.900 Ft+ÁFA

 

Tartalmazza:

 

 • 60 perces személyes, vagy telefonos konzultáció
 • Weboldal elemzés
 • Teljes fiók elemzés és javaslat a hibák javítására
 • Stratégiai javaslattétel
 • Remarketing hirdetések és a konverzió beállítása
 • Közösségi média marketing javaslatokat (Facebook, Instagram, YouTube)
 • Korlátlan mennyiségű válasz a kérdéseidre

 

Bónuszok:

 

 • Online Marketing Mesterfokon című könyv – útmutató a sikeres vevőszerző stratégia kialakításához
 • Google Ads online tanfolyam – 3 órás videós oktató anyag a helyes beállításokról. A-tól Z-ig!

Minden ami ahhoz szükséges, hogy sikeres legyél!

Ajándék 1.

 

Online Marketing Mesterfokon
Útmutató a sikeres vevőszerző stratégia kialakításához

 

Facebook, Instagram, YouTube, Google Ads? Rengeteg jól teljesítő eszköz! De hogyan tudod mindezt alkalmazni a saját vállalkozásodban? Ezzel a könyvvel az a célom, hogy egy olyan működő stratégiai mintát és gondolkodásmódot adják át neked, melynek elsajátításával sikeresen tudsz új érdeklődőket és vásárlókat szerezni online, akár éveken át. A kulcs a gondolkodásmódban, valamint a rendelkezésre álló eszközök megfelelő használatában van, amelyeket szükség esetén könnyen tudsz formálni, hogy még eredményesebbek legyenek. Ismerd meg az online marketing rejtelmeit és alakíts ki önműködő értékesítési folyamatokat!

Ajándék 2.

 

Google Ads online tanfolyam 
3 órás videós oktató anyag

 

A Google Ads online tanfolyamba bele tettem minden olyan elméleti és gyakorlati tudást, ami ahhoz kell, hogy akár egy kezdő-, vagy egy már gyakorlottabb hirdető is megtanulja helyesen kezelni a Google Ads hirdetéskezelőjét és a pénz égetés helyett valódi üzleti eredményeket érjen el vele. Segítségével kiküszöbölhetőek az alapvető hibák, melyek csak a Google számláját gyarapítják, valamint beállíthatók a mérések melyek folyamatos monitorozásával eredményes hirdetések érhetőek el.

MI A GOOGLE ADS TANÁCSADÁS MENETE?

Custom Image
Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki a lenti űrlapot majd 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket. Szükség lesz a Google Ads fiókod ügyfél azonosítójára, valamint weboldalad elérhetőségére.

Custom Image
Konzultáció irodánkban, vagy Skype-on

A telefonos egyeztetés alkalmával bekért adatok alapján kiértékelem a jelenlegi hirdetéseidet és weboldaladat, majd egy körülbelül 60 perces konzultáció során mindent részletesen átbeszélünk. Javítjuk a hibákat és optimalizáljuk hirdetéseidet, átbeszéljük a teljes online marketing rendszered. A legjobb az, ha bejössz hozzánk irodánkba (akár üzlettársaddal, vagy marketinges kollégával), de ha nem megoldható Skype-on, vagy telefonon is tudunk konzultálni.

Custom Image
Eredményesebb hirdetések, több bevétel

A teljes tanácsadásról egy részletes elemzést kapsz, teljes útmutatással, melynek segítségével professzionálisan hirdetheted vállalkozásodat a Google Ads felületén.

TURBÓZZUK FEL GOOGLE HIRDETÉSEIDET ÉS AZ ONLINE MARKETINGEDET KÖZÖSEN

 

Ha úgy gondolod, hogy érdemes lenne megnézni jelenlegi online marketing rendszered, mert lenne rajta mit optimalizálni, fejleszteni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot még ma és egy hét múlva már eredményesebb hirdetésekkel és jobb weboldallal tudsz új ügyfeleket szerezni.

 

Garancia – teljes pénzvisszafizetés

 

Ha úgy érzed a tanácsadást követően, hogy nem kapált elég javaslatot, vagy nem tudtam javítani a hirdetéseid teljesítményét, akkor a teljes előleget visszaadom és harag nélkül elválunk.

 

Írj üzenetet, vagy keress telefonon!

+36 30 1818 017

hello@adnetmedia.hu

 

MI A LEGJOBB REKLÁM?

 

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattints rá és bizonyosodj meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál!

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot!

  Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

  TUDTA?

   

  A weboldalakat ma már több mint 73%-ban mobilról nézik. Mindösszesen 4 másodperc van rá, hogy meggyőzzük a látogatót, hogy az oldalon maradjon és további cselekvésre ösztönözzük. A látogatók 68%-a azonnal elhagyja az oldalt, ha nem tud kényelmesen böngészni rajta. A gyors oldal betöltődés nem csak a Google-nek fontos, hanem a felhasználói élményben is kulcs szerepe van. A felsoroltak miatt, egy weboldal esetében elkerülhetetlen az “értékesítési tölcsér” és a minőségi felhasználói élmény kialakítása.

   

  Szerezzen több vevőt egy jól összeállított hirdetési rendszerrel!

  Legfrissebb cikkeink Google Ads hirdetés témában

   Ajánlatkérés

   Ingyenes tanácsadás irodánkban.
   Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, munkanapokon 4 órán belül fel fogunk keresni.

   Ajánlatkérés