Title Image

Online marketing könyv

Online Marketing Mesterfokon könyv

Útmutató a sikeres vevőszerző stratégia kialakításához

“Facebook, Instagram, Google Ads, YouTube, Seo? Rengeteg hasznos online marketing eszköz, de hogyan használd őket helyesen? Számos módszer és stratégia alkalmazása után, kialakítottam a saját értékesítési folyamatomat, amit marketingfolyosónak neveztem el. Az Online Marketing Mesterfokon című könyvemből most mindent megtanulhatsz, ami ahhoz kell, hogy értsd és helyén kezeld az online marketinget, valamint a leírtak segítségével elkészítheted saját értékesítési folyamataidat, amelyekkel eredményesen tudsz majd vevőket szerezni online. Egy mindent átfogó online marketing könyv, amit imádni fogsz!”

Béki Dénes – online marketing szakértő

Bé Dénes Online Marketing Mesterfokon könyv

Mit tanulhatsz meg ebből az online marketing könyvből?

Custom Image

Hogyan vásárolnak az emberek online?

Nem úgy vásárolunk online, mint a való életben, például a Tescoban. Az online vásárlás folyamata egy összetett rendszer, melyet ha ismersz, akkor sikeresen tudsz majd értékesítési folyamatokat kialakítani és akkor és olyan üzeneteket megjeleníteni a célcsoportod számára, amelyek lézerpontosan betalálnak náluk.

Custom Image

Mi a sikeres weboldalak 7 alapja?

Jó dolog kiváló felhasználókat irányítani a weboldaladra és profin hirdetni, viszont ha a weboldalad nem tud eladni, nem tudja kiszolgálni a látogatót, akkor vesztettél, ugyanis a weboldalad az, ahol vásárolni fognak Tőled. Ismerd meg a megbízható weboldalak alapjait és alakíts ki tökéletesen értékesítő landing oldalakat (értékesítő oldalak)!

Custom Image

Hogyan alakíts ki erős bizalmat a vásárlóiddal?

A vásárlás egyik alapja, hogy a vevőid bízzanak benned és kompetensnek tartsanak, ezért az erős bizalom kialakítása elengedhetetlen az online marketingben, ugyanis lehet, hogy személyesen egyszer sem találkoznak veled.

Custom Image

Mi alapján hoznak döntéseket a vásárlóid?

A reklám és a marketing pszichológia, éppen ezért jó ha ismered, hogy mi alapján hoznak döntéseket az emberek, különösen a célcsoportod. Ha ezekre választ tudsz adni, akkor minden esetben képes leszel jó hirdetési szövegeket és értékesítő oldalakat létrehozni a weboldaladon.

Custom Image

Hogyan használd a közösségi médiát?

A közösségi média tombol! Mind a Facebook,az Instagram és a YouTube esetében is, azonban nem mindegy, hogy vállalkozóként melyikre, milyen figyelmet fordítasz. Lehet, hogy az egyik Neked való a másik esetében viszont keresni valód sincsen ott!

Custom Image

Hogyan növeld a márkahűséget és a szakértői megítélésedet?

Az online marketinget zseniálisan tudod használni, hogy kiépítsd a márkád és folyamatosan jelen legyél a célcsoportod szeme előtt. Ismerd meg a módszereket és alkalmazd!

Custom Image

Mitől lesznek eredményesek a hirdetéseid?

Kiket célozz meg, hogyan szólítsd meg őket? Milyen a jó hirdetés? Hova irányítsd a felhasználókat és milyen üzenetekkel szólítsd meg őket? Ezt mind megtudhatod a könyvből!

Custom Image

Melyik online marketing eszközt mire használd?

Google Ads, Facebook, Instagram, YouTube, SEO. Ismerd meg őket, tedd rendszerbe és használd helyesen az online marketingedben!

Custom Image

Mi az online marketing pszichológiája?

Ez bizony érdekes! A könyvben elárulom! 🙂

Az Online Marketing Mesterfokon című könyv szerzője

Online hirdetések szakértői

EGYENESEN A GOOGLE BIZTOSÍTJA ÖNNEK SZAKÉRTELMÜNKET!

Béki Dénes vagyok online marketing szakértő 10 éve foglalkozom marketinggel és jelenleg is kivitelezéssel foglalkozunk, melynek során ügyfeleink számára készítünk majdhogynem önműködő online marketing rendszereket. Több száz vállalkozásnak készítettünk már weboldalt és számos ügyfelünknek kezelünk sikeresen Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseket. A legfontosabb dolog megérteni azt, hogy ezek az eszközök önmagukban véve kevesek az igazi sikerhez. Megfelelően alkalmazva és jól kidolgozott stratégia mentén viszont igazi vevőszerző gépezetté alakíthatóak, melyek futószalagon szállítják az új megrendeléseket.

– Béki Dénes

Kinek ajánlott?

Custom Image

Magad kezeled az online marketingedet

Ha saját magad kezeled az online hirdetéseidet, a teljes marketingedet és a weboldaladat, beleértve minden egyes marketing eszközt, mert érdekel és szereted is, akkor az egy dolog, hogy ezt a könyvet imádni fogod, mindemellett brutál eredményességgel fogja megdobni az online marketinged hatékonyságát!

Custom Image

Ügynökséggel dolgozol, vagy kiszervezed

Ebben az esetben is nagy hasznodra lesz a könyv, hiszen segítségével gördülékenyebben tudsz majd együtt dolgozni az ügynökséggel, vagy az online marketingedet végzőkkel és eredményesebb kampányokat, stratégiákat tudtok kialakítani. Jobban bele látsz, hogy mitől lesz eredményes egy kampány és sokkal jobban tudtok majd együttműködni.

Mennyibe kerül?

Online Marketing Mesterfokon könyv

Útmutató a sikeres vevőszerző stratégia kialakításához

 

 • Hogyan vásárolnak az emberek online?
 • Mi alapján hoznak döntéseket?
 • Mi az online marketing pszichológiája?
 • Mi a sikeres weboldalak 7 alapja?
 • Hogyan használd a közösségi médiát?
 • Hogyan alakíts ki erős bizalmat a vásárlóiddal?
 • Hogyan növeld a márkahűséget és a szakértői megítélésedet?
 • Mitől lesznek eredményesek a hirdetéseid?
 • Melyik online marketing eszközt mire használd?

 

Alakítsd ki saját vevőszerző stratégiádat!

 

A könyv ára: 6.990 Ft (ingyenes szállítás)

Bé Dénes Online Marketing Mesterfokon könyv

Töltsd ki az űrlapot

és fizetés után postán küldjük a könyvet!

Online Marketing Mesterfokon könyv megrendelése

Ár: 6.990 Ft (bruttó)

Fizetési mód: átutalás

Szállítási mód: A könyvet a díj beérkezése után, postán küldjük

Pillanatnyilag nem rendelhető.

  Ajánlatkérés

  Ingyenes tanácsadás irodánkban.
  Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, munkanapokon 4 órán belül fel fogunk keresni.

  Ajánlatkérés