Online Marketing Mesterfokon könyv

Útmutató a sikeres vevőszerző stratégia kialakításához

“Facebook, Instagram, Google Ads, YouTube, Seo? Rengeteg hasznos online marketing eszköz, de hogyan használd őket helyesen? Számos módszer és stratégia alkalmazása után, kialakítottam a saját értékesítési folyamatomat, amit marketingfolyosónak neveztem el. Az Online Marketing Mesterfokon című könyvemből most mindent megtanulhatsz, ami ahhoz kell, hogy értsd és helyén kezeld az online marketinget, valamint a leírtak segítségével elkészítheted saját értékesítési folyamataidat, amelyekkel eredményesen tudsz majd vevőket szerezni online. Egy mindent átfogó online marketing könyv, amit imádni fogsz!”

Bé Dénes – online marketing szakértő

Bé Dénes Online Marketing Mesterfokon könyv

Mit tanulhatsz meg ebből az online marketing könyvből?

check

Hogyan vásárolnak az emberek online?

Nem úgy vásárolunk online, mint a való életben, például a Tescoban. Az online vásárlás folyamata egy összetett rendszer, melyet ha ismersz, akkor sikeresen tudsz majd értékesítési folyamatokat kialakítani és akkor és olyan üzeneteket megjeleníteni a célcsoportod számára, amelyek lézerpontosan betalálnak náluk.
check

Mi a sikeres weboldalak 7 alapja?

Jó dolog kiváló felhasználókat irányítani a weboldaladra és profin hirdetni, viszont ha a weboldalad nem tud eladni, nem tudja kiszolgálni a látogatót, akkor vesztettél, ugyanis a weboldalad az, ahol vásárolni fognak Tőled. Ismerd meg a megbízható weboldalak alapjait és alakíts ki tökéletesen értékesítő landing oldalakat (értékesítő oldalak)!
check

Hogyan alakíts ki erős bizalmat a vásárlóiddal?

A vásárlás egyik alapja, hogy a vevőid bízzanak benned és kompetensnek tartsanak, ezért az erős bizalom kialakítása elengedhetetlen az online marketingben, ugyanis lehet, hogy személyesen egyszer sem találkoznak veled.
check

Mi alapján hoznak döntéseket a vásárlóid?

A reklám és a marketing pszichológia, éppen ezért jó ha ismered, hogy mi alapján hoznak döntéseket az emberek, különösen a célcsoportod. Ha ezekre választ tudsz adni, akkor minden esetben képes leszel jó hirdetési szövegeket és értékesítő oldalakat létrehozni a weboldaladon.
check

Hogyan használd a közösségi médiát?

A közösségi média tombol! Mind a Facebook,az Instagram és a YouTube esetében is, azonban nem mindegy, hogy vállalkozóként melyikre, milyen figyelmet fordítasz. Lehet, hogy az egyik Neked való a másik esetében viszont keresni valód sincsen ott!
check

Hogyan növeld a márkahűséget és a szakértői megítélésedet?

Az online marketinget zseniálisan tudod használni, hogy kiépítsd a márkád és folyamatosan jelen legyél a célcsoportod szeme előtt. Ismerd meg a módszereket és alkalmazd!
check

Mitől lesznek eredményesek a hirdetéseid?

Kiket célozz meg, hogyan szólítsd meg őket? Milyen a jó hirdetés? Hova irányítsd a felhasználókat és milyen üzenetekkel szólítsd meg őket? Ezt mind megtudhatod a könyvből!
check

Melyik online marketing eszközt mire használd?

Google Ads, Facebook, Instagram, YouTube, SEO. Ismerd meg őket, tedd rendszerbe és használd helyesen az online marketingedben!
check

Mi az online marketing pszichológiája?

Ez bizony érdekes! A könyvben elárulom! 🙂

Az Online Marketing Mesterfokon című könyv szerzője

Üdv, Dénes vagyok!

Online marketing-, és minősített Google Ads szakértő, 10 éve foglalkozom marketinggel és jelenleg is ügyfeleink számára készítünk majdhogynem önműködő online marketing rendszereket. Több száz vállalkozásnak készítettünk már weboldalt és számos ügyfelünknek kezelünk sikeresen Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseket.

Most pedig neked fogom megmutatni, hogyan alakíthatsz ki sikeres online marketing rendszereket, amelyekkel növelni tudod vállalkozásod eredményességét.

Ezzel az online marketing könyvvel az a célom, hogy egy olyan működő stratégiai mintát és gondolkodásmódot adják át neked, amelynek az elsajátításával sikeresen tudsz új érdeklődőket és vásárlókat szerezni, akár éveken át. A kulcs a gondolkodásmódban, valamint a rendelkezésre álló eszközök megfelelő használatában van, amelyeket szükség esetén könnyen tudsz formálni, hogy még eredményesebbek legyenek.

MI A LEGJOBB REKLÁM?

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattints rá és bizonyosodj meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál.

Kinek ajánlott?

check

Magad kezeled az online marketingedet

Ha saját magad kezeled az online hirdetéseidet, a teljes marketingedet és a weboldaladat, beleértve minden egyes marketing eszközt, mert érdekel és szereted is, akkor az egy dolog, hogy ezt a könyvet imádni fogod, mindemellett brutál eredményességgel fogja megdobni az online marketinged hatékonyságát!
check

Ügynökséggel dolgozol, vagy kiszervezed

Ebben az esetben is nagy hasznodra lesz a könyv, hiszen segítségével gördülékenyebben tudsz majd együtt dolgozni az ügynökséggel, vagy az online marketingedet végzőkkel és eredményesebb kampányokat, stratégiákat tudtok kialakítani. Jobban bele látsz, hogy mitől lesz eredményes egy kampány és sokkal jobban tudtok majd együttműködni.

Mennyibe kerül?

Online Marketing Mesterfokon könyv

Útmutató a sikeres vevőszerző stratégia kialakításához

  • Hogyan vásárolnak az emberek online?
  • Mi alapján hoznak döntéseket?
  • Mi az online marketing pszichológiája?
  • Mi a sikeres weboldalak 7 alapja?
  • Hogyan használd a közösségi médiát?
  • Hogyan alakíts ki erős bizalmat a vásárlóiddal?
  • Hogyan növeld a márkahűséget és a szakértői megítélésedet?
  • Mitől lesznek eredményesek a hirdetéseid?
  • Melyik online marketing eszközt mire használd?

Alakítsd ki saját vevőszerző stratégiádat!

A könyv ára: 6.990 Ft (ingyenes szállítás)

Bé Dénes Online Marketing Mesterfokon könyv

Töltsd ki az űrlapot

és fizetés után postán küldjük a könyvet!

Online Marketing Mesterfokon könyv megrendelése

Ár: 6.990 Ft (bruttó)

Fizetési mód: átutalás

Szállítási mód: A könyvet a díj beérkezése után, postán küldjük

Pillanatnyilag nem rendelhető.