Naturgarden.hu – Egy kertészeti weboldal készítése
augusztus 29, 2018
A vevőszerző weboldal készítés nem 10 kattintás
december 17, 2018

Hivatalos Google Partner az AdNet Media

Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis immár hivatalosan is Google Partnerek vagyunk. Személy szerint követendőnek tartom a Google értékeit, ami röviden összefoglalva annyit tesz, hogy az emberekért dolgoznak. A Google kereső, a Google maps és az összes Google alkalmazás kiváló és pont ezért szeretjük, segítik a mindennapjainkat és hozzá tesznek az életünkhöz. Ezeket az alapelveket képviseljük mi is munkánk során és első számú célunk, hogy ügyfeleinket hozzásegítsük egyéni céljaikhoz függetlenül attól, hogy ki milyen nagy, így legyen szó több százmilliós árbevételű cégről, vagy akár egy kezdő egyéni vállalkozásról mi mindig partnerei leszünk, hogy segítsük elérni Őket üzleti céljaikban.

Mit jelent és kinek jár a Google Partner cím?

Rettentő fontos a Google számára, hogy az ügynökséget megfelelően képezze, hogy azok egyre jobb teljesítményt tudjanak nyújtani. Erre szolgál több képzésük is, melynek elvégzésével minősítéseket lehet szerezni, így tettünk mi is és a kellő képzéseket elvégezve megszereztük a Google Ads minősítést.

Tapasztalat és megfelelő tudás

Fontos, hogy nem csak az elméleti tudásra alapozza a kapcsolatot a Google, így kiemelten fontos számára a gyakorlati tapasztalat, mindezt úgy, hogy megnézi, milyen mértékben kezelt hirdetési összeget az ügynökség a fiókjaiban, magyarul, hogy mennyi pénzt költöttek ügyfeleink Google hirdetésre egy negyedév alatt. Az AdNet Media több millió forintnyi hirdetési költséget kezel negyedévente, melyre nagyon büszkék vagyunk, hogy ügyfeleink a szaktudásunkra bízzák pénzüket, mellyel gyakorlatilag befektetnek saját jövőjükbe.

A megfelelő elméleti és gyakorlati tudás mellett fontos szempont, hogy minden Google Ads felületet használjunk, így a keresési hirdetésektől  a YouTube hirdetéseken át a display hirdetésekig, ezzel is bizonyítva, hogy széles körben tudunk megoldásokat kínálni ügyfeleinknek.

Összességében elmondható, hogy a Google képzési rendszere rendkívül komplex, melynek hozama a kiemelkedő ügynökségi eredmények, ezt díjazza Google Partner címmel, melynek következtében további előnyöket, támogatást, oktatást, exkluzív ajánlatokat biztosít az ügynökség részére, mellyel még kiválóbb eredményeket tudunk biztosítani ügyfeleinknek, akár support, vagy új lehetőségek formájában.

A jövőben is célunk a minőségi szolgáltatás biztosítása és a további Premier Google Partneri cím elérése.

Mi a legjobb reklám?

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük