Hivatalos Google Partner az AdNet Media

Hivatalos Google Partner az AdNet Media

Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis immár hivatalosan is Google Partnerek vagyunk.

Személy szerint követendőnek tartom a Google értékeit, ami röviden összefoglalva annyit tesz, hogy az emberekért dolgoznak. A Google kereső, a Google Maps és az összes alkalmazás kiváló és pont ezért szeretjük őket. Segítik a mindennapjainkat és hozzátesznek az életünkhöz. Ezeket az alapelveket képviseljük mi is munkánk során, és első számú célunk, hogy ügyfeleinket hozzásegítsük egyéni céljaikhoz. Teljesen függetlenül attól, hogy ki milyen nagy vagy kicsi, így legyen szó több százmilliós árbevételű cégről vagy akár egy kezdő egyéni vállalkozásról. Mi mindig partnerei leszünk, hogy segítsük elérni őket üzleti céljaikban.

Mit jelent és kinek jár a Google Partner cím?

Rettentő fontos a Google számára, hogy az ügynökséget megfelelően képezze, hogy azok egyre jobb teljesítményt tudjanak nyújtani. Erre szolgál több képzésük is, melynek elvégzésével minősítéseket lehet szerezni. Így tettünk mi is, és a kellő képzéseket elvégezve megszereztük a Google Ads minősítést.

Tapasztalat és megfelelő tudás

Fontos, hogy nem csak az elméleti tudásra alapozza a kapcsolatot a Google. Kiemelten fontos számára a gyakorlati tapasztalat, mindezt úgy, hogy megnézi, milyen mértékben kezelt hirdetési összeget az ügynökség a fiókjaiban. Magyarul hogy mennyi pénzt költöttek ügyfeleink Google hirdetésre egy negyedév alatt. Az AdNet Media több millió forintnyi hirdetési költséget kezel negyedévente, melyre nagyon büszkék vagyunk! Ügyfeleink a szaktudásunkra bízzák pénzüket, mellyel gyakorlatilag befektetnek saját jövőjükbe.

A megfelelő elméleti és gyakorlati tudás mellett fontos szempont, hogy minden Google Ads felületet használjunk, így a keresési hirdetésektől  a YouTube hirdetéseken át a display hirdetésekig, ezzel is bizonyítva, hogy széles körben tudunk megoldásokat kínálni ügyfeleinknek.

Összességében elmondható, hogy a Google képzési rendszere rendkívül komplex, melynek hozama a kiemelkedő ügynökségi eredmények. Ezt díjazza Google Partner címmel, melynek következtében további előnyöket, támogatást, oktatást, exkluzív ajánlatokat biztosít az ügynökség részére. Ezekkel még kiválóbb eredményeket tudunk biztosítani ügyfeleinknek, akár support vagy új lehetőségek formájában.

A jövőben is célunk a minőségi szolgáltatás biztosítása és a további Premier Google Partneri cím elérése.

Mi a legjobb reklám?

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

     Ajánlatkérés

    Ingyenes tanácsadás irodánkban.
    Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, munkanapokon 4 órán belül fel fogunk keresni.

    Ajánlatkérés