Title Image

Google Ads (AdWords) Tanfolyam

Google Ads (AdWords) tanfolyam online videós képzés Ismerd meg a Google Ads hirdetéskezelő felületét és állítsd be sikeresen saját hirdetéseidet, akár már ma! Online Google Ads tanfolyam, az alapoktól egészen a haladó szintig. A Google első oldalán való megjelenés több száz, vagy több ezer látogatót jelent havonta. A Google Ads hirdetéskezelőjében rengeteg beállítás közül választhatsz, hogy mi alapján szeretnéd megjeleníteni a hirdetéseidet azonban, ha elméleti és gyakorlati tudás nélkül vágsz bele a hirdetésekbe, akkor nagyon hamar pénztárcád ellenségévé válhat, mintsem, hogy új vevőket hozzon. Most te is megtanulhatod a Google Ads hirdetések kezelését, méghozzá úgy, hogy valódi eredményeket és vásárlókat hozzon, méghozzá a lehető legkevesebb költség mellett!

Készülj a 2022-es szezonra profi hirdetésekkel!

Amit meg fogsz tanulni

Megismered a Google Ads új kezelőfelületét, teljes mélységében és pontosan tudni fogod mi mire való.

Látogatókat tudsz vinni a weboldaladra a Google-ből, ahol a vásárlóiddá válhatnak.

Megtanulsz létrehozni remarketing célközönségeket, hirdetéseket, hogy újra hirdess a korábbi látogatóidnak

Hogyan kell elvégezni a kulcsszó kutatást és kiválasztani a legjobbakat, hogy minőségi látogatókat szerezz

Hogyan tudod hirdetni weboldaladat több millió másik weboldalon a Google Display hálózatán

Kampányok létrehozását és módosításait, hogy jobban teljesítsenek

Kialakítani a konverzió mérést a weboldaladon, hogy csak az eredményekért fizess

A kezelő felület ismerete mellett, minden elméleti tudást megtanulsz a Google Ads-ről

google-ads-adwords-online-tanfolyam-mockup (1)

A Google Ads tanfolyam leírása

 

Minősített Google Ads szakértőtől tanulhatsz!

 

Ma a Google kereső hirdetés az egyik legjobb hirdetési forma egy kisvállalkozás számára, azonban a kezelőfelület kellő ismerete nélkül, gyorsan pénztárcánk ellenségévé is válhat. Rengeteg menüpont, több száz beállítási lehetőség, könnyű elveszni a részletekben.

 

A tanfolyam végére képes leszel önállóan létrehozni Google Ads hirdetéseidet, valamint mérni és optimalizálni tudod majd az eredményeket. Képes leszel létrehozni, remarketing hirdetéseket és elérni azokat a látogatókat, akik egyszer már felkeresték a weboldaladat. A tanfolyam végére egyedül és saját kezűleg tudod majd menedzselni a kampányaidat, úgy hogy új vásárlókat és ügyfeleket érhess el velük. Nem csak a kezelőfelület használatát fogod elsajátítani, hanem rengeteg elméletet fogsz megismerni a Google Ads hatékony működtetéséhez.

 

A Google Ads (AdWords) tanfolyamon megtanulhatod a hirdetések rejtelmeit és a Google első 4 helyére kerülhetsz, akár már holnap!

google barát weblap készítés

A Google Ads (AdWords) tanfolyam tematikája

14 részes gyakorlati és elméleti oktató anyag, 3+ órányi videóban!

1. Lecke: A Google Ads bemutatása

Van egy nagyon egyszerű, de annál kevésbe közismert alapelve a Google-nek, ha ezt megérted, tökéletes és ügyfélszerző hirdetéseket tudsz majd létrehozni! Nagyon fontos megismerni a Google rangsorolási szempontjait, hogy pontosan értsd, mitől függ az, hogy hányadik helyen jelenik meg a hirdetésed, valamint miért is kerül egy kattintás annyiba amennyibe, ha ezt érted jól tudod tervezni a költségeket és kedvező áron tudsz majd hirdetni.

2. Lecke: Fiók létrehozása

Létrehozzuk közösen a Google Ads fiókodat, megismerjük a kezelőfelületet és beállítjuk a számlázást. Választhatsz bankkártyás fizetést, vagy átutalást és megnézzük, melyiknek mi az előnye. Minden részletét megismered a Google Ads kezelőfelületének, így majd bátran hozhatsz létre sikeres kampányokat, melyekkel a legjobb látogatókat irányíthatod a weboldaladra.

3. Lecke: A kulcsszó tervező használata

Ismerd meg a kulcsszótervezőt és hozd ki belőle a maximumot. Rengeteg hasznos információt ad át nekünk a Google, ha tudjuk, hogy mire kell figyelni. A kulcsszó kutatás az alapja hirdetéseink eredményességének, ezért ezt mindenképpen jól kell tudd használni.

4. Lecke: Google Ads fiók szintjei

Az egyik legfontosabb elméleti rész! Ha ismered a fiók szinteket, akkor tudsz megfelelő stratégiát kialakítani azt, hogy hogyan szegmentáld a kampányokat, hirdetéscsoportokat, kulcsszavakat. A legtöbb hirdető ezt rosszul csinálja, mert nem ismeri az elméletet.

5. Lecke: Keresési kampány létrehozása

Létrehozunk közösen lépésről lépésre egy keresési kampányt. Beállítjuk a hirdetéscsoportokat, hirdetéseket és a kulcsszavakat. Megismerkedünk a teljes kezelő felület beállítási lehetőségeivel és a fejezet végére képes leszel önállóan kampányokat létrehozni.

6. Lecke: További kampányok létrehozása

Megnézzük, hogyan tudunk további kampányokat, hirdetéscsoportokat, hirdetéseket létrehozni és új kulcsszavakat felvenni. A szegmentálás szabályai szerint fogsz majd jól átgondolt és precízen megtervezett kampányokat kialakítani.

7. Lecke: Hirdetés bővítmények

A hirdetésbővítményeket még mindig kevesen használják, ezért ezzel extra előnyre tehetsz szert. Ebben a fejezetben részletesen megismerkedünk velük és létre is hozzuk őket, ezzel növelve hirdetéseid teljesítményét.

8. rész: Kulcsszó egyezés típusok - elmélet

A másik legfontosabb elméleti rész. A kulcsszó egyezés típusokkal, csak olyan kulcsszavakra fog megjelenni a hirdetésünk, melyek valódi eredményt hoznak. Ennek a helyes beállításával a hirdetésre szánt pénz nem a kukába, hanem valódi eredményekre fog elmenni. A legtöbb hirdető ezt a beállítási lehetőséget sem használja, vagy nem megfelelően.

9. rész: Kulcsszó egyezés beállítása

Kulcsfontosságú beállítások! Az előző fejezetben tanult elméletet átültetjük a gyakorlatba és megnézzük, hogyan tudjuk beállítani helyesen a fiókban.
Szó lesz arról, hogy hogyan lehet a minőségi mutatót megemelni, hogy olcsóbban és eredményesebben hirdethessünk.

10. rész: Kizáró kulcsszavak

Megismerkedünk a kizáró kulcsszavakkal és megnézzük hogyan tudjuk felvennie ezeket a fiókba. Tudod azt, hogy hogyan kerestek konkrétan a felhasználók, mielőtt a hirdetéseidre kattintottak? Ebben a részben ezt is megtanuljuk, melynek segítségével rengeteg kulcsszó ötletet kaphatunk, valamint látni fogjuk, hogy mire nem szeretnénk megjelenni a későbbiekben.

11. rész: Hirdetés előnézet eszköz

Ismerd meg a kulcsszótervezőt és hozd ki belőle a maximumot. Rengeteg hasznos információt ad át nekünk a Google, ha tudjuk, hogy mire kell figyelni. A kulcsszó kutatás az alapja hirdetéseink eredményességének, ezért ezt mindenképpen jól kell tudd használni.

12. rész: Konverziók mérése és beállítása

Az egyik legfontosabb dolog, hogy mérni tudjuk hirdetéseink eredményességét. Ebben a részben megismerkedünk a konverziók elméletével, és megnézzük gyakorlatban, hogy hogyan tudjuk beállítani a fiókban és a weboldaladon. A végére teljes képet fogsz kapni arról, hogyan teljesítenek a hirdetéseid, valamint hogy melyik hoz eredményt, melyik nem.

+ Bónusz 13. rész: Display hirdetések

Jeleníts meg hirdetéseket a Google Display hálózatán és érj el új embereket az érdeklődési köreik alapján, vagy hogy milyen weboldalakon járnak. Hirdetéseidet több ezer magyar weboldalon meg tudod jeleníteni, többet között a hvg.hu-n, a hasznaltauto.hu-n, vagy rengeteg egyéb tematikus weboldalon, attól függően, hogy mit állítasz be.

+ Bónusz 14. rész: Remarketing hirdetések

Növeld a hirdetéseid teljesítményét a remarketing hirdetések erejével! Ne hagyd veszni azokat a látogatókat, akik egyszer már jártak a weboldaladon, jeleníts meg nekik újra hirdetéseket és hozd vissza őket a weboldaladra, hogy vásároljanak.

A Google Ads (AdWords) tanfolyam előnyei

Custom Image

3+ órányi videós anyag

14 fejezet – 14 videó! Minden egy helyen, egy komplex online videós tréning, minden szükséges tudással.

Custom Image

Otthonról tanulhatsz

Akkor és ott tanulsz, ahol és amikor csak szeretnél a saját tempódban. A Google AdWords tanfolyam videót később bármikor visszanézheted.

Custom Image

Folyamatos frissítés

Az anyagot változás esetén frissítjük, így mindig naprakész marad a tudásod mindemellett korlátlan idejű hozzáférést kapsz a videós anyagokhoz.

Custom Image

Elmélet és gyakorlat

Nem csak azt tanulod meg, hogy mikor hova kell kattints a kezelőfelületen, hanem e mellett elméleti anyagokat is kapsz, hogy valóban megértsd a Google Ads működését.

Custom Image

Kezdőknek és haladóknak

Akár most kezded a hirdetéseket, akár már régóta hirdetsz, rengeteg hasznos elméleti és gyakorlati tudást kapsz.

Custom Image

Szakértő tudás

Minősített Google Ads szakértő által készített tréning, 10 éves marketinges tapasztalattal. A tanfolyam tele van rengeteg tippel és hasznos tanáccsal.

Nézz bele a Google Ads (AdWords) tanfolyam videóiba!

EGYENESEN A GOOGLE BIZTOSÍTJA A SZAKÉRTŐ TUDÁST

Online hirdetések szakértői

EGYENESEN A GOOGLE BIZTOSÍTJA ÖNNEK SZAKÉRTELMÜNKET!

Béki Dénes vagyok online marketing szakértő 10 éve foglalkozom marketinggel és jelenleg is kivitelezéssel foglalkozunk, melynek során ügyfeleink számára készítünk majdhogynem önműködő online marketing rendszereket. Több száz vállalkozásnak készítettünk már weboldalt és számos ügyfelünknek kezelünk sikeresen Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseket. A legfontosabb dolog megérteni azt, hogy ezek az eszközök önmagukban véve kevesek az igazi sikerhez. Megfelelően alkalmazva és jól kidolgozott stratégia mentén viszont igazi vevőszerző gépezetté alakíthatóak, melyek futószalagon szállítják az új megrendeléseket.

– Béki Dénes

Kinek ajánlott?

Custom Image

Most ismerkedsz a Google Ads-el

Ha most kezded az ismerkedést a Google Ads kezelőfelületével, akkor neked ez a legjobb megoldás. Mindenen végig megyünk lépésről lépésre és a végére érve haladó szinten tudod majd kezelni a Google Ads hirdetéseidet. Ez nem egy alapképzés, hanem egy haladó szintű tanfolyam, ahol biztos alapokra építünk, hogy a végén magabiztosan és eredményesen tudd kezelni saját hirdetéseidet. Az alapoktól indulva szintenként építjük fel a tudásod, melynek eredményeként sikeres hirdetéseket tudsz majd létrehozni.

Custom Image

Már kezeled a saját kampányaidat

Ha már hirdetsz a Google Ads rendszerében és létrehoztál már kampányokat, de nem vagy magabiztos és nem úgy jönnek az eredmények ahogy vártad akkor ez a tanfolyam neked való. A Google Ads online tanfolyam segítségével rengeteg elméleti kérdésre választ kapsz, valamint a legtöbb olyan funkciót megismered, melyek ahhoz kellenek, hogy eredményesebben tudj hirdetni. Az elméleti és a gyakorlati tudás mellett, rengeteg tippet, gondolkodásmódot adok át, melyek mind szükségesek ahhoz, hogy megbízható és haladó szinten tudd kezelni a hirdetéseket.

Mennyibe kerül?

A Google Ads Online tanfolyam ára

30.000 Ft +ÁFA helyett:

24.900 Ft + ÁFA  (bruttó 31.623 Ft)

Online Google Ads tanfolyam, az alapoktól egészen a haladó szintig. Ismerd meg a Google Ads hirdetéskezelő felületét és állítsd be sikeresen saját hirdetéseidet!

 • 12 részes oktató anyag (12 videó)
 • Több mint 2,5 órányi videó
 • Elméleti és gyakorlati tudás
 • Lépésről – lépésre haladhatsz
 • Az alapoktól a haladó szintig
 • Korlátlan idejű hozzáférés
 • Minősített szakértőtől tanulhatsz
 • Előképzettség nélkül is
 • Folyamatos frissítések

Megrendelés

Töltsd ki az űrlapot és fizetés után rögtön küldjük a hozzáférést a tanfolyamhoz!


Google Ads online tanfolyam megrendelése

Ár: 24.900 Ft +ÁFA (bruttó: 31.623 Ft)

Átmenetileg nem elérhető.

Mi a következő lépés?

 • Add meg az adataid, majd kattints a megrendelés gombra
 • Bankkártyás fizetés – OTP SimplePay: azonnal megkapod a hozzáféréseket e-mailben
 • Átutalás: e-mailben küldjük a számla számot és az utaláshoz szükséges információkat,  amint az összeg beérkezik, e-mailben küldjük a hozzáférést, munkanapokon 24 órán belül.
 • A számlát automatikusan küldjük e-mailben
 • Jöhetnek a profi hirdetések!

Kérdésed maradt?

Keress minket bizalommal az hello@adnetmedia.hu címen, vagy a +36 70 326 5807-es telefonszámon.

Érdekel egy teljes, mindent átfogó Online marketing képzés?

2 képzés és 1 könyv egyben csupán 39.900 Ft+ÁFA-ért

3 ingyenes bónusz is jár hozzá: 1. Google Ads audit lista (PDF) | 2. Landing page checklist (PDF) | 3. Poszt készítő mini tanfolyam

Három az egyben


Minden tudás elérhető, amire szükséged van, hogy sikeresen hirdess online és kialakítsd saját vevőszerző folyamataidat.

 

+ Gyakorlat

+ Elmélet

+ Stratégia

+ Facebook

+ Google

+ Online marketing 

Érdekel egy teljes, mindent átfogó Online marketing képzés?

2 képzés és 1 könyv egyben csupán 39.900 Ft+ÁFA-ért

3 ingyenes bónusz is jár hozzá: 1. Google Ads audit lista (PDF) | 2. Landing page checklist (PDF) | 3. Poszt készítő mini tanfolyam

  Ajánlatkérés

  Ingyenes tanácsadás irodánkban.
  Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, munkanapokon 4 órán belül fel fogunk keresni.

  Ajánlatkérés