Stratégiát alkotunk

Megnézzük, hogy az Ön vállalkozása esetében, hogyan lenne érdemes hirdetni, milyen stratégia mentén lehet a leghamarabb eredményes.

Beállítjuk hirdetéseit

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat készíti el Facebook kampányait. Ha még nincs Facebook oldala, elkészítjük és optimalizáljuk, kialakítjuk az egységes arculatot.

Megnézzük a konkurenciát és a piacot

Fontos, hogy mindig a konkurencia előtt legyen egy lépéssel. Megnézzük, hogy milyen a konkurensek weboldala, hogyan hirdetnek és milyen eszközöket használnak, majd közösen összeállítunk egy tervet, amivel versenyelőnyt szerezhet.

Kielemezzük jelenlegi weboldalát

Nem elég, jó felhasználókat hozni egy weboldalra, ha a weboldal nem képes eladni, akkor a hirdetések és az online értékesítés nem lesz eredményes. Megnézzük, hogy weboldala megfelelő e, mit tudunk rajta javítani, hogy kihozzuk a maximumot weboldalából, annak érdekében, hogy még több értékesítést érjen el.

Folyamatosan optimalizáljuk hirdetéseit

Hirdetése teljesítményével kapcsolatos jelentéseket küldünk Önnek, melyekből többek közt kiderül, hogy hány új ügyfele lett a hirdetésén keresztül, honnan érkeztek az új látogatók. Szerkesztjük, és hatékonyabbá tesszük hirdetését a Facebook eszközeinek segítségével, ezáltal megnövelve azoknak a potenciális ügyfeleknek a számát, akik kapcsolatba lépnek a vállalkozásával.

Rendbe tesszük a közösségi oldalakat

Megnézzük jelenlegi közösségi oldalainak tevékenységét és javaslatokat kap, hogy hogyan lehet eredményesebb. Tippeket, ötleteket fog kapni, hogy tartsa a kapcsolatot a követőivel, akár Facebookon, vagy Instagrammon.

Beállítjuk a számlázást, rendbe tesszük a GDPR-t

Fontos, hogy fiókjában jól legyen beállítva a számlázás és az adózás. A GDPR rendelet szabályait és az Önre vonatkozó pontjait is átbeszéljük, hogy elkerülje a büntetést.

Folyamatos havi szintű konzultáció

Nem engedjük el a kezét, minden hónapban egyeztetünk az eredményekről, aktuális változásokról, akcióiról, marketing tevékenységeiről. Folyamatos napra kész információt kap a legújabb trendekről és lehetőségekről.

Segítünk értékesíteni Facebookon keresztül

Kihasználod a Facebook oldalad minden funkcióját? Használod a bolt és shopping funkció adta lehetőségeket, beállítottad a nyelvesítést, automatizáltad az üzenetküldést? Ha úgy gondolod, hogy ráférne az oldalara egy ráncfelvarrás, keress minket!

Facebook hirdetés, egyszerű vagy még sem?

Habár a Facebook hirdetés kezelője nem tűnik bonyolultnak, és hamar el lehet indítani a hirdetést, azonban avatatlan kéz számára igen veszélyes játékká válhat, így könnyen pénztárcánk bánhatja, mintsem hogy bevételeinket növelje.

 

Még sem érdemes elriadni a Facebookon való hirdetéstől, hiszen számos előnnyel rendelkezik, így ha most kezdi kialakítani online marketing rendszerét, és szeretne a versenytársak elé kerülni, használja ki mindenféleképpen ezt a hirdetési lehetőséget.

 

Hirdetéseire csak olyan felhasználók fognak kattintatni, akik érdeklődnek az Ön terméke/szolgáltatása iránt, ellenben például az újsághirdetéssel, ahol mindenki látni fogja a hirdetést ha érdekli, ha nem. Ez nem is lenne rossz, ha tudnánk, hogy az újságot olvasók közül mindenki a célcsoportunk, így a kifizetett hirdetési díj valóban megtérülne. Sajnos ez nem így van. A kattintás alapú hirdetéseknél  viszont, csak akkor kell fizetnünk, ha az valóban működik és érdeklődőt hoz weboldalunkra, ha nem hoz nem is kerül pénzbe.

Sikeres Facebook hirdetést szeretne?

Ahonnan CSAK olyan látogatókat viszünk weboldalára, akik kifejezetten az Ön termékét vagy szolgáltatását keresik.

AJÁNLATOT KÉREK

MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

 • 1

  Ingyenes konzultáció irodánkban

  Töltse ki a lenti űrlapot, 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd egy ingyenes konzultáció során személyesen átbeszéljük lehetőségeit. Hogyan érdemes elindulnia, mekkora kerettel? Minden kérdésére választ kap.

 • 2

  Elindítjuk hirdetéseit

  A megbeszélt céloknak megfelelően elindítjuk hirdetéseit, akár 24 órán belül. Önnek csak a saját szakterületéhez kell értenie, mi szállítjuk Önnek az új érdeklődőket.

 • 3

  Eredményes hirdetések, több bevétel

  Havi rendszerességgel konzultálunk az eredményekről, de kollégáink folyamatosan állnak rendelkezésére kérdés esetén.

Facebook kampányok

A weboldalakhoz az alábbi szolgáltatások integrációját vállaljuk, a teljesség igénye nélkül

10

Éve a piacon

216

Weboldal készült el

314

Sikeres online kampányt folytattunk

99999

Kattintottak Weboldalainkra

INDÍTSUK BE FACEBOOK HIRDETÉSEIT ÉS ONLINE MARKETINGJÉT KÖZÖSEN

Ha szeretne több vevőt Facebook hirdetésekből, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével és akár pár napon belül már futhatnak is hirdetései.

 

Jelenítsük meg hirdetését a felhasználóknak akkor, amikor a leginkább “vevők a vásárlásra”, és irányítsuk át őket webhelyére, ahol azonnal meg is vásárolhatják azt!

 

Írjon nekünk üzenetet, vagy keressen telefonon!

Töltse ki űrlapunkat és küldje el ajánlatkérését!

  Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

  MI A LEGJOBB REKLÁM?

   

  Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

  Egyedi weboldal készítés, amivel új vevőket szerezhet! Tervezzük meg együtt weboldalát, díjmentesen!

  TUDTA?

  A weboldalakat ma már több mint 73%-ban mobilról nézik. Mindösszesen 4 másodperc van rá, hogy meggyőzzük a látogatót, hogy az oldalon maradjon és további cselekvésre ösztönözzük. A látogatók 68%-a azonnal elhagyja az oldalt, ha nem tud kényelmesen böngészni rajta. A gyors oldal betöltődés nem csak a Google-nek fontos, hanem a felhasználói élményben is kulcs szerepe van. A felsoroltak miatt, egy weboldal esetében elkerülhetetlen az “értékesítési tölcsér” és a minőségi felhasználói élmény kialakítása.

  Szerezzen több vevőt egy jól összeállított hirdetési rendszerrel!

  Eredményes Facebook hirdetés, kérjen ajánlatot!

  Online hirdetések szakértői

  EGYENESEN A GOOGLE BIZTOSÍTJA ÖNNEK SZAKÉRTELMÜNKET!

  Béki Dénes vagyok online marketing szakértő 10 éve foglalkozom marketinggel és jelenleg is kivitelezéssel foglalkozunk, melynek során ügyfeleink számára készítünk majdhogynem önműködő online marketing rendszereket. Több száz vállalkozásnak készítettünk már weboldalt és számos ügyfelünknek kezelünk sikeresen Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseket. A legfontosabb dolog megérteni azt, hogy ezek az eszközök önmagukban véve kevesek az igazi sikerhez. Megfelelően alkalmazva és jól kidolgozott stratégia mentén viszont igazi vevőszerző gépezetté alakíthatóak, melyek futószalagon szállítják az új megrendeléseket.

  – Béki Dénes

  INDÍTSUK BE FACEBOOK HIRDETÉSEIT ÉS ONLINE MARKETINGÉT KÖZÖSEN

  Partnereink

  A következő partnereinknek készítettünk már weboldalt és segítettük az online marketing kampányukat

  Mitől lesz sikeres a Facebook hirdetése, mit tudunk kínálni?

  Habár a Facebook hirdetéskezelője nem tűnik bonyolultnak, és hamar el lehet indítani a hirdetést, azonban avatatlan kéz számára igen veszélyes játékká válhat, így könnyen pénztárcánk bánhatja, mintsem hogy bevételeinket növelje.

   

  Még sem érdemes elriadni a Facebookon való hirdetéstől, hiszen számos előnnyel rendelkezik, így ha most kezdi kialakítani online marketing rendszerét, és szeretne a versenytársak elé kerülni, használja ki mindenféleképpen ezt a hirdetési lehetőséget.

  Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat a Facebook kampányok szervezésében

  Ha még nincs Facebook oldala, elkészítjük és optimalizáljuk, kialakítjuk az egységes arculatot

  Kampányon belül minimum 3 hirdetés létrehozás, folyamatos optimalizálása, a hatékonyságuk mérése, hogy mindig a legjobb hirdetés fusson

  A hirdetések időnkénti módosítása, hogy változatos legyen a felhasználó számára

  Jól célzott, weboldalához alkalmazkodó hirdetések

  Weboldalát a kampányhoz szabjuk, javaslatot teszünk

  A hirdetések mindig a legrelevánsabb oldalra mutatnak

  Grafikai támogatás, reklám spotok gyártása (weboldalra, Facebookra)

  Folyamatos marketing tanácsadás

  Napi szintű interakció Facebook oldalán

  Konkurencia figyelés

  Szeretné, ha Facebook hirdetéseit profi szakemberek kezelnék?

  Egy jó hirdetés cselekvésre legjobb esetben vásárlásra ösztönzi az érdeklődőt, nincs máshogy ez a Facebook-on sem. A mi célunk az, hogy az Ön weboldalára csalogassunk a vásárlót. Ez több szempontból is fontos: weboldalán több hasznos információval győzheti meg a látogatót, kérheti, hogy feliratkozzon a hírlevelére, vagy egyből vásárlásra ösztönözheti.

  Elemezzük a piacot, hogy az Önnek leginkább megfelelő célcsoportot célozhassuk meg

  Facebook hirdetések létrehozása, kampányonként 3, 3 különböző grafikával (Így rögtön 3 hirdetést futtat a Facebookon)

  Napi szinten elemezzük a hirdetéseket, csökkentjük a kattintási költségeket

  Segítünk Értékesíteni Facebookon Keresztül

  Figyeljük a hirdetések teljesítményét, és a kevésbé jól teljesítőket cseréljük

  Facebook remarketing beállítása

  Heti jelentést küldünk

  Folyamatos Havi Szintű Konzultáció

  Posztokat, kreatívokat készítünk, amelyet sok emberhez is eljuttathatunk

  Fontos tudni, hogy a Facebook hirdetés célja a figyelemfelkeltés! Nem önmagában az értékesítés, ezt majd a honlapja elvégzi, ezért érdemes mindig egy kattintásra ösztönző szöveggel felkelteni a vásárlók figyelmét. Profi szakembereink ennek a megfogalmazásában és összeállításában is segítenek.

  TURBÓZZUK FEL FACEBOOK HIRDETÉSEIT ÉS ONLINE MARKETINGÉT KÖZÖSEN

  Ha szeretne több vevőt Facebook hirdetésekből, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével és akár pár napon belül már futhatnak is hirdetései.

   

  Jelenítsük meg hirdetését a felhasználóknak akkor, amikor a leginkább “vevők a vásárlásra”, és irányítsuk át őket webhelyére, ahol azonnal meg is vásárolhatják azt!

   Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

    Ajánlatkérés

    Ingyenes tanácsadás irodánkban.
    Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, munkanapokon 4 órán belül fel fogunk keresni.

    Ajánlatkérés