Google Ads (AdWords) kampánykezelés menete - Profi Weboldal készítés Garanciával - AdNet Media
adnet media_a penzt hozo weboldal keszites miert nem 10 kattintas
A vevőszerző weboldal készítés nem 10 kattintás
december 17, 2018
Mutasd az összeset

Google Ads (AdWords) kampánykezelés menete

google ads adwords kampanykezeles menete

Hogyan működik ma a Google? Mi az információszerzés menete?

Mindannyian ismerjük a Google-t, szinte nem is telik el nap a nélkül, hogy ne használnánk valamire. Eszünkbe jut valami, meglátunk valamit, esetleg egy hirdetés jön szembe velünk az utcán és máris vesszük elő mobiltelefonunkat és rákeresünk a neten és hol máshol persze, hogy a Google-ben. Nincs az a kérdés, amire ne tudna válaszolni és pontosan ezért szeretjük, mert segít. Segít informálni vásárlás előtt, vagy ha tanulni szeretnénk esetleg egy jó receptre lenne szükségünk a szombat esti randira. Mindenben partnerünk a Google éppen ezért vállalkozóként nem mindegy, hogy megtalálnak e ott vásárlóink vagy sem?

Milyen eszközei van ma egy vállalkozásnak, hogy felkerüljön a Google első oldalára, hát a Google Ads (Adwords)

Nem sűrűn fordul elő, hogy a Google második, vagy harmadik oldalára kelljen lapozzunk azért, hogy megtaláljuk a számunkra fontos információkat. Sőt ha mobilon böngészünk, talán az első oldal aljára sem kell lejussunk, hogy megtaláljuk azt a weboldalt, amit keresünk. Milyen lehetőségeket kínál nekünk a Google Ads (AdWords)? Akár még aznap fel tudunk kerülni vállalkozásunkkal a találati lista első 4 helyére, különösebb erőfeszítés nélkül, méghozzá olyan kulcsszavakra, amelyek számunkra előnyösek, tehát potenciális érdeklődőinknek, vásárlóinknak tudjuk megmutatni hirdetésünket, ajánlatainkat, méghozzá a legjobb időben, amikor arra szükségük van.

google ads adwords hirdetes optimalizalasMi a Google Ads (Adwords) kampánykezelés menete?

 1. Első sorban a pontos piackutatás, elemzés
  Nem elég az első helyen megjelenni, de az akkor érdemes, ha valóban jó kulcsszavakra jelenünk meg, méghozzá megfelelő üzenettel. Ha nem tudunk jó és versenyképes ajánlatot adni ügyfeleink számára, akkor könnyen a konkurenciánál köthetnek ki, ami valljuk be nem túl előnyös, ha már fizetünk a hirdetésekért.
 2. Megfelelő fiókbeállítások
  Szuper dolog, ha jó kulcsszavakra jelenünk meg, de nem vagyunk tisztában a legújabb hirdetési beállításokkal. Hiába jönnek jó felhasználók a weboldalunkra, ha mindez baromi drága, szóval a következő lépés az, ha jól optimalizáljuk hirdetéseinket.
 3. Optimalizálás és mérés
  Folyamatosan nyomon kell kövessük az eredményeket, nézni a kattintásokat, mire mennyi költségünk ment el, milyen kulcsszavak és hirdetések esetében vagyunk eredményesek, mit árulnak el ezek a weboldalunkról, vagy a stratégiánkról? Ha használjuk a mérési eszközöket, mint például a Google Analytics, akkor folyamatosan tudjuk optimalizálni hirdetésünket és weboldalunkat, hogy egyre jobb és jobb eredményeket érjünk el.
 4. Ne felejtsük el a Google Ads kínálta remarketinget
  Az oldat elhagyó látogatók, azért mert éppen nem végeztek semmilyen számunkra fontos cselekvést, még lehet, hogy később vásárolnának, így igyekezzünk megtartani őket és a remarketing hirdetések segítségével újra megszólítani. Tehetjük mindezt úgy, hogy különböző termékeink, vagy szolgáltatásaink iránt érdeklődőknek különböző üzeneteket jelenítünk meg, pont azt, ami nekik értékes, így visszacsalogatva weboldalunkra újra ajánlatot tehetünk nekik.

A Google Ads (Adwords) kampánykezelés menete kezdődik a célcsoport alapos megismerésével, majd a nekik szóló üzenetek kialakítása után a Google Ads rendszer adta lehetőségekkel, az üzenetek eljuttatásával számukra, majd ezek folyamatos elemzése és mérése, hogy még optimálisabban futtassuk kampányainkat.

Milyen lehetőségeket kínál a Google Ads?

 • Kereső hirdetések létrehozása
 • Display hirdetések létrehozása
 • Remarketing hirdetések létrehozása
 • Konverziók mérése és optimalizálása
 • A Google Analytics által további mérési lehetőségek kialakítása, mellyel még pontosabban tudunk célozni később

Googl Ads (Adwords) hirdetések kezelésében több éves tapasztalattal rendelkezünk és hivatalos Google partnerként állunk rendelkezésére, ha Google Ads kampányait profi szakemberek kezére bízná. Jöjjön el hozzánk díjmentes Google Ads konzultációra, ahol részletesen átbeszéljük elképzeléseit, terveit, majd megnézzük, hogyan tudna a legeredményesebben hirdetni a Google Ads hirdetési rendszerén.

Elakadt a beállítások között? Úgy érzi túl sokat költ Adwords hirdetésre, de az eredmények nem jönnek? Lehet, hogy nem jó stratégia mentén hirdeti vállalkozását és sokkal nagyobb potenciál van a hirdetéseiben?

Bula Dénes vagyok online marketing és minősített Google Ads szakértő, cégünk az AdNet Media hivatalos Google Partner, ami azt igazolja, hogy szaktudásunk az AdWords hirdetések terén kiemelkedő, ezt a jelvényt a Google-től kaptuk, hogy megerősítsék Önt szakértelmünkben. Csak kattintson rá és bizonyosodjon meg róla!

 

Milyen eredményeket érhet el hirdetéseivel, ha azt egy szakértő állítja be?

Több száz vállalkozással dolgoztunk már az egyéni vállalkozásoktól kezdve a több száz milliós árbevételű cégekig. Széles körben rendelkezem tapasztalattal és több ezer sikeres kampányt futtattam már le, melyek új vevőket, megrendeléseket eredményeztek ügyfeleimnek.

Nézze meg Google Ads tanácsadás szolgáltatásunkat és ha gondolja húzzuk fel együtt Google hirdetéseit!

_MG_8163
Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?