Webfejlesztés otthon
Webfejlesztés otthon, így kezdj neki
augusztus 1, 2018
Hivatalos Google Partner az AdNet Media
október 1, 2018

Naturgarden.hu – Egy kertészeti weboldal készítése

Egy kertészeti weboldal készítése

Mindig jó olyan ügyfelekkel dolgozni, akik nyitottak az újdonságokra és hajlandóak tenni a sikerért. Sebestyénék úgy kerestek meg minket, hogy már több weboldal készítővel dolgoztak együtt, de eddig soha nem sikerült elérni a kívánt célt, azaz egy minőségi, modern, jól működő és egyben marketing vezérelt weboldal készítését. Éppen ezért kénytelenek voltak maguk kitanulni a keresőoptimalizált weboldal készítés alapjait. Elég jól is haladtak ezzel a projekttel, számos olyan kulcsszóra sikerült jó helyre felhozni a Google-ben, ami üzletet is jelent nekik, innentől jöttünk mi a képbe, hogy profi weboldalt készítsünk.

Előtte után, a jó webdesign és SEO felépítés

Sikerült jól optimalizálni bizonyos kulcsszavakra a weboldalt, azonban a weboldal alapjai súlyos hiányosságokat szenvedett.

Ilyenek voltak többek között:

  • A weboldal url-jei nem voltak megfelelőek, kódokat tartalmazott kulcsszavak helyett, ezeket javítottuk, valamint egyéb oldalon belüli seo beállításokat is elvégeztünk
  • Maga a webdesign elavult volt és nem vezette a látogatót az oldalon azaz nem segítette az ajánlat kérést. Ezek után mi egy teljesen új web designt készítettünk az oldalnak, melyet alaposan megterveztünk, hogy a látogatót úgy vezessük végig az oldalon, hogy ajánlatkérést, vagy telefonhívást kezdeményezzen az olvasottak végén.
  • Megfelelő marketing eszközökkel vérteztük fel az oldalt, hogy még hatékonyabb legyen működése
  • Új logót készítettünk nekik, ami még jobban kihangsúlyozza az általuk kínált minőséget

Így nézett ki a munkánk előtt és utána a weboldal:

naturgarden.hu_elottenaturgarden.hu_elotte2naturgarden.hu_elotte3

Utána:

referencia képnaturgarden.hu_utananaturgarden.hu_utana2

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!