Title Image

Facebook hirdetés Tanfolyam

online videós képzés   Ismerd meg a Facebook hirdetéskezelő felületét és állítsd be sikeresen saját hirdetéseidet a Facebook-on és az Instagram-on!   Nem mindegy, hogy milyen módon és stratégiával hirdetünk a Facebookon és az sem, hogy jó célközönségnek mutatjuk e meg a hirdetéseinket. Ha nem értesz a kezelő felülethez, gyorsan a pénztárcád ellenségévé is válhat, ahelyett, hogy új vásárlókat hozna neked.   A Facebook hirdetés tanfolyamon megtanulhatod a hirdetések rejtelmeit és sikeresen eladhatod a szolgáltatásodat, vagy termékedet!

Készülj a 2022-es szezonra profi hirdetésekkel!

Amit meg fogsz tanulni

Megismered a Facebook új kezelőfelületét, teljes mélységében és pontosan tudni fogod mi mire való.

Hogyan tudod hirdetni weboldaladat a Facebookon, az Instagramon és a hozzájuk kapcsolódó felületeken.

Látogatókat tudsz vinni a weboldaladra a Facebook-ról és az Instagram-ról, ahol a vásárlóiddá válhatnak.

Kampányok létrehozását és módosításait, hogy jobban teljesítsenek

Megtanulsz létrehozni remarketing célközönségeket, hirdetéseket, hogy újra hirdess a korábbi látogatóidnak

Kialakítani a konverzió mérést a weboldaladon, hogy csak az eredményekért fizess

Megismered a célközönségek elméletét, hogy pontosan a vásárlóidat tudd megszólítani a Facebook-on és az Instagram-on

A kezelő felület ismerete mellett, rengeteg elméleti tudást is megtanulsz a Facebook hirdetésekről

A Facebook hirdetés tanfolyam leírása

 

Tanulj egy minősített online marketing szakértőtől!

 

A Facebook hirdetés még mindig az egyik legjobb online hirdetési felület, mert a magyar lakosság 60%-a elérhető ezen a közösségi felületen, és az idejük nagy részét itt töltik, így szinte bármikor megtalálhatod vásárlóidat. 

 

A tanfolyam végére képes leszel önállóan létrehozni kampányokat, hirdetéseket. A Facebook és Instagram hirdetéseket egy helyről kezelheted, ennek megfelelően megtanulod a Facebook hirdetéskezelőjének a használatát azt, hogy mit, hol találsz és mire való. Létre fogsz tudni hozni célközönségeket, melyek a célcsoportodba tartoznak és meg tudsz nekik jeleníteni, a különböző kampánytípusok által hirdetéseket. Remarketing hirdetéseket tudsz majd készíteni, amivel eléred a már korábban érdeklődő látogatókat, ezáltal újra megszólítva őket. Képes leszel mérni a konverziókat és az eredményeket, majd ezek alapján tovább finomítani hirdetéseidet.

A Facebook tanfolyam tematikája

12 részes gyakorlati és elméleti oktató anyag

1. rész: A Facebook hirdetéskezelőjének megismerése

A hirdetéskezelő egy elég összetett felület és nem árt, ha tudod, hogy mit hol találsz. Együtt végig nézzük az egész hirdetési fiókot, beállítjuk a számlázást és megismered, hogy mit hol találsz meg a későbbiekben.

2. rész: Facebook pixel elhelyezése a weboldaladon

Ahhoz, hogy pontosan mérjük az eredményeket és remarketing hirdetésekkel újra megszólítsuk a látogatóidat, létre kell hozzuk és el kell helyezzük a Facebook pixelt a weboldaladban.

3. rész: A célközönségek és a célcsoport elmélete

Ha nem tudod kinek hirdetsz, akkor csak költeni fogod a pénzt a hirdetéseiddel. Ismerd meg a célközönségek elméletét, valamint hozd létre a saját célcsoportodat, hogy nekik szóló hirdetéseket tudj megjeleníteni, olyanokat, melyek hatására tőled vásárolnak!

4. rész: Egyéni célközönségek létrehozása - azaz a remarketing

Szólítsd meg újra a weboldaladra érkező látogatókat, vagy azokat akik kedvelték az egyik bejegyzésed akár az Instagrammon, akár a Facebookon. Ne ereszd el azokat a felhasználókat, akik már valamilyen módon kapcsolatba léptek veled. Használd ki a remarketing hirdetés erejét és mutasd meg legjobb ajánlataidat a vásárlóidnak!

5. rész: Mentett célközönségek létrehozása

Ha tudod, hogy ki a célcsoportod és hogy kik a vásárlóid, akkor a mentett célközönségek segítségével pontosan meg tudod őket célozni a Facebookon. Találd meg a vásárlóidat és adj el nekik!

6. rész: Hasonmás célközönség létrehozása

Tudtad, hogy a Facebook mindent tud rólad? Kis túlzással azt is, hogy mire gondolsz, miről beszélgettél az ismerőseiddel. Ez nem véletlen a Facebook pontosan tudja, hogy mi érdekel téged és azt is, hogy a látogatóidat, így lehetőséged van megtalálni azokat a felhasználókat, akik a legjobban hasonlítanak a célcsoportodra. És ami még jobb, hogy tudsz nekik hirdetni, méghozzá a hasonmás célközönségekkel!

7. rész: Konverzió mérés beállítása

Az online marketing ereje, hogy pontosan tudjuk mérni azt, melyik hirdetés hoz vásárlást és melyik csak ablakon kidobott pénz. Most megtanulhatod, hogyan mérd a kampányaid eredményességét, majd ezek alapján tovább optimalizálni hirdetésidet, hogy a valóban pénzt hozók maradjanak meg.

8. rész: Forgalom kampány létrehozása

Létrehozzuk közösen első forgalom típusú kampányodat, valamint megismerheted, hogy mire való, mire jó. Irányíts a Facebookról, vagy az Instagramról olyan felhasználókat a weboldaladra, akik meg akarják venni a szolgáltatásodat, vagy termékedet!

9. rész: Elérés kampány létrehozása

Szeretnéd a márka ismertségedet növelni? Szeretnél olcsón sok felhasználót elérni és megmutatni nekik, hogy mivel foglalkozol? Az elérés kampány segítségével a lehető legalacsonyabb költség mellett mutathatod meg magad a célcsoportod tagjainak és megtudhatod, hogy miért kiemelten fontos ez a kampány típus a vállalkozásod számára!

10. rész: Aktivitás kampány létrehozása - Bejegyzés kiemelése

Eddig a Facebook oldaladról emelted ki a bejegyzéseidet és kevés eredményt hozott? Most megtanulhatod, hogy hogyan emeld ki úgy a posztjaidat, hogy az valóban azokat az embereket érje el, akik érdeklődnek az iránt amit te árulsz. Emeld ki a bejegyzéseid profin!

11. rész: Aktivitás kampány létrehozása - Oldalkedvelések

Kevesen követik a Facebook oldaladat? Szerezz új követőket! Ismerd meg, hogyan tudod hirdetésekkel növelni a követőid számát és építs közösséget, akikkel utána folyamatosan tudsz majd kommunikálni!

12. rész: Kampányok és hirdetések elemzése

Nem mindegy, hogy eredményes kampányokra költöd a pénzt, vagy olyanokra, melyek csak a pénzt viszik. Ismerd meg, hogy melyik mérő szám, mit mutat és állítsd úgy a hirdetéseidet, hogy azok nyereségesek legyenek!

A Facebook hirdetés tanfolyam előnyei

Custom Image

12 lecke - 12 videóban

Minden egy helyen, egy komplex online videós tréning, minden szükséges tudással.

Custom Image

Otthonról tanulhatsz

Akkor és ott tanulsz, ahol és amikor csak szeretnél a saját tempódban. A Facebook hirdetés tanfolyam videót később bármikor visszanézheted.

Custom Image

Szakértő tudás

Online marketing szakértő által készített tréning, 10 éves marketinges tapasztalattal. Az online tanfolyam tele van rengeteg tippel és hasznos tanáccsal.

Custom Image

Kezdőknek és haladóknak

Akár most kezded a hirdetéseket, akár már régóta hirdetsz, rengeteg hasznos elméleti és gyakorlati tudást kapsz.

Custom Image

Elmélet és gyakorlat

Nem csak azt tanulod meg, hogy mikor hova kell kattints a kezelőfelületen, hanem e mellett elméleti anyagokat is kapsz, hogy valóban megértsd a Facebook hirdetés működését.

Custom Image

Folyamatos frissítés

Az anyagot változás esetén frissítjük, így mindig naprakész marad a tudásod mindemellett korlátlan idejű hozzáférést kapsz a videós anyagokhoz.

 SZAKÉRTŐ ÁLTAL KÉSZÍTETT FACEBOOK TANFOLYAM

Online hirdetések szakértői

EGYENESEN A GOOGLE BIZTOSÍTJA ÖNNEK SZAKÉRTELMÜNKET!

Béki Dénes vagyok online marketing szakértő 10 éve foglalkozom marketinggel és jelenleg is kivitelezéssel foglalkozunk, melynek során ügyfeleink számára készítünk majdhogynem önműködő online marketing rendszereket. Több száz vállalkozásnak készítettünk már weboldalt és számos ügyfelünknek kezelünk sikeresen Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseket. A legfontosabb dolog megérteni azt, hogy ezek az eszközök önmagukban véve kevesek az igazi sikerhez. Megfelelően alkalmazva és jól kidolgozott stratégia mentén viszont igazi vevőszerző gépezetté alakíthatóak, melyek futószalagon szállítják az új megrendeléseket.

– Béki Dénes

Kinek ajánlott a Facebook hirdetés tanfolyam?

Custom Image

Most ismerkedsz a Facebook hirdetésekkel

Ha most kezded az ismerkedést a Facebook hirdetés kezelőfelületével, akkor neked ez a legjobb megoldás. Mindenen végig megyünk lépésről lépésre és a végére érve haladó szinten tudod majd kezelni a Facebook hirdetéseidet. Ez nem egy alapképzés, hanem egy haladó szintű tanfolyam, ahol biztos alapokra építünk, hogy a végén magabiztosan és eredményesen tudd kezelni saját hirdetéseidet. Az alapoktól indulva szintenként építjük fel a tudásod, melynek eredményeként sikeres hirdetéseket tudsz majd létrehozni.

Custom Image

Már kezeled a saját kampányaidat

Ha már hirdetsz a Facebook rendszerében és létrehoztál már kampányokat, de nem vagy magabiztos és nem úgy jönnek az eredmények ahogy vártad akkor ez a tanfolyam neked való. A Facebook tanfolyam segítségével rengeteg elméleti kérdésre választ kapsz, valamint a legtöbb olyan funkciót megismered, melyek ahhoz kellenek, hogy eredményesebben tudj hirdetni. Az elméleti és a gyakorlati tudás mellett, rengeteg tippet, gondolkodásmódot adok át, melyek mind szükségesek ahhoz, hogy megbízható és haladó szinten tudd kezelni a hirdetéseket.

Mennyibe kerül?

A Facebook hirdetés tanfolyam ára

30.000 Ft +ÁFA helyett:

24.900 Ft + ÁFA  (bruttó 31.623 Ft)

Facebook hirdetés tanfolyam, az alapoktól egészen a haladó szintig. Ismerd meg a Facebook hirdetéskezelő felületét és állítsd be sikeresen saját hirdetéseidet!

 • 12 részes oktató anyag (12 videó)
 • Több mint 2,5 órányi videó
 • Elméleti és gyakorlati tudás
 • Lépésről – lépésre haladhatsz
 • Az alapoktól a haladó szintig
 • Korlátlan idejű hozzáférés
 • Minősített szakértőtől tanulhatsz
 • Előképzettség nélkül is
 • Folyamatos frissítések

Megrendelés

Töltsd ki az űrlapot és fizetés után rögtön küldjük a hozzáférést a tanfolyamhoz!


Facebook hirdetés online tanfolyam megrendelése

Ár: 24.900 Ft +ÁFA (bruttó: 31.623 Ft)

Mi a következő lépés?

 • Add meg az adataid, majd kattints a megrendelés gombra
 • Bankkártyás fizetés – OTP SimplePay: azonnal megkapod a hozzáféréseket e-mailben
 • Átutalás: e-mailben küldjük a számla számot és az utaláshoz szükséges információkat,  amint az összeg beérkezik, e-mailben küldjük a hozzáférést, munkanapokon 24 órán belül.
 • A számlát automatikusan küldjük e-mailben
 • Jöhetnek a profi hirdetések!

Kérdésed maradt?

Keress minket bizalommal az hello@adnetmedia.hu címen, vagy a +36 70 326 5807-es telefonszámon.

Érdekel egy teljes, mindent átfogó Online marketing képzés?

2 képzés és 1 könyv egyben csupán 39.900 Ft+ÁFA-ért

3 ingyenes bónusz is jár hozzá: 1. Google Ads audit lista (PDF) | 2. Landing page checklist (PDF) | 3. Poszt készítő mini tanfolyam

Három az egyben


Minden tudás elérhető, amire szükséged van, hogy sikeresen hirdess online és kialakítsd saját vevőszerző folyamataidat.

 

+ Gyakorlat

+ Elmélet

+ Stratégia

+ Facebook

+ Google

+ Online marketing 

Érdekel egy teljes, mindent átfogó Online marketing képzés?

2 képzés és 1 könyv egyben csupán 39.900 Ft+ÁFA-ért

3 ingyenes bónusz is jár hozzá: 1. Google Ads audit lista (PDF) | 2. Landing page checklist (PDF) | 3. Poszt készítő mini tanfolyam

  Ajánlatkérés

  Ingyenes tanácsadás irodánkban.
  Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, munkanapokon 4 órán belül fel fogunk keresni.

  Ajánlatkérés