Title Image

Rólunk

Szenvedélyünk a fejlesztés és a marketing

TE MENNYIRE AKAROD?

Mi az AdNet Medianál nem csupán weboldalakat, vagy kampányokat készítünk, mi álmok megvalósításában veszünk részt. Segítünk és mutatjuk a megfelelő útat, ha kell oktatással, tancsádással és folyamatos támogatással segítünk az úton, azon az úton, aminek mi már az összes buktatóját ismerjük, amit már többször sikerrel végigjártunk az elmúlt 10 évben.

 

Az egyéni vállalkozásoktól kezdve, a milliárdos árbevételű cégeken át, több száz vállalkozásnak segítettünk elindulni, vagy tökéletesre fejleszteni az online értékesítésüket. Kiemelkedő tapasztalatunk és kiváló szakembereink a biztosíték arra, hogy vállalkozásodat sikerre visszük.

 

És Te mit álmodtál meg?

Az Adnet Media egy online marketing ügynökség, többek között Facebook és Google Ads hirdetésekkel, webfejlesztéssel, mobilalkalmazás fejlesztéssel és ezek oktatásával foglalkozunk.

 

Célunk, hogy ügyfeleink számára kimagasló szolgáltatást biztosítsunk minden területen. Éppen ezért hivatalos Google Partnerként fontosnak tartjuk a folyamatos tanulást és fejlődést, valamint szoros kapcsolatot ápolunk a Google Magyarország irodájával, így közös rendezvények és workshopok formájában támogatjuk a hazai vállalkozások online marketing iránti elköteleződését.

A CSAPAT

team_image

Béki Dénes

Online Marketing Szakértő
team_image

Szilvágyi András

Webfejlesztő, Projekt menedzser
team_image

Bíró Roland

Webfejlesztő
team_image

Varga Gábor

Webfejlesztő, Programozó
team_image

Chili

Hangulatfelelős

MIÉRT JÓ VELÜNK DOLGOZNI?

 • 1

  Fiatalos, lendületes csapat

  Nem szeretünk unatkozni! Igyekszünk mindig a legmodernebb lehetőségeket biztosítani ügyfeleinknek, ahhoz hogy versenyelőnybe kerüljenek a konkurenciához képest. Figyeljük és bőrünkön tapasztaljuk a legújabb fejlesztéseket, lehetőségeket.

 • 2

  Szakértelem, folyamatos továbbképzés

  Számos képzésen részt vettünk, folyamatosan ellátogatunk a Google Magyarország rendezvényeire, de az itthoni cégek oktatásain is részt veszünk. Nem sok olyan könyv van a hazai piacon, amit ne olvastunk volna.

 • 3

  Személyre szabott lehetőségek

  Minden ügyfelünket személyesen keressük fel, megismerve az iparágat. Alkalomadtán körbejárjuk a telepet, megnézzük a termékeket, kipróbáljuk a szolgáltatást, hogy még jobban azonosulni tudjunk a vállalkozással.

 • 4

  Több eszköz, több lehetőség

  Szolgáltatásaink között szerepel az: online marketing, webfejlesztés, nyomda, LCD reklám, újság, így minden ügyfelünknek személyre szabott ajánlattal tudunk élni, és nem fogunk eladni olyan valamit, ami lehet, hogy nem is hoz eredményt.

AZ ÉLET NÁLUNK…

Egyedi weboldal készítés, melyel új vevőket szerzünk Önnek.

Tervezzük meg együtt új weboldalát díjmentesen!

CÉLUNK

 

A tudásunk legjavának biztosítása ügyfeleink számára.

 

Kellemes, hatékony és megbízható munkakapcsolat kialakítása.

 

A legmodernebb és leghatékonyabb hirdetési, és webfejlesztési lehetőségek biztosítása.

 

Ügyfeleink bevételének növelése, a hirdetési költségek hatékony alkalmazása.

 

Hosszútávú partner kapcsolat kialakítása, ügyfeleink céljaira a sajátunkként tekintünk.

Tervezzük meg együtt új Weboldalát, Online marketing stratégiáját!

Az Adnet Media egy online marketing ügynökség, többek között Facebook és Google Ads hirdetésekkel, webfejlesztéssel, mobilalkalmazás fejlesztéssel és ezek oktatásával foglalkozik. Célunk, hogy ügyfeleink számára kimagasló szolgáltatást biztosítsunk minden területen.

AJÁNLATOT KÉREK

  Ajánlatkérés

  Ingyenes tanácsadás irodánkban.
  Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, munkanapokon 4 órán belül fel fogunk keresni.

  Ajánlatkérés