I. helyezett a globalstore.hu webáruház – Országboltja 2018

Hogyan lesz egy vállalkozásból profitot termelő cég?
február 25, 2019
A sikeres weboldal készítés 4 alappillére? A videóból kiderül!
április 2, 2019
Mutasd az összeset

I. helyezett a globalstore.hu webáruház – Országboltja 2018

Az Ország Boltja 2018 – Minőségi díj az AdNet Media által fejlesztett webáruháznak, a GlobalStore.hu-nak

Az Ország Boltja verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtaláljuk a legkiválóbb minőségű szolgáltatás nyújtó, valamint a legnépszerűbb webáruházakat. A verseny szervezője az árukereső.hu. Több díjjal ellentétben ez nem egy megvásárolható elismerés, ez valódi, a vásárlók véleményein és tapasztalatain alapuló verseny, ahol a webáruház működését, megbízhatóságát díjazzák.

Ebben a versenyben ért el az általunk készített webáruház Minőségi díj I. helyezést, mobilkommunikáció kategóriában. Ezúton is gratulálunk nekik és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk mind üzleti és mind szakmai sikerükhöz!

A webáruházat itt tudja megtekinteni:

https://globalstore.hu

Az Ország Boltja díjakért folytatott verseny három részből áll, melyek a következők:

  • Verseny a Minőségi díjakért
  • Verseny a Népszerűségi díjakért
  • Verseny az Ország Boltja fődíjért

A Minőségi Verseny értékelése

A Minőségi kategóriák versenyének végső kiértékelésébe azok a jelen részvételi feltételek 2. pontjában megnevezett feltételnek megfelelő Árukereső.hu Megbízható Bolt Programhoz csatlakozó webáruházak kerülnek be,

  • amelyek Termékei a Verseny időszakának legalább felében (mindösszesen 183 nap, amelynél nem kitétel, hogy egybefüggő időszak legyen) belistázásra kerültek a Szervező weboldalán.
  • akik a Verseny teljes időszakának legalább felében (mindösszesen 183 nap, amelynél nem kitétel, hogy egybefüggő időszak legyen) birtokolták a Megbízható Bolt Program zöld minősítéseinek valamelyikét.

Az értékelésnél nem kitétel, hogy a Verseny lezárásának napján a Versenyző be legyen listázva a Szervező weboldalán és rendelkezzen a Megbízható Bolt Program zöld minősítések valamelyikével.

A fenti alapfeltételeket teljesítő Versenyzők esetében a helyezések meghatározásához a Szervező értékelő algoritmust alkalmaz, amely az alábbi tényezőket veszi figyelembe:

  • a Verseny időtartama alatt beérkező, Szervező weboldalán (www.arukereso.hu) megjelenő Vásárlói Vélemények pontszáma
  • a Verseny időtartama alatt az adott webáruházra beérkezett Vásárlói Vélemények minősége súlyozva azok mennyiségével

A Minőségi kategóriák végeredményét a fenti szempontok összessége határozza meg. A végeredményt kizárólag a Szervező weboldalán megjelenő Vásárlói Vélemények melletti pontszámokból emiatt egyértelműen nem lehet leképezni. Az értékelő algoritmus a Szervező saját, belső fejlesztése és mint ilyen szigorú üzleti titkot képez. A Versenyző a Versenyben való részvételével feltétel nélkül elfogadja a Szervező értékelési algoritmusán alapuló végeredményét és ellene kifogással nem él. Az értékelő algoritmus, az üzleti titok védelme okán a Versenyzők számára nem hozzáférhető.

A Minőségi díjakért folyó Verseny nyertesei azok az alapfeltételeket teljesítő Versenyzők, akik az algoritmus számítása alapján az összes tényező figyelembevételével a legmagasabb pontszámot kapják az egyes kategóriákban. A Szervező kategóriánként a három legmagasabb pontszámot elérő Versenyzőt jutalmazza, tehát a Szervező minden termékkategóriában első, második és harmadik díjat oszt.

arukereso-ob2018-oklevel-210x297mm-minosegi-1-merged.indd

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!