I. helyezett a globalstore.hu webáruház – Országboltja 2018

Hogyan lesz egy vállalkozásból profitot termelő cég?
február 25, 2019
A sikeres weboldal készítés 4 alappillére? A videóból kiderül!
április 2, 2019

I. helyezett a globalstore.hu webáruház – Országboltja 2018

Az Ország Boltja 2018 – Minőségi díj az AdNet Media által fejlesztett webáruháznak, a GlobalStore.hu-nak

Az Ország Boltja verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtaláljuk a legkiválóbb minőségű szolgáltatás nyújtó, valamint a legnépszerűbb webáruházakat. A verseny szervezője az árukereső.hu. Több díjjal ellentétben ez nem egy megvásárolható elismerés, ez valódi, a vásárlók véleményein és tapasztalatain alapuló verseny, ahol a webáruház működését, megbízhatóságát díjazzák.

Ebben a versenyben ért el az általunk készített webáruház Minőségi díj I. helyezést, mobilkommunikáció kategóriában. Ezúton is gratulálunk nekik és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk mind üzleti és mind szakmai sikerükhöz!

A webáruházat itt tudja megtekinteni:

https://globalstore.hu

Az Ország Boltja díjakért folytatott verseny három részből áll, melyek a következők:

  • Verseny a Minőségi díjakért
  • Verseny a Népszerűségi díjakért
  • Verseny az Ország Boltja fődíjért

A Minőségi Verseny értékelése

A Minőségi kategóriák versenyének végső kiértékelésébe azok a jelen részvételi feltételek 2. pontjában megnevezett feltételnek megfelelő Árukereső.hu Megbízható Bolt Programhoz csatlakozó webáruházak kerülnek be,

  • amelyek Termékei a Verseny időszakának legalább felében (mindösszesen 183 nap, amelynél nem kitétel, hogy egybefüggő időszak legyen) belistázásra kerültek a Szervező weboldalán.
  • akik a Verseny teljes időszakának legalább felében (mindösszesen 183 nap, amelynél nem kitétel, hogy egybefüggő időszak legyen) birtokolták a Megbízható Bolt Program zöld minősítéseinek valamelyikét.

Az értékelésnél nem kitétel, hogy a Verseny lezárásának napján a Versenyző be legyen listázva a Szervező weboldalán és rendelkezzen a Megbízható Bolt Program zöld minősítések valamelyikével.

A fenti alapfeltételeket teljesítő Versenyzők esetében a helyezések meghatározásához a Szervező értékelő algoritmust alkalmaz, amely az alábbi tényezőket veszi figyelembe:

  • a Verseny időtartama alatt beérkező, Szervező weboldalán (www.arukereso.hu) megjelenő Vásárlói Vélemények pontszáma
  • a Verseny időtartama alatt az adott webáruházra beérkezett Vásárlói Vélemények minősége súlyozva azok mennyiségével

A Minőségi kategóriák végeredményét a fenti szempontok összessége határozza meg. A végeredményt kizárólag a Szervező weboldalán megjelenő Vásárlói Vélemények melletti pontszámokból emiatt egyértelműen nem lehet leképezni. Az értékelő algoritmus a Szervező saját, belső fejlesztése és mint ilyen szigorú üzleti titkot képez. A Versenyző a Versenyben való részvételével feltétel nélkül elfogadja a Szervező értékelési algoritmusán alapuló végeredményét és ellene kifogással nem él. Az értékelő algoritmus, az üzleti titok védelme okán a Versenyzők számára nem hozzáférhető.

A Minőségi díjakért folyó Verseny nyertesei azok az alapfeltételeket teljesítő Versenyzők, akik az algoritmus számítása alapján az összes tényező figyelembevételével a legmagasabb pontszámot kapják az egyes kategóriákban. A Szervező kategóriánként a három legmagasabb pontszámot elérő Versenyzőt jutalmazza, tehát a Szervező minden termékkategóriában első, második és harmadik díjat oszt.

arukereso-ob2018-oklevel-210x297mm-minosegi-1-merged.indd

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!