Landing page készítés, így értékesít tökéletesen egy weboldal
február 4, 2019
Facebook Webáruház létrehozása
február 18, 2019
Mutasd az összeset

Google Ads (AdWords) kulcsszótervező

Mi az a Google Ads (AdWords) kulcsszótervező és használata

A Google Ads kampányok tervezésének első lépése a kulcsszótervezés. A Google keresőben történő hirdetések megjelenését a kulcsszavak határozzák meg. Egy kampányon belül lehet több hirdetéscsoportunk és azokon belül több kulcsszavunk. De az, hogy milyen kulcsszavakat használunk és hogy milyen formában, az alapvetően határozza meg PPC hirdetéseink eredményességét. A Google Ads kulcsszótervező ebben nyújt számunkra segítséget, általa megtudhatjuk, hogy egy adott kulcsszóra mekkora verseny van, hányszor keresnek rá havi szinten és várhatóan mennyibe fog kerülni egy kattintás. Nem csak ezekben lesz segítségünkre, hanem olyan kulcsszó ötleteket is meríthetünk belőle, melyekre a kulcsszótervező használata előtt nem is gondoltunk.

Egész stratégiát tudunk tervezni segítségével. Meghatározhatjuk, hogy milyen szisztéma alapján alakítjuk ki hirdetéscsoportjainkat, milyen kulcsszavakra szeretnénk több pénzt szánni, melyekre kevesebbet, valamint, hogy milyen földrajzi területen érdemes hirdetnünk, hogy eredményeket érjünk el Google Ads kampánykezelésünk során.

A Google kulcsszótervező használata

Ahhoz, hogy használni tudjuk a kulcsszótervezőt, rendelkeznünk kell egy Google Ads fiókkal, ha az még nincs, akkor létre kell hozzunk egyet egy gmail-es e-mail címmel itt:

https://ads.google.com

Ha ezzel megvagyunk, akkor bejelentkezés után az “Eszközök” menüben a “Tervező” oszlop alatt ki kell válasszuk “Kulcsszótervező” eszközt, ahogy a képen is:

google kulcsszótervező

Ha ezzel megvagyunk, akkor meg kell adnunk a kívánt kulcsszavakat, akár többet is, melyekre szeretnénk adatokat látni valahogy így:

google kulcsszótervező használata

Ezek után már láthatjuk is az eredményeket. A nyíllal jelölt résznél tudod állítani a földrajzi szűrést, akár megyére, városra. Ha lejjebb görgetsz, akkor látni fogod a kulcsszavakhoz kapcsolódó ötleteket is.

google kulcsszótervező eredmények

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?