Online képzések

A pénztermelő Facebook, Instagram és Google Ads hirdetések titkai, videós tanfolyamokban. Hirdess olcsóbban, adj el többet!

Hogyan állítsam be a hirdetéseim?

Online hirdeted a termékedet, vagy a szolgáltatásodat, de bizonytalan vagy a hirdetési felületek használatában? Lehet, hogy van olyan beállítás, amire Te nem gondolsz, csak egy szakértő? Nem ismered az összes funkciót, hogy mi mire való, és, hogy hogyan kell jól beállítani? Azt érzed, hogy nem tudod tartani a tempót az újdonságokkal?

Nem jönnek a vevők

Szeretnél több terméket eladni online? Sok mindennel próbálkoztál már, de a vásárlások elmaradnak? Sok látogató jár a weboldaladon, de valahogy nem jönnek az eredmények? Lehet, hogy nem is a megfelelő embereket éred el a hirdetéseiddel? Bizonytalan vagy, hogy jól működik-e az online értékesítésed?

Túl drágák a hirdetések

Szeretnéd, ha hirdetéseid kevesebb költséggel, nagyobb eredményeket hoznának? Félsz, hogy feleslegesen költöd a pénzed, ráadásul eredménytelenül? Lehet, hogy a weboldaladdal és az ajánlatoddal van a probléma? Lehetséges, hogy konkurencia elviszi a vásárlásokat előled? Nem tudod, hogy miként optimalizáld a hirdetéseid, hogy kevesebb pénzből tudj hirdetni?

Készíts profi hirdetéseket és növeld meg az értékesítésedet

A videós tananyagokban részletes elméleti és gyakorlati tudást kapsz arról, hogyan hozd létre, majd tedd nyereségessé Facebook, Instagram, vagy Google Ads hirdetésidet.

Összesen 26 videó, 26 lecke, valamint egy teljes online marketing könyv tanít, hogy kihozd a maximumot a hirdetéseidből és többet adj el online.

Online videós tanfolyamok, korlátlan hozzáféréssel

Google Ads tanfolyam

30 000 Ft 24 900 Ft (nettó)

Facebook & Instagram hirdetés tanfolyam

30 000 Ft 24 900 Ft (nettó)

Online Marketing képzés

55 300 Ft 34 900 Ft
(nettó)

Online Marketing Mesterfokon - Könyv

6 900 Ft
(bruttó)

Válassz a fenti tanfolyamok közül és készíts eredményes hirdetéseket már holnap!

Töltse ki űrlapunkat és küldje el ajánlatkérését!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés