Google Ads

hirdetéskezelés

 

A Google első helyén jelenítjük meg vállalkozását és olyan látogatókat viszünk weboldalára, akik az Ön termékét, vagy szolgáltatását keresik!

A vásárlások több mint 50%-a a Google keresőből indul, először itt keresünk információt.

Havi szinten több száz látogató és vásárló lehet az eredménye, ha tartósan a Google élére kerül. A látogatók a Google találatai alapján döntik el, hogy kinél vásárolnak!

Képzelje el, mi lenne ha ezek a látogatók az Ön weboldalát találnák meg először?

Ha az Ön szolgáltatására, vagy termékére keres valaki az interneten, hirdetését az első oldalon jelenítjük meg, ráadásul az első 4 helyen!

Ha valamit keresünk a Google-ben, akkor arra megoldást is várunk tőle.

Legyen az Ön szolgáltatása, vagy terméke a megoldás több ezer felhasználó számára!

Akár már holnap a Google kereső élére repítjük weboldalát, ahonnan CSAK olyan látogatókat viszünk weboldalára, akik kifejezetten az Ön termékét vagy szolgáltatását keresik.

Hogyan?

  1. Megnézzük, pontosan hányszor keresik az ön terméket, vagy szolgáltatását a Google-ben.
  2. Profi szövegíróink megírják a hirdetéseket, méghozzá úgy, hogy azok már pár sorban képesek eladni vásárlóinak.
  3. Beállítjuk az összes hirdetési lehetőséget, amivel olcsón és hatékonyan tud megjelenni.
  4. Hirdetése ez után csak akkor fog megjelenni, ha tényleg az ön terméket, vagy szolgáltatását keresik.
  5. A hirdetésből érkező látogatók felkeresik az ön weboldalát, ahol vásárolnak, vagy ajánlatot kérnék öntől.
  6. Az eredményeket pontosan mérjük és a látogatók viselkedése alapján tovább optimalizáljuk hirdetéseit, hogy még nagyobb számban váljanak vásárlókká.
  7. Havi szinten jelentest küldünk önnek, hogy milyen eredményeket értünk el hirdetéseivel, valamint telefonon, vagy személyesen tud velünk konzultálni.

Bízza hivatalos Google Partnerre Google Ads hirdetéseit!

Mit tartalmaz a Google Ads hirdetés szolgáltatásunk?

adnet media google adwords stratégia ikon

Stratégiát alkotunk

Megnézzük, hogy az Ön vállalkozása esetében, hogyan lenne érdemes hirdetni, milyen stratégia mentén lehet a leghamarabb eredményes.
adnet media google adwords javitas ikon

Beállítjuk hirdetéseit

Az előzetesen megbeszélt célok alapján beállítjuk hirdetéseit. Részletes kulcsszó kutatást végzünk, létrehozzuk a kampányokat. Google Ads fiókját összekötjük az Analyticsel, valamint létrehozzuk Google Search Console fiókját.
adnet media google konkurencia elemzes ikon2

Megnézzük a konkurenciát és a piacot

Fontos, hogy mindig a konkurencia előtt legyen egy lépéssel. Megnézzük, hogy milyen a konkurensek weboldala, hogyan hirdetnek és milyen eszközöket használnak, majd közösen összeállítunk egy tervet, amivel versenyelőnyt szerezhet.
adnet media weboldal elemzés ikon

Kielemezzük jelenlegi weboldalát

Nem elég, jó felhasználókat hozni egy weboldalra, ha a weboldal nem képes eladni, akkor a hirdetések és az online értékesítés nem lesz eredményes. Megnézzük, hogy weboldala megfelelő e, mit tudunk rajta javítani, hogy kihozzuk belőle a maximumot, annak érdekében, hogy még több értékesítést érjen el.
adnet media google remarketing ikon2

Folyamatosan optimalizáljuk hirdetéseit

Hirdetése teljesítményével kapcsolatos jelentéseket küldünk Önnek, melyekből kiderül, hogy hány új ügyfele lett a hirdetéseken keresztül. Szerkesztjük, és hatékonyabbá tesszük hirdetését a Google eszközeinek segítségével, ezáltal megnövelve azoknak a potenciális ügyfeleknek a számát, akik kapcsolatba lépnek a vállalkozásával.
adnet media google ads kerdesek valaszok ikon2

Havi konzultáció

Nem engedjük el a kezét, minden hónapban egyeztetünk az eredményekről, aktuális változásokról, akcióiról, marketing tevékenységeiről. Folyamatos napra kész információt kap a legújabb trendekről és lehetőségekről. Személyes tanácsadója folyamatosan rendelkezésére áll kérdés esetén.

EGYENESEN A GOOGLE BIZTOSÍTJA ÖNNEK SZAKÉRTELMÜNKET!

Bé Dénes vagyok online marketing szakértő 10 éve foglalkozom marketinggel és jelenleg is kivitelezéssel foglalkozunk, melynek során ügyfeleink számára készítünk majdhogynem önműködő online marketing rendszereket. Több száz vállalkozásnak készítettünk már weboldalt és számos ügyfelünknek kezelünk sikeresen Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseket. A legfontosabb dolog megérteni azt, hogy ezek az eszközök önmagukban véve kevesek az igazi sikerhez. Megfelelően alkalmazva és jól kidolgozott stratégia mentén viszont igazi vevőszerző gépezetté alakíthatóak, melyek futószalagon szállítják az új megrendeléseket.

MI A LEGJOBB REKLÁM?

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

INDÍTSUK BE GOOGLE HIRDETÉSEIT ÉS ONLINE MARKETINGÉT KÖZÖSEN

Google Ads kampánykezelés – Ingyenes tanácsadás

 

Szeretne pontos képet kapni arról, hogyan tud eredményesen hirdetni a Google-ben?

Ingyenes konzultációnk során minden kérdésére választ kap! 

Ha szeretne több vevőt a Google rendszeréből, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével és akár pár napon belül már futhatnak is hirdetései.

Jelenítsük meg hirdetését a felhasználóknak akkor, amikor az Ön termékére, vagy szolgáltatására keresnek, és irányítsuk át őket webhelyére, ahol azonnal meg is vásárolhatják azokat!

Írjon nekünk üzenetet, vagy keressen telefonon!

+36 70 326 58 07

[email protected]

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

VALÓDI VÉLEMÉNYEK EGYENESEN A FACEBOOKRÓL

Miért az egyik legjobb hirdetési felület a Google Ads (AdWords)?

Csak az eredményekért fizet!

Ha nincs látogatás, nincs költség sem

A kattintásonkénti költség (cost-per-click, CPC) ajánlattétellel Önnek csak akkor kell fizetnie, ha valaki kattint az Ön hirdetésére,  meglátogatja weboldalát, vagy felhívja vállalkozását. Összefoglalva tehát: csak akkor, ha hirdetése valóban működik.

Vágjon bele bármilyen költségkerettel

Ön döntheti el, hogy havi szinten mennyi pénzt szeretne költeni. Nincs minimális költési kötelezettség. Sok vállalkozás már napi 500-1000 Ft összegű költségkerettel is jól indul.

Megadhatja, hogy hol jelenjenek meg hirdetései. Meghatározhat konkrét webhelyeket és földrajzi területeket (országokat, megyéket és városokat is). Sőt beállíthatjuk, hogy mikor jelenjenek meg hirdetései, így akár az Ön nyitva tartáshoz is igazíthatjuk azok megjelenését.

Hirdetését akkor jelenítjük meg a felhasználók számára, amikor olyan termékeket vagy szolgáltatásokat keresnek, mint amilyenek az Ön kínálatában is szerepelnek. Ezek az emberek pont azt keresik, amit Ön kínál, így nagy eséllyel vásárolni fognak.

Akár új látogatókat szeretne weboldalára vonzani, akár online értékesítéseit növelni, több telefonhívást kapni, vagy rávenni ügyfeleit, hogy legközelebb is Önnél vásároljanak – a Google Ads mindenben segít.

Példa: Tegyük fel, hogy Ön egy kerékpárjavító műhelyt üzemeltet Szeged közelében. hirdetését úgy állítjuk be, hogy a helyszínen levő ügyfelek számára jelenjenek meg, és ha a környéken lakó vagy arra járó felhasználó a Google keresővel a „bicikliszerviz Szeged közelében” kifejezésre keres, megjelenik számára az Ön hirdetése, és arra kattintva kapcsolatba léphet az Ön vállalkozásával.

TUDTA?

A weboldalakat ma már több mint 73%-ban mobilról nézik. Mindösszesen 4 másodperc van rá, hogy meggyőzzük a látogatót, hogy az oldalon maradjon és további cselekvésre ösztönözzük. A látogatók 68%-a azonnal elhagyja az oldalt, ha nem tud kényelmesen böngészni rajta. A gyors oldal betöltődés nem csak a Google-nek fontos, hanem a felhasználói élményben is kulcs szerepe van. A felsoroltak miatt, egy weboldal esetében elkerülhetetlen az “értékesítési tölcsér” és a minőségi felhasználói élmény kialakítása.

Szerezzen új vevőket a Google Ads hirdetés segítségével és növelje vállalkozásának eredményességét!

Tanácsadás
close slider

Ingyenes tanácsadás

Jöjjön el hozzánk egy díj és kötelezettség mentes tanácsadásra, ahol minden kérdésére választ kap!

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását