Tipp! Érdemes egyáltalán a Google-ön hirdetnem?

Vajon több bevételt, több vásárlót hoz a Google első 3 helyezése?

Bizonyára Ön is elgondolkozott már ezen. Van egy jó hírünk, ezt nagyon egyszerűen le lehet ellenőrizni. Nyisson meg egy új lapot böngészőjében, üsse be azokat a termékeket (külön-külön) vagy más néven kulcsszavakat, amire Ön szerint jó lenne, ha az első helyen jelenne meg az Ön vállalkozása, az Ön hirdetése.

weboldalkészítés_adwords előnézet

A jelenlegi keresés a mi hirdetésünket mutatja (3. hely). Jól látszik, hogy mennyivel több helyet foglalunk el a több hirdetővel szemben. Az átlagos hirdetések 3 sorosak, a mienk 5 soros. Szerencsére Ők még nem tudják azt amit mi. 🙂

Végezzen egy kis kutatást!

Ha sok hirdetést (a képen pirossal keretezve) lát a témában, akkor valószínűleg megéri hirdetni, hiszen mások is hirdetnek. Ha azonban kevés hirdetés, vagy egyáltalán nem jelenik meg a kifejezésre hirdetés, akkor lehet, hogy pont így tud versenyelőnyt szerezni. Ilyenkor érdemes megnézni a “nem fizetett” találati eredményeket, hogy azok milyen arányban és milyen témában jelennek meg.

Ha ezek után is úgy gondolja, hogy jobb lenne többet megtudni, akkor sem kell kétségbe esni. A Google-nek van egy nagyon jó eszköze, amivel pontosan meg lehet tudni, hogy az elmúlt időszakban, vagy az elmúlt években pontosan hányszor kerestek rá az Ön termékére vagy szolgáltatására. Sőt, ezen felül azt is megmutatja, hogy várhatóan mennyibe fog kerülni egy kattintás, így pontosan ki számíthatja, hogy mennyit kell költsön hirdetésre, hogy az valóban megtérüljön. Ha kérdése van ezzel kapcsolatban keressen minket bizalommal.