Honlapkészítés otthon

Honlapkészítés otthon

Egyedi honlapkészítés otthon

Jó tudni előre és felkészülni rá, hogy nem fog olyan könnyen menni a honlap készítés otthon egyedül. Ahhoz, hogy profi honlap készítő váljon belőled rengeteg tapasztalatot és tudást kell szerezned. Azonban van egy jó hírem is, nagyon sok lehetőséged van, hogy elindulj a honlap készítés otthoni világába. Össze is szedtem neked ebben a cikkben néhány lehetőséget, honlap készítés otthon kategóriában.

Van egy nagyon jó link, ahol leírják neked, hogy hogyan megy a honlapkészítés otthon:

http://websuli.trendinet.hu/websuli-blog/hogyan-keszitsunk-weboldalt-weboldal-keszites-otthon/

Én azt javaslom neked, hogy alapos tanulással kezd az otthoni honlap készítés projekted, ha valóban profi módon akarod végezni.

A lenti linkeken találsz néhány ingyenes honlap készítő programot, amivel el tudod kezdeni a honlapkészítést otthon:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ezeken a honlapokon ingyenesen tudod elkészíteni otthon a honlapokat, ajánlom, hogy nézd meg és próbáld ki mind, hogy megtudd melyik szimpatikus. Nem utolsó sorban magyar nyelven van, így könnyen boldogulhatsz vele.

Mik az előnyei ha a honlapkészítést otthon végzed?

Lényegében a magad ura vagy, akkor dolgozol, amikor szeretnél, így saját magad osztod be az idődet, ami ugyanakkor az egésznek a hátránya is, mivel eléggé el tudsz vele csúszni, ha nem jól osztod be az időt. Rengeteg példát és jó munkát találsz a neten ahonnan ötleteket szerezhetsz ehhez megnézheted a mi honlapkészítés referencia munkáinkat is, hogy ötletet adjanak. Érdemes lehet különböző nyugati honlapokat is megnézni, hogy ötletet szerezz.

Van még egy pár más lehetőséged is, hogy a honlapkészítést otthon végezd, van néhány CMS rendszer, ami segíthet:

Ezekkel a nyílt forráskódú rendszerekkel is elsajátíthatod a honlap készítést otthon, mind a mellett, hogy ingyenesek, sokkal több lehetőséget is kínálnak az otthoni honlap készítésben. Érdemes áttanulmányozni ezeket is. Tudj meg többet: Mi az a wordpress?

Ha mélyebben szeretnéd elsajátítatni a honlap készítői tudást és igazán profin akarod csinálni, akkor egy nagyon jó felület számodra a https://www.w3schools.com/

Itt mindent megtalálsz, amit a honlapkészítés otthoni tudása megkíván. Ilyenek a HTML és CSS nyelvek, javascript és egyéb leírónyelvek.

Jó tanulást kívánok!    Ajánlatkérés

    Ingyenes tanácsadás irodánkban.
    Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, munkanapokon 4 órán belül fel fogunk keresni.

    Ajánlatkérés