Honlap készítés ingyen
július 16, 2018
Honlap készítés tanfolyam
július 16, 2018
Mutasd az összeset

Honlap készítés otthon

Egy honlap készítése otthon

Jó tudni előre és felkészülni rá, hogy nem fog olyan könnyen menni a honlap készítés otthon egyedül. Ahhoz, hogy profi honlap készítő váljon belőled rengeteg tapasztalatot és tudást kell szerezned. Azonban van egy jó hírem is, nagyon sok lehetőséged van, hogy elindulj a honlap készítés otthoni világába. Össze is szedtem neked ebben a cikkben néhány lehetőséget, honlap készítés otthon kategóriában.

Van egy nagyon jó link, ahol leírják neked, hogy hogyan megy a honlap készítés otthon:

http://websuli.trendinet.hu/websuli-blog/hogyan-keszitsunk-weboldalt-weboldal-keszites-otthon/

Én azt javaslom neked, hogy alapos tanulással kezd az otthoni honlap készítés projekted, ha valóban profi módon akarod végezni.

A lenti linkeken találsz néhány ingyenes honlap készítő programot, amivel el tudod kezdeni a honlap készítést otthon:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ezeken a honlapokon ingyenesen tudod elkészíteni otthon a honlapokat, ajánlom, hogy nézd meg és próbáld ki mind, hogy megtudd melyik szimpatikus. Nem utolsó sorban magyar nyelven van, így könnyen boldogulhatsz vele.

Mik az előnyei ha a honlap készítést otthon végzed?

Lényegében a magad ura vagy, akkor dolgozol, amikor szeretnél, így saját magad osztod be az idődet, ami ugyanakkor az egésznek a hátránya is, mivel eléggé el tudsz vele csúszni, ha nem jól osztod be az időt. Rengeteg példát és jó munkát találsz a neten ahonnan ötleteket szerezhetsz ehhez megnézheted a mi honlap készítés referencia munkáinkat is, hogy ötletet adjanak. Érdemes lehet különböző nyugati honlapokat is megnézni, hogy ötletet szerezz.

Van még egy pár más lehetőséged is, hogy a honlap készítést otthon végezd, van néhány CMS rendszer, ami segíthet:

Ezekkel a nyílt forráskódú rendszerekkel is elsajátíthatod a honlap készítést otthon, mind a mellett, hogy ingyenesek, sokkal több lehetőséget is kínálnak az otthoni honlap készítésben. Érdemes áttanulmányozni ezeket is. Tudj meg többet: Mi az a wordpress?

Ha mélyebben szeretnéd elsajátítatni a honlap készítői tudást és igazán profin akarod csinálni, akkor egy nagyon jó felület számodra a https://www.w3schools.com/

Itt mindent megtalálsz, amit a honlap készítés otthoni tudása megkíván. Ilyenek a HTML és CSS nyelvek, javascript és egyéb leírónyelvek.

Jó tanulást kívánok!

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Figyelem: Védett tartalom!