Weboldal készítés árak
július 20, 2018
Weblap készítés árak
július 20, 2018

Honlapkészítés Árak

HONLAPKÉSZÍTÉS ÁRAK

SZEREZZEN TÖBB VEVŐT!

Marketing vezérelt honlapkészítés,
az Ön által kiválasztott funkciókkal, korlátok és
rejtett költségek nélkül. Ingyenes konzultáció irodánkban!

Hivatalos Google Partnerként pontosan tudjuk, hogy mi a siker titka!

Honlapkészítés Marketinges csapattal a legjobb áron

TÖBB SZÁZ VÁLLALKOZÁSNAK SEGÍTETTÜNK MÁR HONLAPKÉSZÍTÉSBEN!

8 éves szakmai múlttal a hátunk mögött pontosan tudjuk, mire van szükségük ügyfeleinknek. Ha konkrét terve van, vagy el sem tudja képzelni milyen honlapot szeretne, akkor is tudunk segíteni. Számtalan honlapkészítés után, gyorsan, gördülékenyen és precízen tudjuk megvalósítani elképzeléseit. Ön a saját szakmájához ért, mi pedig elérhetővé tesszük azt az online világban, méghozzá professzionális formában. Minden általunk készített honlapra garanciát vállalunk, így Önnek nem kell attól tartania, hogy fél, vagy 1 év múlva kezdheti elölről a webfejlesztést, mert mi akkor is itt leszünk, ha épp csak elakadt valamiben, vagy tovább szeretné fejleszteni honlapját. Az általunk készített honlapok, gyorsak, marketing vezérelt felépítésűek, és könnyen kezelhetőek, egyszerűen imádják az ügyfeleink, de beszéljenek helyettünk majd a referenciáink!

Honlapkészítés korlátok nélkül

Lélegzetelállítóan gyönyörű

és hihetetlenül okos

honlapokat készítünk!

Több mint 30 funkció közül választhat

Tervezzük meg együtt új honlapját. Ingyenes tanácsadást biztosítunk, ahol minden kérdésére választ kap!

Honlapkészítés hivatalos Google Partnerekkel!

Töltse ki az űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot

Elkészítjük honlapját az összes fent felsorolt funkcióval, korlátok nélkül. Rövid határidővel, működési garanciával. Több éves szakmai múlttal a hátunk mögött tudjuk, hogy mit szeretnének ügyfeleink, így akár egy beszélgetés során is fel tudjuk mérni, hogy milyen honlapra van szüksége.

Ha konkrét terve van, vagy el sem tudja képzelni milyen honlapot szeretne, akkor is tudunk segíteni. A kapcsolatfelvételt követően személyesen tudunk egyeztetni, akár az Ön irodájában, vagy a miénkben.

MI A LEGJOBB REKLÁM

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

LEGÚJABB CIKKEINK ÉS TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓK

honlapkészítés és online marketing témában

Profi honlapkészítés? Több mint 30 funkció közül választhat!

Tervezzük meg együtt weboldalát, díjmentesen!

BÍZZA PROFIKRA A HONLAPKÉSZÍTÉST!

Profi honlapkészítés a fent felsorolt funkciókkal, korlátok nélkül. Rövid határidővel, működési garanciával. Több éves szakmai múlttal a hátunk mögött tudjuk, hogy mit szeretnének ügyfeleink, így akár egy beszélgetés során is fel tudjuk mérni, hogy milyen honlapra van szüksége.

Ha konkrét terve van, vagy el sem tudja képzelni milyen weblapot szeretne, akkor is tudunk segíteni. A kapcsolatfelvételt követően személyesen tudunk egyeztetni, akár az Ön irodájában, vagy a miénkben.

Írjon nekünk üzenetet, vagy keressen telefonon!

+36 70 326 58 07

[email protected]

MI A LEGJOBB REKLÁM?

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

Írjon üzentet:

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

TUDTA?

A honlapokat ma már több mint 73%-ban mobilról nézik. Mindösszesen 4 másodperc van rá, hogy meggyőzzük a látogatót, hogy az oldalon maradjon és további cselekvésre ösztönözzük. A látogatók 68%-a azonnal elhagyja az oldalt, ha nem tud kényelmesen böngészni rajta. A gyors oldal betöltődés nem csak a Google-nek fontos, hanem a felhasználói élményben is kulcs szerepe van. A felsoroltak miatt, egy honlap esetében elkerülhetetlen a “marketing folyosó” és a minőségi felhasználói élmény kialakítása.

Szerezzen több vevőt egy marketing vezérelt honlap segítségével!

A SIKERES HONLAPKÉSZÍTÉS KULCSA A MARKETINGBEN ÉS A TERVEZÉSBEN VAN

Hogyan alakulnak ma a honlapkészítés árak honlap keszites arak

Egy honlapkészítés ára sok mindentől függ. Nem mindegy hogy egy egyszerű bemutatkozó honlapot készítünk, vagy egy webshopot, sőt az is befolyásolja a honlap készítés árakat, hogy milyen funkciókkal látjuk el a honlapunkat.

Az alábbiak befolyásolják a honlap készítés árakat

 • A honlap készítés típusa: egyedi honlapkészítés, vagy CMS rendszer alapú honlap
 • Milyen funkciójú lesz a honlap: bemutatkozó honlap, vagy webshop
 • Milyen extra funkciókat szeretnénk, pl: bankkártyás fizetés, hírlevél küldő program
 • Mennyi tartalmat szeretnénk megjeleníteni a honlapon
 • Lesz e valami konkrét egyedi igény, pl: számlázó program összekötés

Ezek a fent felsorolt pontok befolyásolják legjobban a honlap készítés árakat.

webáruház készítés árak

Profi honlapkészítés? Több mint 30 funkció közül választhat!

Tervezzük meg együtt weboldalát, díjmentesen!

Nem mindegy továbbá, hogy rendelkezik e a cég arculattal, mert ha nem és azt is el kell készíteni, akkor az is növelheti a honlap készítés árait. Ha nincs logó, akkor érdemes terveztetni, ezek olyan 30.000 Ft – 50.000 Ft-tal növelik a honlap készítés árait.

Nézzünk néhány hozzávetőleges honlap készítés árakat.

Fontos: ezek csak iránymutató árak, minden honlap készítés egyedi, ezért nem lehet pontos árat mondani.

Általános bemutatkozó honlapkészítés ára: 150.000 – 300.000 Ft-ig

Összetettebb funkciókkal rendelkező honlapkészítés ára: 250.000 – 500.000 Ft-ig

Webáruház készítés árak: 300.000 – 800.000 Ft

Egyedi honlapkészítés árak: 400.000 – 2.000.000 Ft

Ezekkel a honlap készítés árakkal érdemes kalkulálni, ha valóban működő honlapot szeretnénk készíttetni. Ezek után kezdődhet el az online marketing kivitelezés, amivel igazi vevőszerző gépezetté alakíthatjuk honlapunkat.

A honlap készítés árak eltérhetnek egyes fejlesztő cégek esetében, ezeknél az áraknál olcsóbban már nem biztos, hogy azt a minőséget kapjuk, amivel üzleti sikereket tudunk elérni.

Ha az Ön célja a profi honlapkészítés, méghozzá megfelelő áron és kiváló minőségben keressen meg minket bizalommal.

Profi honlapkészítés? Több mint 30 funkció közül választhat!

Tervezzük meg együtt weboldalát, díjmentesen!

Honlapkészítés árak – buktatók

Hogy néz ki, amikor valaki 100e Ft alatt készít el egy honlapot?

honlap készítés árak kóklerektől

Pontosan így, csak Ön ezt nem látja épp, majd egy fél év múlva jön rá Ön is és pont így fogja fogni a fejét.

Érdemes elgondolkozni egy olyan honlap készítés árajánlaton, ami ezek alatt a díjak alatt van bőven. Elég sokan foglalkoznak honlap készítéssel, mert éppen ügyesen használják a netet és elkezdtek összekattintgatni valamit, majd ezért pénzt is kérnek. Egy olyan magán ember esetében, aki nem fizet adót, irodát, alkalmazottakat, könnyen tud 50-100e Ft-ért honlapot készíteni, mert neki ez “jó pénz”, viszont ahogy minden más ez is egy szakma, ha belegondol Ön a sajátjába és azt látná, hogy valaki fél, vagy harmad, ne adj isten negyed áron készíti el azt amit Ön, akkor mit gondolna róla? Meg lehet egyáltalán csinálni, be lehet e egyáltalán szerezni azt, amit más olyan olcsón árul? Jogos kérdések…

A honlap készítés nem csak abból áll, hogy összedobunk valamit, ami megjelenik a neten. A honlapkészítés során meg kell nézni a konkurenciát, marketing stratégiát kell alkotni és marketing vezérelten kell elkészíteni a honlapot. Semmit nem ér egy olyan honlap, ami nem tud eladni. Rengetegen fordulnak úgy hozzánk, hogy van egy honlapjuk és nem értik miért nem működik, majd amikor végig nézzük világossá válik minden, hogy mennyi minden hiányzik belőle ahhoz, hogy valóban tudjon működni. Előfordul olyan is, hogy valaki hirdetni szeretné a honlapját akár Google Ads hirdetésekkel és javaslatot teszünk, hogy mit kellene rajta módosítani, hogy ne kidobott pénz legyen a hirdetés, de már nem éri el azt, aki csinálta, vagy nincs kedve megcsinálni. Ilyenkor elég bosszantó tud lenni, hogy új honlapot kell készíteni, de ha valóban szeretne új ügyfeleket szerezni online, akkor ahhoz olyan honlap kell, ami tud értékesíteni, nem csak “van”.

A honlap készítés ára nem lehet 100e Ft alatt, egyszerűen képtelenség ennyi pénzért honlapot készíteni, ha ilyen árat kap és úgy érzi, hogy nincsen rá több pénze, inkább spóroljon egy kicsit még, mert egyszer készíttet egy honlapot olcsón, a következő már reális áron lesz, de összességében sokkal több pénzt költ honlap készítésre.

Honlapkészítés árak – Mi nem lesz benne 100e Ft-ba?

honlap készítés árak, buktatók

Ha ilyen áron, vagy az alatt szeretne honlapot készíttetni, akkor az alábbiak biztosan nem lesznek benne új honlapjában:

 1. Kereső optimalizált felépítés
 2. Meta tagek helyes kitöltése
 3. Minőségi képek, ami más weboldalon nem fordul elő
 4. Megfelelő szöveges tartalom, ami elad
 5. Marketing funkciók
 6. Működő hírlevél funkció
 7. Facebook és közösségi oldalak megfelelő összekötése
 8. Google Analytics és Search console helyes beállítása
 9. Online marketing kampányokra való felkészítés
 10. Megfelelően mobiloptimalizált felépítés
 11. Honlap betöltési sebesség optimalizálás
 12. Megfelelő biztonsági beállítások, hogy ne törjék fel a honlapot
 13. Garancia – talán ez a legfontosabb: lehet, hogy lesz egy olcsó weboldala, amit ha fél év múlva nem működik, akkor nem tud kihez fordulni
 14. Tovább fejlesztési lehetőségek: vagy nem lesz elérhető aki csinálta, vagy nem képes rá, hogy továbbfejlessze a honlapot

Ezek talán a legfontosabbak, de hogy üzletileg nem lesz előrébb egy kókler által készített honlappal az egész biztos.

Profi honlapkészítés? Több mint 30 funkció közül választhat!

Tervezzük meg együtt weboldalát, díjmentesen!

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!