Webáruház készítés - Profi Weboldal készítés Garanciával - AdNet Media

Webáruház készítés

Az ötlet már megvan?


Csak egy profi webáruház hiányzik?

Fontos, hogy mindent egy helyről tudjon kezelni!

 
A legfontosabb dolog egy webáruháznál, hogy megbízható legyen és mindig kiválóan működjön, pontosan olyan kiszolgálást biztosítva, mintha egy igazi boltban vásárolnánk. Az általunk készített webáruház bizalmat kelt és kiválóan működik, mely biztos alapja az üzleti sikernek.


Elkészítjük webáruházát, rengeteg okos funkcióval!

Nincsenek kódok

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy mi lesz, miután átadtuk a webáruházat, hogyan fogom karbantartani? Az általunk biztosított admin felület segítségével Önnek nem kell webgurunak lennie, és nem kell ismerje az összes HTML kódot. Ha tudja kezelni a Microsoft Word-ot, akkor ez sem fog problémát jelenteni. Könnyen létrehozhat új oldalakat, termékeket, képeket tölthet fel, módosíthatja a szöveget, bármit! Az ehhez szükséges tudást betanítjuk.

Mobiloptimalizált megjelenés

Nem csak azért fontos mert a Google előrébb sorolja azokat a webáruházakat, amelyek mobil optimalizáltak, hanem mert ügyfelei is kényelmesebben, gyorsabban tudják böngészni. Egyre jobban nő a mobilfelhasználók és a mobilról történő vásárlások száma, így az ön mobilbarát webáruházának: gyorsnak, könnyen kezelhetőnek és élvezhetőnek kell lennie.

Keresőoptimalizált felépítés

Hiába van csodaszép webáruháza, rengeteg okos funkciója, ha nincsen látogatója. Az általunk készített weboldal rendelkezik egy SEO modullal, melynek segítségével, folyamatosan tornázhatja fel honlapját a Google találatai között. Mi ezt készen adjuk át Önnek, így ezzel sem kell foglalkoznia, viszont a későbbiekben bármikor módosíthat rajta, például ha új oldalt hoz létre, vagy tovább szeretné növelni eredményeit.

Korlátlan oldal, korlátlan design

Webáruháza oldalainak és termékeinek számát nem korlátozzuk, Ön dönti el, hány oldalra/termékre van szüksége, és mi annyit programozunk. Olyan webáruházat készítünk, amely igazodik tevékenységéhez, arculatához, színvilágához. A Slide Show segítségével élővé varázsoljuk.

Megosztás

Az egyes oldalakat/termékeket megoszthatja a Facebookon, a Twitteren, a Google+-on, vagy elküldheti e-mailben, de ki is nyomtathatja. A könnyen, gyorsan megosztható oldalakkal a látogató egy pillanat alatt elküldheti ismerőseinek az Ön ajánlatát, termékét, szolgáltatását.

Hírlevél küldő szoftver

Telepítünk áruházába egy hírlevél küldő szoftvert, mellyel könnyen tudja tartani a kapcsolatot az érdeklődőkkel. Már meglévő adatbázist is feltölthet, de létrehozhatunk egy űrlapot, amivel tovább bővítheti listáját. Küldjön különleges akciókat, ajánlatokat, akár időzítve is, legyen ott minden ügyfele postaládájában.

Okos kapcsolati űrlap

Ez nem csak egy egyszerű kapcsolati űrlap. A felhasználók választhatnak, hogy mit szeretnének Önnek üzenni. Akár minden termékhez, vagy szolgáltatáshoz, külön tartozhat egy kapcsolati űrlap/megrendelő lap. A látogató választja ki, hogy milyen témában kíván üzenni Önnek, kiválaszthatja az adott terméket, rendelést adhat le, további információt kérhet Öntől. Az így leadott megrendelésekről, kérésekről Ön e-mailben azonnal értesítést kap. Teljesen személyre szabható, kérhet bármilyen információt a látogatóktól.

Bankkártyás, vagy PayPal fizetés

Ezentúl nem okoz gondot majd ügyfeleinek, hogy kifizessék a számláikat, a megrendelt terméket, vagy szolgáltatást, akár azonnal tudnak fizetni, bankkártyával, vagy PayPal-al.

Okos menü

Ahogy a felhasználó lefele görget az oldalon, a menü nem tűnik el, követi a tartalmat és igazodik hozzá. Nem szükséges állandóan a webáruház tetejére görgetni, egyszerűen és gyorsan navigálhat.

Letölthető tartalmak

Közzé tehet bármilyen letölthető tartalmat. Termék katalógusokat, leírásokat, táblázatokat, útmutatókat, esettanulmányokat. Az érdeklődők egy kattintással letölthetik azt.

Okos hívógomb

Telefonról egy érintéssel hívható telefonszám. Ha a látogató mobilról nézi webáruházát, egy érintéssel már kapcsolatba is léphet vállalkozásával. Nem kell másolni, nem kell megjegyezni a telefonszámot, csak rábökni és már tárcsáz is a készülék. Gyors, praktikus, kényelmes.

Facebook, Google+, Twitter

Meglévő Facebook, Google+, Twitter oldalát integráljuk a webáruházba, így ügyfelei azonnal követhetik vállalkozását ott is. Ha ezek nincsenek meg létrehozzuk. Nem csak a rajongói tábor növelése miatt fontos, a keresőoptimalizálás során is jelentős tényező, versenyelőnyt szerezhet a konkurenciával szemben.

Főoldalra modul

Vállalkozásának logója minden oldalon meg fog jelenni, erre kattintva a felhasználó visszajuthat a fő oldalra.

Nyelvválasztó modul

Ha webáruházát több nyelven is szeretné megjeleníteni. Az egyszerű nyelvválasztó segítségével könnyen navigálhat a különböző nyelvek között.

Blog

Legyen naprakész! A blog segítségével bármit megoszthat a látogatókkal: hírek, újdonságok, fejlesztések, vagy akár indíthat egy online tanfolyamot blog formájában. Az egyszerű szövegszerkesztő segítségével könnyen szerkesztheti a tartalmat, képeket adhat hozzá, vagy törölhet.

Képek, galériák

Vannak referenciái, olyan képei amit szívesen megosztana a látogatókkal? A képes és videós galériában ezt is könnyen és elegánsan megteheti, megoszthat mindent az érdeklődőkkel.

Google Maps

Vállalkozását elhelyezzük a Google térképén. Az oldalba integrált térkép segítségével, ügyfelei gyorsan és könnyen tudják megtervezni az útvonalat vállalkozásához. Megadhatja a székhelyét, telephelyeit, irodáját bármilyen címet, akár többet is.

Google Analytics

Webáruházát összekötjük a Google Analytics-el. Nyomon követheti a forgalmát, honnan és kik keresték fel, mennyi időt töltöttek az oldalon, és melyik oldal/termék tetszett nekik a legjobban. Látni fogja, hogy milyen kifejezésekre keresve jutottak el a weboldalára, és ezeket a kulcsszavakat tovább erősítheti. Folyamatosan elemezheti és optimalizálhatja áruházát.
0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?