Weboldal készítés referencia munkáink

PROFESSZIONÁLIS WEBOLDAL A LEGJOBB ÁRON!

HIVATALOS GOOGLE PARTNER AZ ADNET MEDIA

Mi a legjobb reklám? Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

Tudta?

A weboldalakat ma már több mint 73%-ban mobilról nézik. Mindösszesen 4 másodperc van rá, hogy meggyőzzük a látogatót, hogy az oldalon maradjon és további cselekvésre ösztönözzük. A látogatók 68%-a azonnal elhagyja az oldalt, ha nem tud kényelmesen böngészni rajta. A gyors oldal betöltődés nem csak a Google-nek fontos, hanem a felhasználói élményben is kulcs szerepe van. A felsoroltak miatt, egy weboldal esetében elkerülhetetlen az “értékesítési tölcsér” és a minőségi felhasználói élmény kialakítása.

Szerezzen több vevőt egy marketing szemléletű weboldal segítségével!

Takács Neléta – www.neleta.hu


Amikor először kerestem fel az AdNet Médiásokat kicsit tartottam attól, hogy az elképzeléseim a honlapommal kapcsolatban mennyire megvalósíthatóak, és hogy sikerül-e hatékonyan együttműködnünk. Már az első találkozás után nyilvánvalóvá vált, hogy mindenre van számos ötletük, és nincs számukra megvalósíthatatlan elképzelés. Nagyon tetszettek a fiatalos ötletek, hatékonyan, gyorsan, gördülékenyen dolgoztunk együtt, minden kis apró kérésemet és változtatásomat azonnal megoldották. Egyértelműen elértem a célomat, olyan honlapot készítettek, amire folyamatosan kapom a pozitív visszajelzéseket, az emberek beszélnek róla. Ezért tudom ajánlani mindenkinek, aki egy jó honlappal szeretné vállalkozásának sikerét elősegíteni.
Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!