Weboldal készítés referencia munkáink

PROFESSZIONÁLIS WEBOLDAL A LEGJOBB ÁRON!

HIVATALOS GOOGLE PARTNER AZ ADNET MEDIA

Mi a legjobb reklám? Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

Tudta?

A weboldalakat ma már több mint 73%-ban mobilról nézik. Mindösszesen 4 másodperc van rá, hogy meggyőzzük a látogatót, hogy az oldalon maradjon és további cselekvésre ösztönözzük. A látogatók 68%-a azonnal elhagyja az oldalt, ha nem tud kényelmesen böngészni rajta. A gyors oldal betöltődés nem csak a Google-nek fontos, hanem a felhasználói élményben is kulcs szerepe van. A felsoroltak miatt, egy weboldal esetében elkerülhetetlen az “értékesítési tölcsér” és a minőségi felhasználói élmény kialakítása.

Szerezzen több vevőt egy marketing szemléletű weboldal segítségével!

Takács Neléta – www.neleta.hu


Amikor először kerestem fel az AdNet Médiásokat kicsit tartottam attól, hogy az elképzeléseim a honlapommal kapcsolatban mennyire megvalósíthatóak, és hogy sikerül-e hatékonyan együttműködnünk. Már az első találkozás után nyilvánvalóvá vált, hogy mindenre van számos ötletük, és nincs számukra megvalósíthatatlan elképzelés. Nagyon tetszettek a fiatalos ötletek, hatékonyan, gyorsan, gördülékenyen dolgoztunk együtt, minden kis apró kérésemet és változtatásomat azonnal megoldották. Egyértelműen elértem a célomat, olyan honlapot készítettek, amire folyamatosan kapom a pozitív visszajelzéseket, az emberek beszélnek róla. Ezért tudom ajánlani mindenkinek, aki egy jó honlappal szeretné vállalkozásának sikerét elősegíteni.

Martinovics György – maganraktar.com


Rossz volt az előző céggel a tapasztalatom és tartottam attól, hogy nem kapok jó minőségű weblapot. Gyors, rugalmas, professzionális hozzáállást tapasztaltam, megfizethető, piacképes áron. Már ajánlottam is a szolgáltatásotokat.
Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!