Online Marketing Képzés

Tanuld meg helyesen használni Google Ads és a Facebook hirdetés kezelőjét és szerezz új vásárlókat online! 2 online videós tanfolyam és egy elméleti online marketing könyv.

Hozd ki a maximumot az online marketingedből és szerezz új vevőket online!

 • Több mint 8 órányi online videó – 26 leckében
 • Facebook hirdetés online tanfolyam
 • Google Ads online tanfolyam
 • 10 évnyi tapasztalat 1 könyvben az online vevőszerzésről
 • Részletes elméleti és gyakorlati tudás
 • Lépésről – lépésre haladhatsz
 • Az alapoktól a haladó szintig
 • Korlátlan hozzáférés
 • Bármikor tanulhatsz
 • Utolsó frissítés 2020 február

Amit meg fogsz tanulni

Megismered a Facebook és Google Ads új kezelőfelületét, teljes mélységében és pontosan tudni fogod mi mire való.

Látogatókat tudsz vinni a weboldaladra a Google-ből, a Facebook-ról és az Instagram-ról ahol a vásárlóiddá válhatnak.

Megtanulsz létrehozni remarketing célközönségeket, hirdetéseket, hogy újra hirdess a korábbi látogatóidnak. Ezeket a látogatókat bárhol újra elérheted, akár a Facebookon, az Instagramon, vagy a Google Display hálózatán!

Hogyan kell elvégezni a kulcsszó kutatást és kiválasztani a legjobbakat, hogy minőségi látogatókat szerezz, valamint, hogyan hozz létre egyéni célközönségeket, hogy csak azoknak hirdess, akik valóban meg is vennék a termékedet, vagy szolgáltatásodat!

Hogyan tudod hirdetni weboldaladat több millió másik weboldalon a Google Display hálózatán, vagy a Facebookon és az Instagramon!

Megtanulsz kampányokat létrehozni a Google Ads és a Facebook Ads felületén, majd ezeket tudod optimalizálni és folyamatosan fejleszteni. 

Kialakítani a konverzió mérést a weboldaladon, hogy csak az eredményekért fizess, így nyomon követheted az eredményeket a Facebook és a Google Ads kezelő felületén!

A kezelő felület ismerete mellett, minden elméleti tudást megtanulsz a Google Ads-ről, valamint a Facebook hirdetésekről, az Instagram marketingről és még a SEO-val is meg fogsz ismerkedni!

Az Online Marketing képzés leírása

Minősített online marketing szakértőtől tanulhatsz!

Ez az online marketing képzés 3 részből áll. Ezek a Facebook hirdetés tanfolyam, a Google Ads tanfolyam és az Online Marketing Mesterfokon című könyv. Mind amellett, hogy a videós anyagokban részletes gyakorlati tudást kapsz az egyes hirdetéskezelő működéséről, a könyv segítségével rengeteg elméleti és stratégia tudásra is szert teszel. Gyakorlatilag mindent tudni fogsz, hogy hogyan szerezz ma vevőket az online világban.

A tanfolyam végére képes leszel önállóan létrehozni Google Ads és Facebook&Instagram hirdetéseidet, valamint mérni és optimalizálni tudod majd az eredményeket. Képes leszel létrehozni, remarketing hirdetéseket és elérni azokat a látogatókat, akik egyszer már felkeresték a weboldaladat, akár a Facebookon, az Instagramon, vagy a Google kínálta display hálózaton el tudod kapni őket és további vásárlásra ösztönözheted a célcsoportod tagjait. Nem csak a kezelőfelület használatát fogod elsajátítani, hanem rengeteg elméletet fogsz megtanulni az online marketinggel kapcsolatban.

Az online marketing képzéssel minden területre kiterjedő ismereteid lesznek, melyekkel sikeresen tudsz majd új vásárlókat szerezni!

Az online marketing képzés tartalma

2 videós tanfolyam és 1 online marketing könyv

Három az egyben


Minden tudás elérhető, amire szükséged van, hogy sikeresen hirdess online és kialakítsd saját vevőszerző folyamataidat.

 

+ Gyakorlat

+ Elmélet

+ Stratégia

+ Facebook

+ Google

+ Online marketing 

Az online marketing képzés előnyei

check

8 órányi videós anyag

Google Ads, Facebook és Instagram hirdetések. Mindent megtanulhatsz a hirdetéskezelőkről, a hirdetések létrehozásáról és hogy hogyan érd el a vásárlóidat. 26 lecke 26 videóban! Minden egy helyen, egy komplex online videós tréning, minden szükséges tudással.
check

Folyamatos frissítés

Az anyagot változás esetén frissítjük, így mindig naprakész marad a tudásod mindemellett korlátlan idejű hozzáférést kapsz a videós anyagokhoz.
check

Kezdőknek és haladóknak

Akár most kezded a hirdetéseket, akár már régóta hirdetsz, rengeteg hasznos elméleti és gyakorlati tudást kapsz.
check

Otthonról tanulhatsz

Akkor és ott tanulsz, ahol és amikor csak szeretnél, a saját tempódban. Az adott tanfolyam videót később bármikor visszanézheted.
check

Elmélet és gyakorlat

Nem csak azt tanulod meg, hogy mikor hova kell kattints a kezelőfelületen, hanem e mellett elméleti anyagokat is kapsz, hogy valóban megértsd a Google Ads működését.
check

Szakértő tudás

Minősített online marketing szakértő által készített tréning, 10 éves marketinges tapasztalattal. Minden egyes tanfolyam tele van rengeteg tippel és hasznos tanáccsal.

KITŐL FOGSZ TANULNI

Bé Dénes vagyok online marketing szakértő, 10 éve foglalkozom marketinggel és a saját vállalkozásomat is kizárólag az online marketing segítségével építettem fel. Több száz vállalkozásnak készítettünk már weboldalt és jelenleg is ügyfeleink számára készítünk majdhogynem önműködő online marketing rendszereket, Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseket alkalmazva. Megfelelően használva a Facebook és Google hirdetések igazi vevőszerző gépezetté alakíthatóak, melyek futószalagon szállítják az új megrendeléseket. A tanfolyamokba bele tettem minden olyan elméleti és gyakorlati tudást, ami ahhoz kell, hogy akár egy kezdő-, vagy egy már gyakorlottabb hirdető is megtanulja helyesen kezelni ezeket a hirdető felületeket és a pénz égetés helyett valódi üzleti eredményeket érjen el vele. Segítségével kiküszöbölhetőek az alapvető hibák, melyek csak a Google, illetve a Facebook számláját gyarapítják, valamint beállíthatók a mérések melyek folyamatos monitorozásával eredményes hirdetések érhetőek el.

MI A LEGJOBB REKLÁM?

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattints rá és bizonyosodj meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál.

Kinek ajánlott az online marketing képzés?

check

Most ismerkedsz az online marketinggel

Ha most kezded az ismerkedést az online marketinggel, akkor neked ez a legjobb megoldás. Mindenen végig megyünk lépésről lépésre és a végére érve haladó szinten tudod majd kezelni a Google Ads és Facebook hirdetéseidet. Ez nem egy alapképzés, hanem egy haladó szintű tanfolyam, ahol biztos alapokra építünk, hogy a végén magabiztosan és eredményesen tudd kezelni saját hirdetéseidet. Az alapoktól indulva szintenként építjük fel a tudásod, melynek eredményeként sikeres hirdetéseket tudsz majd létrehozni.
check

Már kezeltél Facebook és Google hirdetéseket

Ha már hirdetsz ezekben a rendszerekben, és létrehoztál már kampányokat, de nem vagy magabiztos és nem úgy jönnek az eredmények ahogy vártad akkor a tanfolyam segítségével végre eredményes lehetsz. Az online marketing képzés segítségével rengeteg elméleti kérdésre választ kapsz, valamint a legtöbb olyan funkciót megismered, melyek ahhoz kellenek, hogy eredményesen tudj hirdetni. Az elméleti és a gyakorlati tudás mellett, rengeteg tippet, gondolkodásmódot adok át, melyek mind szükségesek ahhoz, hogy megbízható és haladó szinten tudd kezelni a hirdetéseidet.

Mennyibe kerül?

Az online marketing képzés ára

Facebook hirdetés tanfolyam: 19.900 Ft+ÁFA

Google Ads tanfolyam: 19.900 Ft+ÁFA

Online marketing mesterfokon: 6.990 Ft (bruttó)

Összesen:

45.303 Ft+ÁFA (57.534 Ft)

helyett:

29.900 Ft + ÁFA  (bruttó 37.973 Ft)

Megrendelés

Töltsd ki az űrlapot és fizetés után rögtön küldjük a hozzáférést a tanfolyamhoz!


Google Ads online tanfolyam megrendelése

Ár: 29.900 Ft +ÁFA (bruttó: 37.973 Ft)

Fizetési mód: 

Átutalás (e-mailben küldjük a szükséges információt)

A díj beérkezése után a számlát és a hozzáférést e-mailben kapod meg.

Online marketing képzés 45 303 Ft 29 900 Ft 37 973 Ft 37 973 Ft

Add meg az adataidat és kattints a MEGRENDELEM gombra!

További információk

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
ÁFA Ft
FIZETENDŐ Ft
 • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra (megrendelést követően e-mailben küldjük a díjbekérőt és az utaláshoz szükséges információkat). A díj beérkezése után a számlát és a hozzáférést a tanfolyamhoz e-mailben küldjük meg.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Mi a következő lépés?

 • Add meg az adataid
 • A díjat átutalással tudod rendezni
 • Minden szükséges információt e-mailben küldünk, ahol megtalálod az utaláshoz szükséges összes információt.
 • Amint az összeg beérkezik, e-mailben küldjük a hozzáférést
 • A számlát automatikusan küldjük e-mailben
 • Jöhetnek a profi hirdetések

Kérdésed maradt?

Keress minket bizalommal az info@adnetmedia.hu címen, vagy a +36 70 326 5807-es telefonszámon.

Gyakran ismételt kérdések

Meddig van hozzáférésem az online videókhoz?

Vásárlás után korlátlan ideg a rendelkezésedre állnak a  videós anyagok. Sőt! Amint frissítem, úgy a frissítéseket is megkapod, így folyamatosan naprakész marad a tudásod.

Mi történik a fizetés után?

Amint az összeg beérkezik a bankszámlánkra, a hozzáféréseket e-mailben fogod megkapni.

Több eszközről is nézhetem a videókat?

Igen, akár mobilról, számítógépről, tabletről, vagy akár Tv-ről is visszanézheted.

Kezdő vagyok, érteni fogom?

Abszolút! A tanfolyam úgy lett összeállítva, hogy az elejétől a végéig mindent megtalálj benne és szépen fokozatosan felépítsd a kampányaidat. Minden egyes leckét vissza tudsz nézni, így a saját tempódban tudsz haladni.

Nem ez lesz az első kampányom, kaphatok új tudást?

Minden bizonnyal! A tanfolyam az alapoktól indul egészen a haladó+ szintig. Rengeteg gyakorlati tipp és tanács mellett, az összetett beállítási lehetőségekkel is meg fogsz ismerkedni, melyekkel jelentősen javíthatsz a kampányaid eredményességén! Ha a részletes tematikában találtál számodra izgalmas leckét, akkor neked való a tanfolyam!