Weboldal statisztika – látogatottság ellenőrzés Profin
június 22, 2018
Weboldal készítés otthon
június 25, 2018

Weboldal készítés ingyen

Hogyan készíts weboldalt ingyen?

Elárulok egy nagy titkot, amit lehet, hogy most nem fogsz elhinni nekem. Sajnos semmi nincsen ingyen. Ahhoz, hogy profi weboldalt készíts, ahhoz nagyon sok tudás tanulás kell. Vannak ingyenes weboldal készítő programok a neten online formában, de velük is az a helyzet, hogy végül fizetni kell a szolgáltatásukért.

Ha ingyen szeretnél weboldalt készíteni, akkor az alábbi linken találsz néhány ilyen online lehetőséget:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ezeken a weboldalakon ingyenesen tudod elkészíteni a weboldaladat, érdemes lehet kipróbálni.

Mik a hátrányai az ingyenes weboldal készítésnek?

A legnagyobb hátránya, hogy nem lehet 100%-ban egyedire szabni, nem lesz meg rá a lehetőséged programozói tudás nélkül. A másik hátránya, hogy bár elkészül a weboldal, de nem lesz felvértezve olyan eszközökkel, melyekkel valóban el tudna adni, vagyis az üzleti sikereidhez nem fog hozzá járulni.

A másik nagy hátránya, hogy lehet, hogy egy idő után ismerős lesz egy másik weboldal, mert nagyon hasonlít a tiedre. Ennek az az oka, hogy az ingyenes weboldal készítő programok sablonokat használnak, ettől lesz ingyenes. Mivel nem teljesen egyedi fejlesztés ezen tudnak spórolni, majd neked ingyenesen kínálni.

Egy fokkal jobb megoldás, ha nyílt forráskódú CMS rendszereket használsz.

Ilyenek lehetnek például:

Ezek a nyílt forráskódú rendszerek is ingyenesek és sokkal több lehetőséget kínálnak. Ha bár komolyabb ráfordítás nélkül ezekkel sem fogsz valódi eredményeket elérni, hisz itt is szükséges az online marketing tudás és a web fejlesztői tapasztalat. Még is azt mondom neked, hogy ezekkel probálkozz és ezek használatát próbáld meg elsajátítani.

Ha jobban meg akarod ismerni a wordpress-t, akkor ezt a cikket feltétlen olvasd el: Mi az a wordpress?

 

Ha azonban szeretnél profi weboldalt, profi szakemberek kezéből, akkor fordulj hozzánk bizalommal és bár nem ingyen, de elkészítjük weboldaladat, ami garantáltan sikereket hoz.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük