Weboldal készítés otthon
június 25, 2018
A weboldal készítés lépései
június 26, 2018

Weboldal készítés tanfolyam

Okos döntés lehet weboldal készítést tanulni. Szép szakma megvan a maga előnye. Rengeteg vállalkozás számára tudsz gyönyörű és professzionális weboldalakat készíteni. Nem mondom, hogy azonnal ezen a szinten fogod tudni elkészíteni a weboldalakat, mindenesetre érdemes elvégezni egy weboldal készítő tanfolyamot.

Hogyan kezdj el weboldal készítést tanulni?

Számos helyen és módon van lehetőséged rá, akár az online tanuláson át a rendes iskolapados tanfolyamokig. Én még is az élő tanfolyamot javaslom számodra hiszen ott tudsz igazán elmélyedni a tanulásban. Mindenképpen olyan weboldal készítő tanfolyamot válassz, ahol már megfelelő tapasztalat van és nem ma kezdte a tanítást az oktató. Nagyon fontos, hogy milyen személytől tanulsz és hogyan adja át a tudását. Sok minden múlhat rajta, az egész jövőd is akár, de ami a legfontosabb, hogy megkedveled e ezt a szakmát.
Én személy szerint a kreativwebdesigntanfolyam.hu weboldal készítő tanfolyamait ajánlom. Profi csapat és széles körben tudsz náluk tanulni. Néhány tanfolyamot összeszedtem, amivel érdemes lehet elindulni.

Webdesignt otthon is lehet hatékonyan tanulni. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok modulos felépítésűek, így az egyes témaköröket külön is tanulhatod. Csak egy internet előfizetés és egy böngésző kell a tananyag eléréséhez. Az online tanfolyamok esetén sem egyedül tanulsz, az aktív oktatói jelenlét, a napi szintű kapcsolat és párbeszéd nagyon fontos eleme ennek a képzési módnak is.
A Startvonal Webdesigner Tanfolyam egy teljeskörű online webdesigner képzés, ami minden olyan ismeretet magába foglal, ami a honlapkészítéshez kell. A HTML, CSS programozás, a UX tervezés, és a minőségi tartalomrendszerek kialakításának fortélyaival is megismertet.
Saját honlap kialakításához ideális kezdő WordPress tanfolyam lehet a WordPress Alapozó. Érdemes kiegészíteni a honlaptervezéssel, és grafikai tervezéssel foglalkozó webdesign tanfolyammal is. A Webdesign Workshop rengeteg személyre szabott gyakorlati feladattal segít a Webdesign, a webergonómia, és a Webdesign stílusok alapfogalmainak elsajátításában. Minden beküldött alkotásról részletes elemzést kapsz, a további instrukciók alapján pedig újabb verziók készülnek.

Weboldal készítő tanfolyamok, az alapok:

1. Webszerkesztő tanfolyam
2. Webdesigner tanfolyam
3. Webfejlesztő tanfolyam

Ha rákattintasz az adott tanfolyamra, akkor eléred a tanfolyam leírását is.

Mindenképpen az alapokkal kezd. Először a HTML és CSS nyelvek megismerése a fontos, majd a webdizájn alapok. Ha ezek megvannak utána jöhet a bonyolultabb műveletek, melyet egy webfejlesztő tanfolyamon tudsz elsajátítani.

Ha az alapokkal megvagy, jöhet a komolyabb fejlesztési tudás:

1. Haladó webfejlesztő tanfolyam
2. PHP haladó tanfolyam

Ezek elsajátítása után már profi rendszereket fogsz tudni megalkotni és semmi nem állhat a weboldal készítő pályafutásod útjába.
Az egyszerű weboldalaktól kezdve a komplexebb webáruházig mindent meg tudsz majd csinálni, össze tudsz kötni egy weboldalt számlázó programokkal, raktár kezelő programokkal és gyakorlatilag mindent meg tudsz valósítani online.
Sok sikert kívánok a weboldal készítő pályafutásodhoz!

Google Ads / AdWords tanfolyam

Szeretnéd megismerni és helyesen kezelni Google Ads / AdWords hirdetéseidet? Elkészítettem egy olyan online Google Ads / AdWords tanfolyamot, ami végigvezet a teljes hirdetés kezelő megismerésén és segítségével, olyan hirdetéseket tudsz készíteni, melyek növelik a bevételeidet és céged eredményességét. A Google Ads / AdWords tanfolyam segítségével az alapoktól kezdve, a konverzió mérésen át a remarketing hirdetésekig mindent megismerhetesz. A Google Ads / AdWords tanfolyam ajánlott kezdőknek, akik most ismerkednek a kezelő felülettel, de azoknak is, akik már hirdetnek a Google felületén, de nem érzik eredményesnek a folyamatot.

A Google Ads / AdWords tanfolyam előnyei:

  • 4 órás videós anyag
  • korlátlan idejű hozzáférés
  • A-tól Z-ig, mindenre kiterjedő
  • Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Bővebb információt itt találsz: Google AdWords tanfolyam

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük