Domain regisztráció weboldalhoz
július 3, 2018
Keresőoptimalizált weboldal készítés
július 4, 2018

Domain név

Mi az a domain név

A domain név az a weboldalunk elérhetősége lesz az interneten. Ha valaki megnyitja a böngészőjét és a keresőjébe beírja a www. valami.hu domain nevet, akkor az adott domain névhez tartozó weboldal fog megjelenni.

A domain név kiválasztása

A domain nevünk lesz az, amivel megtalálnak minket az interneten. Olyan domain névre lesz szükségünk, ami könnyen megjegyezhető és kapcsolódik üzleti célunkhoz. Lehet domain név a vállalkozás neve, vagy a brand amit szeretnénk felépíteni. Érdemes lehet olyan domain név, ami a keresőknek azaz a Googlnek is jó lehet, hogy később nagyobb eséllyel induljunk az első oldal helyezéseiért.

Általában egy évre lehet domain név regisztrációt kezdeményezni, de ezt minden évben meg lehet hosszabbítani. Érdemes több időt szánni a domain név foglalásra, bár mivel elég olcsó ezért, akár érdemes lehet többet is lefoglalni, hogy nehogy a konkurenciánk is lefoglalja.

A domain név mellé fog kelleni még egy tárhely is ahova az elkészült weboldalt fogjuk feltölteni. A domain név szerepelhet névjegykártyán, vagy szórólapon és akár óriásplakáton is, így érdemes jól átgondolni, hogy mi lesz.

Ha szeretnél többet megtudni a domain név regisztrációról, akkor azt ide kattintva teheted meg.

Sok sikert és frappáns domain nevet kívánok neked!

 

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük