WordPress weboldal készítése
június 22, 2018
Mi az a wordpress?
június 22, 2018

WordPress alapú weboldal

Mit jelent az, hogy wordpress alapú weboldal?

Manapság rengeteg rendszeren keresztül lehet létrehozni weboldalakat. Nagyon sok ingyenes alapú szolgáltatás van, többek között a wordpress is ilyen. Attól mert ingyenes, még nem jelenti azt, hogy kevésbé jó, sőt. Nem is ingyenesnek, inkább nyílt forráskódú rendszernek nevezném. Ez azt jelenti, hogy bárki szabadon fejlesztheti a forráskódját, hozzá tehet és elvehet belőle. Ez azért jó, mert a világon rengetegen vannak, akik wordpress alapú weboldalakkal dolgoznak és ehhez készítenek wordpress alapú bővítményeket is. Így ha az Ön weboldala wordpress alapú, akkor egy nagyon jó kis rendszerben üzemel a weboldala, hiszen relatíve sokan értenek hozzá és könnyen tudják tovább fejleszteni.

A wordpress alapú weboldal előnyei:

  1. Széles körben ismert, így sokan értenek hozzá
  2. Sok bővítmény és kiegészítő elérhető hozzá
  3. Könnyen tovább fejleszthető bonyolultabb rendszerekhez is
  4. A szerkesztő felülete egy wordpress alapú weboldalnak, olyasmi, mint a word így könnyen használható
  5. Folyamatosan frissül

Mire képes egy wordpress motor?

Gyakoraltilag egy wordpress alapú weboldallal bármit meg lehet csinálni: webáruház, blog, web katalógus, üzleti honlap, ingatlan kereső stb. Ahhoz, hogy ezeket meg tudja valósítani, azért már komolyabb fejlesztői és marketing tudás szükséges. Megjelenésben és dizájnban csak a képzelet szab határt, gyönyörű weboldalakat lehet alkotni, amik teljesen illeszkednek ma trendekbe.

Egy wordpress alapú weboldallal bármilyen üzleti célt meg lehet valósítani, úgy hogy a későbbiekben biztonságosan használható legyen.

Néhány példa wordpress alapú weboldalra:

http://autoeverest.hu/

http://www.thaimassagediosd.hu/

http://www.lasultanedesaba.hu/

Amint látható szinten bármilyen típusú weboldal létrehozható wordpress alapon, így az Ön vállalkozásának is biztos partnere lehet.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük