Global Store – A világ egyetlen webáruházban

Global Store – A világ egyetlen webáruházban

Szeretünk webáruházat készíteni, főleg ha kreatív mögötte az ötlet és a globalstore.hu pontosan ilyen projekt volt. Manapság virágzó korát éljük a technikai kütyüknek és a munkán át a kikapcsolódásig teljesen behálózzák a mindennapjaink. A global store egy olyan webshop, ahol ezeket a mindennapjainkhoz szükséges elektronikai cuccokat be tudjuk szerezni. A drónoktól kezdve a mobiltelefonokon át minden megtalálható a kínálatukban.

A feladat az volt, hogy egy olyan webshopot készítsünk, ami tükrözi a technikai világot és modern formát kölcsönöz. A cél, hogy a termékeket jól lehessen kategorizálni és mindenki megtalálja a számára fontos eszközt.

Mivel tényleg számos termék fellelhető náluk, így nagyon fontos volt a megfelelő kategorizálás és a szűrési lehetőségek biztosítása. Mindezeken felül meg kellett jeleníteni a legjobban értékesített termékeket, az akciósokkal együtt.

globalstore_ termekek_webaruhaz keszites adnet media

Egy webáruház esetén nagyon fontos az átláthatóság és az, hogy a vásárlót végig vezessük az értékesítési folyamatokon. Rengeteg kiegészítő terméket tudnak javasolni, ezt a megfelelő pillanatban kell a vásárló elé helyezni, hogy upsell termékként azokat is megvásárolja.

Webshop esetében, főleg a technikai cuccokat árusító weboldalaknál, nagyon fontos a bizalom és a garancia, ezt érdemes minél jobban kihangsúlyozni és láthatóvá tenni. Ha nincs bizalom a vásárló nem fog vásárolni, hiába a szép webshop.

Szintén nagyon fontos elem, hogy a termék képek beszédesek és szépek legyenek, lehetőleg mindenféle szempontból mutassák be a terméket, hogy ne legyen kérdése a vevőnek.

Mivel törvényi előírás webshopok esetében, hogy  biztosítsunk legalább 14 napos visszavásárlási lehetőséget, így ezt érdemes feltüntetni, pláne biztosítani. Nem éppen tesz jót az üzletnek egy dühös vevő, aki több fórumon szidja az webshopunkat. J

Ma már nem előny, hanem követelmény a bankkártyás fizetés egy webshopnál, így ez a global store-nál sem hiányozhatott, erre megoldásként a Barion fizetési lehetőséget fejlesztettük az oldalba.

A webshop rendelkezik online számlázó programmal való összekötéssel és teljes értékű statisztikákat látunk az admin felületen, ahol követni tudjuk a legjobban fogyó termékeinket és az árukészletet is.

Facebook és instsagram jelenlét erősen ajánlott ebben az esetben, ahol tovább tudjuk mélyíteni a vásárlóink bizalmát, hogy később újra vásároljanak nálunk.

A webshopot összekötöttük az Árukeresővel és az Árgéppel, hogy még nagyobb forgalmat tudjunk a weboldalra irányítani ezzel is növelve az üzleti esélyeket, ami egyébként egy kiváló eszköz webshopok esetében.

globalstore_ barion_webaruhaz keszites adnet media    Ajánlatkérés

    Ingyenes tanácsadás irodánkban.
    Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, munkanapokon 4 órán belül fel fogunk keresni.

    Ajánlatkérés