Olcsó honlapkészítés
július 16, 2018
Egyedi honlapkészítés
július 16, 2018

Céges honlapkészítés

Milyen lehetőségek vannak céges honlap készítés re?

Ma már egy cég nem tud létezni honlap nélkül ezért elengedhetetlen a céges honlap készítés. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy cég ne rendelkezzen honlappal, hiszen mindenki mindent online keres és ha nem elérhető a cég, akkor az leginkább olyan, mintha nem is létezne.

A céges honlap készítés alapjai

Ma már nagyon fontos, hogy egy cégnek legyen céges arculata, arculati kézikönyve, amit használ az offline és online felületeken is egyaránt. Ugyanis szintén ez az arculat lesz az, amit majd felhasználunk a céges honlap készítés során is. Ha nincsen ilyen egységes arculat, akkor nagyon fontos, hogy ezt megtervezzük, nem csak a céges honlap készítéshez, de úgy általában is szükséges.

Egy honlap a cég tevékenységét kell online formában vissza adja, ezért nagyon fontos, hogy a céges honlap készítés során kellően odafigyeljünk erre, mert a cég webes megjelenése fogja megadni annak megítélését.

Céges honlap készítés – tárhely és domain

A honlap számára szükség lesz egy tárhelyre és domain névre, ahova felkerül az oldal, innen fog üzemelni, minden nap. A céges honlap készítés során fontos, hogy megfelelő domain nevet válasszunk, ami leírja a szolgáltatást, vagy a céget.

Céges honlap készítés – felépítés

A honlap felépítését úgy kell megtervezni, hogy végig vezesse a látogatót a honlapon, majd a végén, valami olyan cselekvésre kell ösztönözzük a látogatót, ami fontos a cég számára, ilyenek lehetnek az ajánlat kérés, telefonhívás, vásárlás, hírlevél feliratkozás.

Céges honlap készítés – marketing

Egy honlap sem működhet jól, ha nem marketing vezérelt, ezért nagyon fontos, hogy a céges honlapot marketing vezérelten építsük fel és végül hirdessük is profin a különböző online marketing lehetőségekkel.

Ha szeretne profi céges honlap készítést, keressen meg minket bátran!

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ajánlatot kérek
close slider

Ajánlatkérés

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Garantáltan 4 órán belül válaszolunk!