Google Ads Hirdetéskezelés

A Google első helyén jelenítjük meg vállalkozását és olyan látogatókat viszünk weboldalára, akik az Ön termékét, vagy szolgáltatását keresik!

Mit Tartalmaz a Google Ads Hirdetés Szolgáltatásunk?

Stratégiát Alkotunk

Megnézzük, hogy az Ön vállalkozása esetében, hogyan lenne érdemes hirdetni, milyen stratégia mentén lehet a leghamarabb eredményes.

Beállítjuk Hirdetéseit

Az előzetesen megbeszélt célok alapján beállítjuk hirdetéseit. Részletes kulcsszó kutatást végzünk, létrehozzuk a kampányokat. Google Ads fiókját összekötjük az Analyticsel, valamint létrehozzuk Google Search Console fiókját.

Megnézzük A Konkurenciát És A Piacot

Fontos, hogy mindig a konkurencia előtt legyen egy lépéssel. Megnézzük, hogy milyen a konkurensek weboldala, hogyan hirdetnek és milyen eszközöket használnak, majd közösen összeállítunk egy tervet, amivel versenyelőnyt szerezhet.

Kielemezzük Jelenlegi Weboldalát

Nem elég, jó felhasználókat hozni egy weboldalra, ha a weboldal nem képes eladni, akkor a hirdetések és az online értékesítés nem lesz eredményes. Megnézzük, hogy weboldala megfelelő e, mit tudunk rajta javítani, hogy kihozzuk belőle a maximumot, annak érdekében, hogy még több értékesítést érjen el.

Folyamatosan Optimalizáljuk Hirdetéseit

Hirdetése teljesítményével kapcsolatos jelentéseket küldünk Önnek, melyekből kiderül, hogy hány új ügyfele lett a hirdetéseken keresztül. Szerkesztjük, és hatékonyabbá tesszük hirdetését a Google eszközeinek segítségével, ezáltal megnövelve azoknak a potenciális ügyfeleknek a számát, akik kapcsolatba lépnek a vállalkozásával.

Folyamatos Havi Szintű Konzultáció

Nem engedjük el a kezét, minden hónapban egyeztetünk az eredményekről, aktuális változásokról, akcióiról, marketing tevékenységeiről. Folyamatos napra kész információt kap a legújabb trendekről és lehetőségekről. Személyes tanácsadója folyamatosan rendelkezésére áll kérdés esetén.

Új Vevők Korlátlanul

A vásárlások több mint 50%-a a Google keresőből indul, először itt keresünk információt.

Havi szinten több száz látogató és vásárló lehet az eredménye, ha tartósan a Google élére kerül. A látogatók a Google találatai alapján döntik el, hogy kinél vásárolnak!

Képzelje el, mi lenne ha ezek a látogatók az Ön weboldalát találnák meg először?

Ha az Ön szolgáltatására, vagy termékére keres valaki az interneten, hirdetését az első oldalon jelenítjük meg, ráadásul az első 4 helyen!

Ha valamit keresünk a Google-ben, akkor arra megoldást is várunk tőle.

Legyen az Ön szolgáltatása, vagy terméke a megoldás több ezer felhasználó számára!

Akár már holnap a google kereső élére repítjük weboldalát!

Ahonnan CSAK olyan látogatókat viszünk weboldalára, akik kifejezetten az Ön termékét vagy szolgáltatását keresik.

Hogyan?

Megnézzük, Pontosan Hányszor Keresik Az Ön Termékét, Vagy Szolgáltatását A Google-Ben.

Profi Szövegíróink Megírják A Hirdetéseket, Méghozzá Úgy, Hogy Azok Már Pár Sorban Képesek Eladni Vásárlóinak.

Beállítjuk Az Összes Hirdetési Lehetőséget, Amivel Olcsón És Hatékonyan Tud Megjelenni.

Hirdetése Ez Után Csak Akkor Fog Megjelenni, Ha Tényleg Az Ön Terméket, Vagy Szolgáltatását Keresik.

A Hirdetésből Érkező Látogatók Felkeresik Az Ön Weboldalát, Ahol Vásárolnak, Vagy Ajánlatot Kérnék Öntől.

Az Eredményeket Pontosan Mérjük És A Látogatók Viselkedése Alapján Tovább Optimalizáljuk Hirdetéseit, Hogy Még Nagyobb Számban Váljanak Vásárlókká.

Havi Szinten Jelentest Küldünk Önnek, Hogy Milyen Eredményeket Értünk El Hirdetéseivel, Valamint Telefonon, Vagy Személyesen Tud Velünk Konzultálni.

Bízza Hivatalos Google Partnerre Google Ads Hirdetéseit!

Google Integrációk

A weboldalakhoz az alábbi szolgáltatások integrációját vállaljuk, a teljesség igénye nélkül

Mi a legjobb reklám?

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a Google hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény, amit a Google-től kaptunk. Kattintson rá és bizonyosodjon meg szakértelmünkről, amit egyenesen a Google garantál Önnek.

Vágjon bele bármilyen költségkerettel!

Ön döntheti el, hogy havi szinten mennyi pénzt szeretne költeni. Nincs minimális költési kötelezettség. Sok vállalkozás már napi 500-1000 Ft összegű költségkerettel is jól indul.

Online Hirdetések Szakértői

Egyenesen a Google biztosítja önnek szakértelmünket!

Béki Dénes vagyok online marketing szakértő. 10 éve foglalkozom marketinggel és csapatommal jelenleg is kivitelezéssel foglalkozunk, melynek során ügyfeleink számára készítünk majdhogynem önműködő online marketing rendszereket. Több száz vállalkozásnak készítettünk már weboldalt és számos ügyfelünknek kezelünk sikeresen Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseket. A legfontosabb dolog megérteni azt, hogy ezek az eszközök önmagukban véve kevesek az igazi sikerhez. Megfelelően alkalmazva és jól kidolgozott stratégia mentén viszont igazi vevőszerző gépezetté alakíthatóak, melyek futószalagon szállítják az új megrendeléseket.

Egyedi weboldal készítés, amivel új vevőket szerezhet!
Tervezzük meg együtt weboldalát, díjmentesen!

Éve a piacon
0 +
Weboldal készült el
0
Sikeres online kampány
0
Kattintottak Weboldalainkra
+ 0

Google Ads kampánykezelés – Ingyenes tanácsadás

Szeretne pontos képet kapni arról, hogyan tud eredményesen hirdetni a Google-ben?

Ingyenes konzultációnk során minden kérdésére választ kap! Ha szeretne több vevőt a Google rendszeréből, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével és akár pár napon belül már futhatnak is hirdetései.

Jelenítsük meg hirdetését a felhasználóknak akkor, amikor az Ön termékére, vagy szolgáltatására keresnek, és irányítsuk át őket webhelyére, ahol azonnal meg is vásárolhatják azokat!

Írjon nekünk üzenetet, vagy keressen telefonon!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés