Google Ads (AdWords) kulcsszótervező – VIDEÓS oktatóanyag!

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Mi az a Google Ads (AdWords) kulcsszótervező és használata

A bejegyzés végén egy komplex, átfogó videós oktatóanyagot találsz a kulcsszótervező használatáról!

A Google Ads kampányok tervezésének első lépése a kulcsszótervezés. A Google keresőben történő hirdetések megjelenését a kulcsszavak határozzák meg. Egy kampányon belül lehet több hirdetéscsoportunk és azokon belül több kulcsszavunk. De az, hogy milyen kulcsszavakat használunk és hogy milyen formában, az alapvetően határozza meg PPC hirdetéseink eredményességét. A Google Ads kulcsszótervező ebben nyújt számunkra segítséget, általa megtudhatjuk, hogy egy adott kulcsszóra mekkora verseny van, hányszor keresnek rá havi szinten és várhatóan mennyibe fog kerülni egy kattintás. Nem csak ezekben lesz segítségünkre, hanem olyan kulcsszó ötleteket is meríthetünk belőle, melyekre a kulcsszótervező használata előtt nem is gondoltunk.

Egész stratégiát tudunk tervezni segítségével. Meghatározhatjuk, hogy milyen szisztéma alapján alakítjuk ki hirdetéscsoportjainkat, milyen kulcsszavakra szeretnénk több pénzt szánni, melyekre kevesebbet, valamint, hogy milyen földrajzi területen érdemes hirdetnünk, hogy eredményeket érjünk el Google Ads kampánykezelésünk során.

A Google kulcsszótervező használata

Ahhoz, hogy használni tudjuk a kulcsszótervezőt, rendelkeznünk kell egy Google Ads fiókkal, ha az még nincs, akkor létre kell hozzunk egyet egy gmail-es e-mail címmel itt:

https://ads.google.com

Ha ezzel megvagyunk, akkor bejelentkezés után az “Eszközök” menüben a “Tervező” oszlop alatt ki kell válasszuk “Kulcsszótervező” eszközt, ahogy a képen is:

google kulcsszótervező

Ha ezzel megvagyunk, akkor meg kell adnunk a kívánt kulcsszavakat, akár többet is, melyekre szeretnénk adatokat látni valahogy így:

google kulcsszótervező használata

Ezek után már láthatjuk is az eredményeket. A nyíllal jelölt résznél tudod állítani a földrajzi szűrést, akár megyére, városra. Ha lejjebb görgetsz, akkor látni fogod a kulcsszavakhoz kapcsolódó ötleteket is.

google kulcsszótervező eredmények[/vc_column_text][vc_column_text]

17 perces komplex videós oktató anyag a Google Ads kulcsszótervező használatáról

És most jöjjön az oktató videó, ahol részletesen megismerheted, hogy hogyan tudod eredményesen használni a Google Ads kulcsszótervezőjét, hogy általa eredményes hirdetéseket készíthess!

Sok sikert![/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjI3MDAlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI0MDAlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy55b3V0dWJlLmNvbSUyRmVtYmVkJTJGdXgzb3dWZkliemslMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjBhbGxvdyUzRCUyMmFjY2VsZXJvbWV0ZXIlM0IlMjBhdXRvcGxheSUzQiUyMGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYSUzQiUyMGd5cm9zY29wZSUzQiUyMHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés