Honlap fejlesztés

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Cégünk lassan 10 éves tapasztalattal fejleszt honlapokat, így ha Önnek olyan honlapra van szüksége, ami időtálló és még plusz bevételt is termel vállalkozásának, akkor engedje meg, hogy segítsünk.

Honlap fejlesztés szolgáltatásunk tartalma röviden

  • Saját szerkesztő felülettel látjuk el honlapját, így Ön bármikor tudja a tartalmat szerkeszteni, napra készen tartani.
  • Mobiloptimalizált megjelenést biztosítunk a honlapnak, így minden eszközön egyaránt jól jelenik meg.
  • Teljesen egyedi arculatot tervezünk, így nem lesz olyan konkurencia, akivel összekevernék Önt.
  • Marketing eszközök hadával vértezzük fel honlapját, hogy valóban képes legyen eladni.
  • Garanciát vállalunk a honlap fejlesztés minden elemére

[/vc_column_text][vc_btn title=”HONLAP FEJLESZTÉS RÉSZLETES AJÁNLATUNK” color=”pink” align=”center” css_animation=”bottom-to-top” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fadnetmedia.hu%2Fweboldal-keszites%2F||”][vc_column_text]

Honlap fejlesztés referencia munkáink

Tekintse meg néhány munkánkat

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4731″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://iberico-hungary.hu”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4727″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://femaelectric.hu”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4720″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://avenafitness.hu”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4723″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://masszazsstudiobudaors.hu”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_btn title=”HONLAP FEJLESZTÉS RÉSZLETES AJÁNLATUNK” color=”pink” align=”center” css_animation=”bottom-to-top” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fadnetmedia.hu%2Fweboldal-keszites%2F||”][vc_column_text]

Mi az a honlap fejlesztés

Akkor beszélünk honlap fejleszésről, ha egy cég, vagy vállalkozás számára online formában elérhető honlapot fejlesztünk. Honlap fejlesztés esetében érdemes jól átgondolni a kezdeti lépéseket, mert nem egy évre, hanem akár 4-5 évre fejlesztjük honlapunkat, mert hogy jól működik e az nagy mértékben meghatározza vállalkozásunk sikerét. A honlap fejlesztés hosszú időre egy egyszeri költség, így érdemes profi honlap fejlesztéssel foglalkozó céget megbízni.

honlap fejlesztes meneteA honlap fejlesztés menete

A honlap fejlesztés kezdetén az ügyféllel közösen meghatározzuk a honlap fejlesztés célját, ami lehet egy üzleti honlap, vagy akár egy webshop. Az előző esetében teljesen máshogy fejlesztjük a honlapot, mintha webáruházat fejlesztenénk. Egy üzleti honlapon is lehet értékesíteni, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen honlap motorral dolgozunk.

Honlap fejlesztés alapok

Milyen funkciókkal kell rendelkezzen egy honlap? Nos a legfontosabb, hogy mobilbarát honlap legyen, mivel ma már több mint 60%-ban mobilról nézik az oldalakat. Rendelkezzen saját szerkesztő felülettel, mellyel naprakészen tartható a honlap, és legyen felvértezve minden olyan marketing funkcióval, amivel egy vevőszerző gépezetté alakítható. Számos funkció közül választhat, mi ezeket szoktuk fejleszteni.

 A honlap fejlesztés alapjai

A honlap fejlesztés nem egy egyszerű dolog, nem érdemes elkapkodni. Nem elég hogy szép honlapunk legyen, annak tudnia kell valódi megoldást kínálni az oda érkező látogató számára, ezáltal növelve ügyfélkörünket. Fontos, hogy a honlap fejlesztés során, vegyük figyelembe az aktuális trendeket és megfelelő dizájnnal lássuk el az oldalt, de figyeljen oda, hogy a dizájn, ne menjen a felhasználói élmény rovására, mert hiába szép az oldal, ha tud eladni.

A honlap fejlesztést követően, igyekezzünk mindig naprakészen tartani a honlapunkat és aktuális tartalommal feltölteni, ami segíti a látogatót a további döntéshozatalban. Erre megoldásként érdemes egy blogot is fejleszteni, ahol folyamatosan újdonságokat és híreket oszthatunk meg a látogatókkal.

Ha szeretne egy profi honlapt fejleszteni, keressen meg minket bizalommal, állunk rendelkezésére.

[/vc_column_text][vc_btn title=”HONLAP FEJLESZTÉS RÉSZLETES AJÁNLATUNK” color=”pink” align=”center” css_animation=”bottom-to-top” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fadnetmedia.hu%2Fweboldal-keszites%2F||”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés