Tárhely bérlés

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

A tárhely bérlés menete.

Mielőtt végigvennénk, hogy mi a tárhely bérlés menete, előtte érdemes néhány dolgot tisztázni.

Mi az a tárhely

A tárhely az a felhő szolgáltatás alapú rendszer, ahova egy weboldal fájljait feltöltjük és onnan fog a weboldal üzemelni. A tárhely bérlést általában szolgáltatók biztosítják éves díjas szolgáltatásban.

A tárhely bérlés mindig egy adott évre szól az ára attól függ mekkora tárhelyet bérlünk. Általánosságban egy egyszerű üzleti, bemutatkozó weboldalnak 1 GB tárhely elég szokott lenni, de ha több képet, esetleg videót töltünk fel, akkor lehet hogy nagyobb tárhely bérlésre lesz szükségünk.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5027″ img_size=”full”][vc_column_text]

Mik az általános tárhely bérlés méretek

Nagy általánosságban elég lehet az 1 GB, de nagyobb tartalommal bíró weboldalak esetében akár a 4 GB is szükséges lesz, webshopok esetében ez felmehet 10 GB is.

Tárhely bérlés árak

Az 1 GB-os tárhely bérlés díja olyan 5.000 Ft körül mozog évente. A következők tárhelyek bérlése már 8-12e Ft-ba is kerülhetnek. Fontos tudni, hogy általában a tárhelyet domain regisztrációval együtt tudunk venni.

[/vc_column_text][vc_btn title=”TÁRHELY BÉRLÉS INTÉZÉSE ÉS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS AJÁNLATUNK” color=”pink” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fadnetmedia.hu%2Fweboldal-keszites%2F||” button_block=”true”][vc_single_image image=”5026″ img_size=”full”][vc_column_text]

Mire figyeljünk oda tárhely bérlés esetén

Nagyon fontos, hogy megbízható szolgáltatót keressünk és kerüljük az egyszemélyes szolgálatókat, mert több bosszankodást okoznak mint, amennyit spórolni lehet velük. Nagyon fontos, hogy SSD tárhelyet válasszunk, mert nagyban befolyásolja a weboldalunk betöltési sebességét, így a Google helyezésünket és nem utolsó sorban a felhasználói élményt. A tárhely bérlésnél érdemes kicsit tovább böngészni és a megfelelő szolgáltatót választatni.

Mi a Rackforestet javasoljuk, hiszen profi a szolgáltatásuk, gyors SSD tárhellyel dolgoznak és nem szokott szolgáltatás kimaradás lenni náluk.

A tárhely bérlés menete

Válasszuk ki az adott csomagot, egyeztetve a fejlesztővel, hogy mi az optimális méret, majd a megadottak szerint haladjunk végig a megrendeléssel.[/vc_column_text][vc_btn title=”TÁRHELY BÉRLÉS INTÉZÉSE ÉS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS AJÁNLATUNK” color=”pink” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fadnetmedia.hu%2Fweboldal-keszites%2F||” button_block=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés