Weboldal készítés ingyen, gyorsan, otthon

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=”” box_shadow_on_row=”no”][vc_column][vc_column_text]

Hogyan készíts weboldalt ingyen?

Elárulok egy nagy titkot, amit lehet, hogy most nem fogsz elhinni nekem. Sajnos semmi nincsen ingyen. Ahhoz, hogy profi weboldalt készíts, ahhoz nagyon sok tudás tanulás kell. Vannak ingyenes weboldal készítő programok a neten online formában, de velük is az a helyzet, hogy végül fizetni kell a szolgáltatásukért.

Ha ingyen szeretnél weboldalt készíteni, akkor az alábbi linken találsz néhány ilyen online lehetőséget:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ezeken a weboldalakon ingyenesen tudod elkészíteni a weboldaladat, érdemes lehet kipróbálni.

Mik a hátrányai az ingyenes weboldal készítésnek?

A legnagyobb hátránya, hogy nem lehet 100%-ban egyedire szabni, nem lesz meg rá a lehetőséged programozói tudás nélkül. A másik hátránya, hogy bár elkészül a weboldal, de nem lesz felvértezve olyan eszközökkel, melyekkel valóban el tudna adni, vagyis az üzleti sikereidhez nem fog hozzá járulni.

A másik nagy hátránya, hogy lehet, hogy egy idő után ismerős lesz egy másik weboldal, mert nagyon hasonlít a tiedre. Ennek az az oka, hogy az ingyenes weboldal készítő programok sablonokat használnak, ettől lesz ingyenes. Mivel nem teljesen egyedi fejlesztés ezen tudnak spórolni, majd neked ingyenesen kínálni.

Egy fokkal jobb megoldás, ha nyílt forráskódú CMS rendszereket használsz.

Ilyenek lehetnek például:

Ezek a nyílt forráskódú rendszerek is ingyenesek és sokkal több lehetőséget kínálnak. Ha bár komolyabb ráfordítás nélkül ezekkel sem fogsz valódi eredményeket elérni, hisz itt is szükséges az online marketing tudás és a web fejlesztői tapasztalat. Még is azt mondom neked, hogy ezekkel probálkozz és ezek használatát próbáld meg elsajátítani.

Ha jobban meg akarod ismerni a wordpress-t, akkor ezt a cikket feltétlen olvasd el: Mi az a wordpress?

 

Ha azonban szeretnél profi weboldalt, profi szakemberek kezéből, akkor fordulj hozzánk bizalommal és bár nem ingyen, de elkészítjük weboldaladat, ami garantáltan sikereket hoz.[/vc_column_text][vc_column_text]

Mik a weboldal készítés alapjai?

 • A weboldalnak kelleni fog egy tárhely, valamint domain név
 • A weboldal témáját meg kell határozni
 • A weboldal típusát meg kell határozni: üzleti oldal, webáruház
 • Kelleni fog egy arculat: logó és színvilág
 • Meg kell határozni a weboldal menüpontjait és tartalmát

Ha ezek megvannak, akkor a weboldal készítés alapjaival meg is vagyunk, de bontsuk ki ezt bővebben.

A weboldal alapja: tárhely és domain

A weboldalakat egy felhő alapú tárhely szolgáltatásba szokták feltölteni, ahonnan a program behívja az adatokat és ez által megjelenik a weboldal. A domain név lesz a weboldal neve, ez a www.valami.hu érdemes olyan domain nevet regisztrálni, ami leírja a weboldal tartalmát, vagy ha brandet építünk, akkor a vállalkozás fantázia neve legyen, de semmi esetre sem az hogy xykft.hu

Az alábbi linken elérsz egy megbízható tárhely szolgáltatót RACKFOREST

A weboldal alapja: téma

Meg kell határozni, hogy mi lesz az oldal témája és célja. Eladni szeretnénk, vagy informálni. Brandet építeni, vagy tanítani másokat. Rengeteg témája lehet egy weboldalnak, ezt érdemes az elején tisztázni és pontosítani.

A weboldal alapja: típus

Nagy vonalakban két típus közül választhatunk: bemutatkozó oldal és webáruház. Az egyik esetében a szolgáltatásainkat fogjuk bemutatni, míg webáruház esetében a termékeinket fogjuk eladni.

A weboldal alapja: arculat

Nagyon fontos dolog, hogy legyen meghatározva a színvilág és a logó, ugyanis az egész oldalt ezek alapján építjük fel. Így választjuk ki a weboldalhoz a képeket az elrendezést. Nem mindegy, hogy egy konzervatív dizájnt alkalmazunk, vagy egy fiatalos, lendületes megjelenést.

A weboldal alapjai: menüpontok

Van egy alap szisztéma, ami mindenképpen kell szerepeljen a weboldalunk menüi közt, ezek a: főoldal, bemutatkozás, szolgáltatások, referenciák, galéria, blog, kapcsolat.

Nagyjából ezek a weboldal készítés alapjai, ha bővebben szeretnél a témában olvasni akkor nézd meg ezt a cikket, weboldal készítés kezdőknek.[/vc_column_text][vc_column_text]Ha gondolkoztál már weboldal készítésen, akkor tudod, hogy nem éppen egyszerű dologba vágtad a fejszéd. A weboldal készítés kezdőknek mindenképpen egy tanfolyammal ajánlott. Ha szeretnél profi weboldalakat készíteni és kezdő vagy, akkor én mindenképpen egy weboldal készítő tanfolyamot ajánlanék neked.

Hogyan kezdj neki a weboldal készítésnek

Az első és legfontosabb dolog, hogy utána jársz a témának. Rengeteg ingyenes weboldal készítő lehetőség is van, de ezek általában végül fizetősek lesznek és nem biztos, hogy megfelelő eszköz lesz számodra. Az alábbi ingyenes weboldal készítő oldalakat megnézheted, de sok reményt ne fűzz hozzájuk:

A weboldal készítés kezdő szinten mindenképpen egy alap tanfolyamot jelent, ilyenek lehetnek például a Ruander tanfolyamai, ezek biztos alapot adnak neked a további fejlődéshez. Mindenképpen végezz el egy weboldal szerkesztő tanfolyamot és ha azzal megvagy, akkor kezd el elmélyíteni a tudásod és szerezz tapasztalatot.

Az alap fogalmak, amire szükséged van egy kezdő weboldal készítőnek:

 • Mi az a php
 • A css leíró nyelv
 • Javascript
 • Mysql adatbázis kezelés

Ha ezekkel megismerkedtél, jöhetnek a nyílt forráskódú rendszerek, ilyen például a wordpress és a joomla.

Tippek weboldal készítés kapcsán kezdőknek

 • Ügyelj rá, hogy biztos alapot teremts tudásodban
 • Minél szélesebb körben ismerkedj meg a leíró nyelvekkel
 • Figyelj oda a dizájnra is legyen szép a weboldal
 • Használható weboldalt készíts ügyfeleidnek

Azt hiszem ezek a dolgok szükségesek weboldal készítés kapcsán kezdőknek.

Sok sikert kívánok!

 

[/vc_column_text][vc_column_text]Ha weboldalakat akarsz készíteni, akkor érdemes alaposan felkészülni rá és jól átgondolni a lépéseket.

A weboldal készítés lépései:

 1. A weboldal céljának a meghatározása (pl: webshop, webkatalógus, bemutatkozó oldal)
 2. Tárhely szolgáltató választása, legyen gyors és megbízható (pl: Rackforest)
 3. A weboldal motorjának a kiválasztása: egyedi fejlesztés, esetleg wordpress, vagy joomla
 4. A dizájn és az arculat kialakítása
 5. A weboldal oldalainak meghatározása (menüpontok)
 6. A weboldal tartalmának a megírása
 7. Megfelelő képek kiválasztása
 8. A weboldal tényleges elkészítése és beüzemelése
 9. Hibaelhárítás

Ezek a főbb lépései a weboldal készítésnek. Minden egyes pontot dolgozz ki kellően és csak utána kezd el a weboldal elkészítését. Nagyon fontos, hogy a kor megjelenését tükrözze és funkcionalitásában is ki tudja szolgálni a felhasználókat.

Egy weboldal legyen informatív, ébresszen bizalmat és tudjon eladni. Mindegy hogy szolgáltatásról beszélünk vagy termékről, nyújtson valódi megoldást az oda érkező felhasználók számára.

Néhány extra weboldal funkció:

 • Hírlevél küldő program
 • Online chat
 • Közösségi oldalakkal való összekötés (Facebook, instagram, stb)
 • Legyen mobiloptimalizált
 • Legyen gyors

Egy felhasználót körülbelül 4 másodperc alatt meg kell győzni, hogy maradjon az oldalon különben elmegy. Ezt a lépést sose hagyd figyelmen kívül. A weboldalt úgy készítsd el, hogy ennek a pontnak mindenképpen feleljen meg.

[/vc_column_text][vc_column_text]Okos döntés lehet weboldal készítést tanulni. Szép szakma megvan a maga előnye. Rengeteg vállalkozás számára tudsz gyönyörű és professzionális weboldalakat készíteni. Nem mondom, hogy azonnal ezen a szinten fogod tudni elkészíteni a weboldalakat, mindenesetre érdemes elvégezni egy weboldal készítő tanfolyamot.

Hogyan kezdj el weboldal készítést tanulni?

Számos helyen és módon van lehetőséged rá, akár az online tanuláson át a rendes iskolapados tanfolyamokig. Én még is az élő tanfolyamot javaslom számodra hiszen ott tudsz igazán elmélyedni a tanulásban. Mindenképpen olyan weboldal készítő tanfolyamot válassz, ahol már megfelelő tapasztalat van és nem ma kezdte a tanítást az oktató. Nagyon fontos, hogy milyen személytől tanulsz és hogyan adja át a tudását. Sok minden múlhat rajta, az egész jövőd is akár, de ami a legfontosabb, hogy megkedveled e ezt a szakmát.
Én személy szerint a kreativwebdesigntanfolyam.hu weboldal készítő tanfolyamait ajánlom. Profi csapat és széles körben tudsz náluk tanulni. Néhány tanfolyamot összeszedtem, amivel érdemes lehet elindulni.

Webdesignt otthon is lehet hatékonyan tanulni. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok modulos felépítésűek, így az egyes témaköröket külön is tanulhatod. Csak egy internet előfizetés és egy böngésző kell a tananyag eléréséhez. Az online tanfolyamok esetén sem egyedül tanulsz, az aktív oktatói jelenlét, a napi szintű kapcsolat és párbeszéd nagyon fontos eleme ennek a képzési módnak is.
A Startvonal Webdesigner Tanfolyam egy teljeskörű online webdesigner képzés, ami minden olyan ismeretet magába foglal, ami a honlapkészítéshez kell. A HTML, CSS programozás, a UX tervezés, és a minőségi tartalomrendszerek kialakításának fortélyaival is megismertet.
Saját honlap kialakításához ideális kezdő WordPress tanfolyam lehet a WordPress Alapozó. Érdemes kiegészíteni a honlaptervezéssel, és grafikai tervezéssel foglalkozó webdesign tanfolyammal is. A Webdesign Workshop rengeteg személyre szabott gyakorlati feladattal segít a Webdesign, a webergonómia, és a Webdesign stílusok alapfogalmainak elsajátításában. Minden beküldött alkotásról részletes elemzést kapsz, a további instrukciók alapján pedig újabb verziók készülnek.

Weboldal készítő tanfolyamok, az alapok:

1. Webszerkesztő tanfolyam
2. Webdesigner tanfolyam
3. Webfejlesztő tanfolyam

Ha rákattintasz az adott tanfolyamra, akkor eléred a tanfolyam leírását is.

Mindenképpen az alapokkal kezd. Először a HTML és CSS nyelvek megismerése a fontos, majd a webdizájn alapok. Ha ezek megvannak utána jöhet a bonyolultabb műveletek, melyet egy webfejlesztő tanfolyamon tudsz elsajátítani.

Ha az alapokkal megvagy, jöhet a komolyabb fejlesztési tudás:

1. Haladó webfejlesztő tanfolyam
2. PHP haladó tanfolyam

Ezek elsajátítása után már profi rendszereket fogsz tudni megalkotni és semmi nem állhat a weboldal készítő pályafutásod útjába.
Az egyszerű weboldalaktól kezdve a komplexebb webáruházig mindent meg tudsz majd csinálni, össze tudsz kötni egy weboldalt számlázó programokkal, raktár kezelő programokkal és gyakorlatilag mindent meg tudsz valósítani online.
Sok sikert kívánok a weboldal készítő pályafutásodhoz!

Google Ads / AdWords tanfolyam

Szeretnéd megismerni és helyesen kezelni Google Ads / AdWords hirdetéseidet? Elkészítettem egy olyan online Google Ads / AdWords tanfolyamot, ami végigvezet a teljes hirdetés kezelő megismerésén és segítségével, olyan hirdetéseket tudsz készíteni, melyek növelik a bevételeidet és céged eredményességét. A Google Ads / AdWords tanfolyam segítségével az alapoktól kezdve, a konverzió mérésen át a remarketing hirdetésekig mindent megismerhetesz. A Google Ads / AdWords tanfolyam ajánlott kezdőknek, akik most ismerkednek a kezelő felülettel, de azoknak is, akik már hirdetnek a Google felületén, de nem érzik eredményesnek a folyamatot.

A Google Ads / AdWords tanfolyam előnyei:

 • 4 órás videós anyag
 • korlátlan idejű hozzáférés
 • A-tól Z-ig, mindenre kiterjedő
 • Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Bővebb információt itt találsz: Google AdWords tanfolyam[/vc_column_text][vc_column_text]

Hogyan készíts weboldalt otthon?

Hát először is készülj fel, hogy nem egyik napról a másikra fogod tudni megtanulni a weboldal készítést otthon. Ahhoz, hogy profi weboldal készítő váljon belőled rengeteget kell tanulnod.

Rengeteg lehetőséged van tanulni, hogy weboldalakat készíts otthon.

Itt összeszedtem neked néhány lehetőséget:

Elsőnek rögtön ezt a linket ajánlom figyelmedbe, itt mindent megtalálsz arról, hogyan készíts weboldalt otthon:

http://websuli.trendinet.hu/websuli-blog/hogyan-keszitsunk-weboldalt-weboldal-keszites-otthon/

Mindenképp tanulással kezd az otthoni weboldal készítő projekted, ha valóban profi módon akarod végezni.

Összeszedtem neked néhány ingyenes weboldal készítő programot, amivel el tudod kezdeni a weboldal készítést otthon:

https://www.webnode.hu/

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ezeken a weboldalakon ingyenesen tudod elkészíteni a weboldaladat, érdemes lehet kipróbálni. Nem utolsó sorban magyar nyelven van, így könnyen boldogulhatsz vele.

Mik az előnyei az otthoni weboldal készítésnek?

Lényegében a magad ura vagy, akkor dolgozol, amikor szeretnél, így saját magad osztod be az idődet, ami ugyanakkor az egésznek a hátránya is, mivel eléggé el tudsz vele csúszni, ha nem jól osztod be az időt. Rengeteg példát és jó munkát találsz a neten ahonnan ötleteket szerezhetsz ehhez megnézheted a mi weboldal készítés referencia munkáinkat is, hogy ötletet adjanak. Érdemes lehet különböző nyugati weboldalakat is megnézni, hogy ötletet szerezz.

Van még más lehetőséged is, hogy weboldalakat készíts otthon, van néhány CMS rendszer, ami segíthet

Ezek a nyílt forráskódú rendszerek is ingyenesek és sokkal több lehetőséget kínálnak. Érdemes áttanulmányozni ezeket is.

Ha igazán profin akarod csinálni és minden webfejlesztői tudást elsajátítani, akkor egy nagyon jó felület számodra a https://www.w3schools.com/

Itt mindent megtalálsz, ami weboldal készítés és otthon tudnod kell alkalmazni. Ilyenek a HTML és CSS nyelvek, javascript és egyéb leírónyelvek.

Sok sikert kívánok neked a tanuláshoz![/vc_column_text][vc_column_text]

Weboldal készítés saját kezűleg – így kezdj neki

Ha azon töröd a fejed, hogy saját kezűleg készíts weboldalt, akkor komoly fába vágod a fejszéd. A weboldal készítés egy külön szakma, ami tanulható, de rengeteg tapasztalat és tudás szükséges hozzá. Egy weboldal készítése saját kezűleg, akkor lesz valóban működő, ha az alapoktól kezded.

Weboldal készítés saját kezűleg kezdőknek

Ha kezdő vagy, mindenképpen javallott, hogy menj el egy weboldal készítő tanfolyamra, ahol megtanulhatod az alapokat, a weboldal készítő tanfolyamról szóló cikkünket olvasd is el. Ha ezzel megvagy, utána jöhet a weboldal elkészítése saját kezűleg. Szükséged lesz tárhelyre és domain név regisztrációra is. Ez az első lépés. Ha jó tárhelyet választasz, az nagyon megalapozza a későbbi sikert.

Ha a tárhellyel megvagy, el kell döntened, hogy nyílt forráskódú CMS rendszert használsz, vagy egyedileg kezded megírni a weboldal kódját. Én javaslom, ha saját kezűleg akarod elkészíteni a weboldalt, akkor mindenképpen egy CMS rendszert használj, például a wordpress-t.

Ingyenes weboldal készítő programok – így tudsz weboldalt készíteni saját kezűleg

Van lehetőséged ingyenesen is weboldalt készíteni, ebben az esetben több online program fog rendelkezésedre állni. Hozzá tenném, hogy ezek végül nem mindig lesznek ingyenesek, de el tudsz indulni különösebb befektetés nélkül. Sok hátrányuk van, azonban ha saját kezűleg készíted a weboldaladat, akkor egy jó kezdet lehet.

Ilyenek lehetnek:

 • https://www.webnode.hu/
 • www.zombeek.hu
 • www.simplesite.com/

A fent említett eszközöket használhatod ha saját kezűleg akarsz weboldalt készíteni, és jó alapja lehet a későbbi munkáidnak. Azonban ha valóban profi weboldalakat akarsz készíteni, akkor áss bele mélyebben a témába és válj a szakértőjévé.

Ha még is inkább profi csapatra bíznád a weboldal készítést keress minket bizalommal![/vc_column_text][vc_column_text]

Az ingyenes honlap saját domainnel lehetőségei

Mint említettem, nem igen valószínű, hogy ezt megoldod, ha csak nem, megtanulsz profin honlapot szerkeszteni és elkészíted saját magadnak. De ha ezzel meg is vagy, akkor is a domain az már tuti fizetős lesz, hiszen ezt egy, vagy két évre meg kell vásárolnod azaz a domaint regisztrálnod kell, aminek a díja .hu domain esetében is minimum 1.500 Ft.

Szóval mint látható, az ingyen honlap saját domainnel elég necces vállalkozás, azonban kihozhatod minél olcsóbbra, ha ingyenes honlap szerkesztő programot választasz, ami ahogy említettem nem létezik, mert ott is fizetni kell, igaz kevesebbet mintha egy profi honlap készítő csapatra bízod az oldalad fejlesztését, azonban itt még mindig meg van a hátránya annak, hogy üzletileg nem lesz megfelelően működő honlapod.

Na de ha mindenképpen ingyen honlapot szeretnél saját domainnel, akkor ezeket a lehetőségeket neked ajánlom:

www.webnode.hu  

www.zombeek.hu

www.simplesite.com

Ezeken a honlapokon ingyenesen tudod elkészíteni a honlapodat, érdemes lehet kipróbálni, de vigyázz, mert végül domainnel már nem lesz ingyenes.

Mikor ajánlott az ingyen honlap saját domainnel?

Hát legtöbbször soha, mivel a végeredmény nem fog előrébb vinni a célodhoz és ugyan kapsz valamit, amit akár még honlapnak is lehet nevezni, de nem fog megfelelően működni.

Ha jobb eredményt szeretnél, akkor válaszd valamelyik CMS rendszert és építsd tudásod ezekre. Ezek is olcsóbb megoldások, azonban hogy valódi sikert érj el honlapkészítés kapcsán, itt is szükség lesz komolyabb tudásra.[/vc_column_text][vc_column_text]A weboldal készítés gyorsan csak egy módon működhet, méghozzá úgy, hogy egy profi csapatot bízol meg ezzel, mint mi vagyunk az AdNet Media. Azonban jó azt is meglátni, hogy a jó munkához idő kell és ami gyors, az nem mindig lesz jó. De ettől függetlenül tud működni a weboldal készítés gyorsan.

Így csináld – weboldal készítés gyorsan

Ha gyorsan szeretnéd weboldalat elkészíteni, akkor a fejlesztő számára minden információt meg kell adnod, ilyen infomárciók az alábbiak:

 • Weboldal domain és tárhelye
 • A weboldal tartalmi elemei: képek, szövegek, webáruház esetén a termékek
 • Grafikai elemek ha vannak

Ha ezek megvannak akkor weboldal készítés gyorsan mehet. Általános esetben, ha minden információ a fejlesztő rendelkezésére áll, akkor maximum 10 munka nap alatt el tud készülni a weboldal gyorsan.

Mit ne csinálj – weboldal készítés gyorsan

Semmiképp ne kezdj bele mindenféle ingyenes weboldal készítő program tesztelésébe, mert éveid mehetnek rá, de az idegrendszered az biztos. Semmiképp ne keress olcsó és amatőr csapatot, mert se nem lesz a weboldal készítés gyors és biztos, hogy nem lesz jó. Profi, szakértő csapatot keress, akik a weboldal készítést gyorsan letudják.

Elhiszem, hogy a mai világban mindent gyorsan szeretnénk, de azért ez még se menjen a minőség rovására. Ha lehet gyorsan készítsd el a weboldaladat, de tényleg figyelj oda a részletekre. Ha profi csapatot szeretnél, akik a weboldal készítést gyorsan tudják vállalni, akkor keress minket bizalommal. Mi nem csak gyorsan, de profin is készítjük el a weboldaladat a mai kornak megfelelően, hogy valódi üzleti sikereket érjél el.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=”” box_shadow_on_row=”no”][vc_column][vc_column_text]

Hogy megy a weboldal készítés ingyen a google ben?

A Google a legnagyobb és legjobban használt kereső ma Magyarországon, így minden weboldal tulajdonos szeretne az első oldalaira kerülni. Meg is látta ebbe a potenciált a Google és létrehozott egy felületet ahol weboldal készítés ingyen van.

A Goolge számos hasznos terméket dobott a piacra, ilyenek a Google AdWords, a Google Analytics, a Google cégem stb. Azonban lehet, hogy ezzel a próbálkozással kicsit mellé fogtak, viszont egy a weboldal készítésre ingyen alkalmas Google alkalmazást készítettek.

Nagyon nem ismerem, hogy hogyan megy a weboldal készítés ingyen a Google ben, de néhány gondolat még is érdemes.

A weboldal készítés ingyen Google ben előnyei

 • Programozói tudás nélkül tudod létrehozni
 • Minden mobilfelülethez alkalmazkodik
 • Korlátlan tárhellyel is lehet kérni

A weboldal készítés ingyen Google ben hátrányai

 • Egy idő után ez a felület is fizetős lesz, 4-10 euró havonta körülbelül
 • Nem lehet teljesen egyedire szabni
 • Korlátozottak a funkciók

Azt gondolom hogy a weboldal készítés ingyen a Google nél sincsen teljesen ingyen, szóval el lehet vele indulni kevés pénzből, de ha már egyéb szolgáltatásokat szeretnénk, akkor azért itt is fizetni kell. Jó lehet, ha elfeletjük az ingyenes dolgokat, mert ilyen már csak a mesékben létezik, vagy még ott sem. Annak ellenére, hogy nem ingyenes a weboldal készítés a google ön sem, egy jó kezdet lehet, de hogy üzleti sikereket nem érünk el vele az szinte garantált.

Ha valóban profi weboldal szeretnél készíttetni, keress minket bátran, garantált minőséget fogsz kapni.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés