8 OK, AMIÉRT A VÁLLALKOZÁSODNAK SZÜKSÉGE VAN EGY HONLAPRA

Sok kisvállalkozás tulajdonosa érzi úgy, hogy nem tudna több profitot termelni egy weboldal létrehozásával és nem is szánnak rá pénzt. Azért, mert Te nem használod, mondjuk a számítógépedet, a potenciális vásárlóid igen is internet függők! Mutatok Neked 8 okot arra, miért fontos az, hogy legyen egy professzionális honlapod.

Egy honlapnak nem díszes karácsonyfának kell lennie, egy dolgot kell tudnia: eladni!

1. A kis üzleted hitelességet nyer!

Napjainkban, egyre több és több ember használja az internetet, hogy termékeket és szolgáltatásokat keressen. A Te kis üzleted, egy weboldallal válhat igazán hitelessé. Ha nincs honlapod, a vásárlók a versenytársaidhoz fognak menni, mert neki van. Ha már van egy weboldalad, de az „házi készítésű”, akkor érdemes szakemberekkel újraterveztetni, mert így kialakíthatsz egy egységes céges imázst, ami tovább mélyíti a bizalmat a látogatókban. Ez az olyan vállalkozásoknak lehet ez igazán előnyös, mert nem kell egy bolt ahhoz, hogy árulhassák termékeiket.

2. Egy weboldal pénzt spórol neked!

Te, mint egy kisvállalkozás tulajdonosa, biztos úgy gondolod, hogy nem engedheted meg magadnak a szakemberek segítségét, de hidd el, megéri. Összehasonlítva a költségeket egy újságban megjelenő hirdetéssel például, azt is figyelembe véve, hogy a honlappal több potenciális vevőt tudsz elérni, sokkal többet adhatsz el egy honlappal, mint egy újsághirdetéssel. Sokkal előbb megtérül a honlapba fektetett pénzed, mint gondolnád!

3. Lehetővé teszi, hogy eredményesen tájékoztathasd ügyfeleidet!

Gondolj úgy a honlapodra, hogy az egy online katalógus vagy brossúra. Sokkal könnyebb és gyorsabb itt frissíteni a termékeid listáját, vagy információkat megosztani az emberekkel.

4. Mindig elérhető!

Az oldalad mindig elérhető a rendszeres és új vásárlóid részére is, a nap 24 órájában, egy hét mind a hét napján, az év 365 napján. Így biztosítod nekik, hogy kényelmesen, bármikor elérjék termékeidet/szolgáltatásaidat, még akkor is, ha az irodád/boltod éppen zárva van. A mai rohanó világban, ez nagy értékesítési pontot képvisel a vásárlói döntésekben.

5. Egy honlap lehetővé teszi, hogy szélesebb piacot is megcélozz!

Függetlenül attól, hogy termékeket, szolgáltatásokat vagy esetleg mindkettőt kínálod, a weboldal mindig jó alternatíva az eladásra. Kiskereskedőként, egy oldal, a lehető legjobb módja annak, hogy szélesebb piacon értékesítsd a terméked/szolgáltatásod. Még mindig nem érzed úgy, hogy szükséged van egyre? Ne feledd, hogy autókat, sőt házakat is árulnak online.

6. Megfelelő médiumot biztosít arra, hogy bemutasd a munkád!

Nem számít, milyen üzleted van, a honlap a legjobb hely arra, hogy bemutasd a munkád! Azzal, hogy elhelyezel egy portfóliót vagy képgalériát az oldaladon, valamint beszámolókat a munkádról, be tudod bizonyítani, hogy miben vagy egyedülálló.

7. Időt spórol neked!

Az ügyfelek tájékoztatása rengeteg időt vesz igénybe, akár telefonon, szemtől-szembe, kiadványokkal vagy emailekkel teszed azt. A költségekről meg nem is beszélve! Egy online katalógusban viszont, gyorsan, könnyen és olcsón tudsz információkat átadni az ügyfeleidnek termékeidről/szolgáltatásaidról. Miután a weboldalad az ügyfelek rendelkezésére áll folyamatosan, ezért rengeteg időt tudsz spórolni. És azt tudod, hogy mi az idő? Pénz!

8. Javítja az ügyfélszolgálatot!

Itt, arra kell gondolni, hogy a saját tippjeidet osztod meg az emberekkel. Például ha környezetbarát termékeket árulsz és szeretnél tippeket adni az embereknek, hogyan hasznosítsanak újra, akkor itt megteheted. Írhatsz cikkeket, vagy csak hozzászólásokat, illetve létrehozhatsz fórumokat is. Remélem, most már Te is belátod, hogy szükséged van egy honlapra.

Mi segíthetünk! Kedvező árainkkal és csomagjainkkal állunk szolgálatodra!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés