Olcsó honlapkészítés

Ebben a cikkben mutatok neked néhány lehetőséget, hogy hogyan lehet olcsó honlapkészítés.

A kezdés az, hogy meghatározzuk még is mi számít olcsónak honlapnak. Ha neked egy kezdő vállalkozásod van, akkor nagyjából a honlap készítés olyan  150.000 – 200.000 Ft között mozoghat, mindez attól függ, hogy milyen célra szeretnél honlapot készíteni. Ha mindenképp olcsó honlap készítés a cél, akkor én ingyenes honlap készítő megoldásokat ajánlok neked, ahol Te magad tudod saját kezűleg elkészíteni a honlapot, ez a legjobb módja módja az olcsó honlap készítésnek. Viszont, ha olyan honlap készítő céget keresel, aki olcsó honlapokat készítéssel foglalkozik, akkor fel kell hívjam a figyelmed, hogy ami olcsó az egyáltalán nem biztos, hogy jó. Számos oka lehet, hogy valaki olcsó honlap készítéssel foglalkozik, vagy nem tud róla számlát adni, vagy mellékesként csinálja, amivel annyi baj, van, hogy miután elkészült a honlapod, lehet, hogy pár hónap múlva eltűnik, aki csinálta és már egyáltalán nem tudsz rajta módosítani, se hozzáférni, így szerintem nem mindegy hogy olcsó honlap készítésre vágysz, vagy sokkal inkább megfelelőre.

Ha honlapot készítesz, akkor valószínűleg azt valamilyen célból teszed, például szeretnéd a vásárlóidat, ügyfeleidet elérni online, ha valaki olcsó, gagyi honlapot készít neked, szerinted milyen lesz a megítélése a vállalkozásodnak?

Ha egy mód van rá, én elzárkózom az olcsó honlap készítés től, így inkább mutatnék neked néhány ingyenes, saját magad által is létrehozható honlap készítő eszközt.

Olcsó honlapkészítés – online honlap készítő programok.

Van jó néhány magát ingyenes honlap készítőként hirdető online program, amivel gyorsan és költség kímélően tudsz létrehozni honlapokat saját kezűleg. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy végül ezek az eszközök nem ingyenesek, viszont olcsó honlap készítési lehetőségnek mondható.

Az alábbi oldalakon találsz ilyen online olcsó honlap készítő rendszereket:

https://www.webnode.hu

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ha lehet, én inkább azt javaslom, hogy kerüld az olcsó megoldásokat, mert végül valószínűleg többe kerül majd, lehet, hogy olcsón megcsinálja neked a honlapot, de az is lehet, hogy ilyen gyorsan el is tűnik, te pedig kezdheted előröl a honlapkészítés, ami kétszer kifizetve, már biztos hogy nem lesz olcsó.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés