Weboldal fejlesztés

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Cégünk lassan 10 éves tapasztalattal fejleszt weboldalakat, így ha Önnek olyan weboldalra van szüksége, ami időtálló és még plusz bevételt is termel vállalkozásának, akkor engedje meg, hogy segítsünk.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Weboldal fejlesztés szolgáltatásunk tartalma röviden

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

  • Saját szerkesztő felülettel látjuk el weboldalát, így Ön bármikor tudja a tartalmat szerkeszteni, napra készen tartani.
  • Mobiloptimalizált megjelenést biztosítunk a weboldalnak, így minden eszközön egyaránt jól jelenik meg.
  • Teljesen egyedi arculatot tervezünk, így nem lesz olyan konkurencia, akivel összekevernék Önt.
  • Marketing eszközök hadával vértezzük fel weboldalát, hogy valóban képes legyen eladni.
  • Garanciát vállalunk a weboldal fejlesztés minden elemére

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_btn title=”WEBOLDAL FEJLESZTÉS RÉSZLETES AJÁNLATUNK” color=”pink” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fadnetmedia.hu%2Fweboldal-keszites%2F||target:%20_blank” button_block=”true”][vc_column_text]

Weboldal fejlesztés referencia munkáink

Tekintse meg néhány munkánkat

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4112″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://naturgarden.hu”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2816″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://goldburo.hu”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3504″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://ok2.hu/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3464″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://lasultanedesaba.hu/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_btn title=”További referencia munkáink” color=”pink” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fadnetmedia.hu%2Fweboldal-keszites-referencia-munkaink%2F||target:%20_blank” button_block=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Mi az a weboldal fejlesztés

Weboldal fejlesztésnek hívjuk, amikor egy cég, vagy vállalkozás számára weboldalt készítünk. Weboldal fejlesztésnél nagyon fontos, hogy jól átgondolt tervezést követően fejlesszük a weboldalt. A weboldal fejlesztés hosszú időre egy egyszeri költség, így érdemes profi weboldal fejlesztéssel foglalkozó céget megbízni.

A weboldal fejlesztés menete

A weboldal fejlesztés úgy történik, hogy az ügyféllel közösen meghatározzuk a weboldal fejlesztés célját, ez lehet egy egyszerű üzleti bemutatkozó oldal, vagy webshop is. Fontos ezt az elején leszögezni, mert nagyban meghatározza a weboldal fejlesztés menetét.

Weboldal fejlesztés alapok

Milyen funkciókkal kell rendelkezzen egy weboldal? Nos a legfontosabb, hogy mobilbarát weboldal legyen, legyen saját szerkesztő felülete, mellyel naprakészen tartható a weboldal, és minden olyan funkció, amivel egy vevőszerző gépezetté alakítható. Számos funkció közül választhat, mi ezeket szoktuk fejleszteni.

 A weboldal fejlesztés alapjai

A weboldal fejlesztés nem olyan könnyű dolog, nem elég hogy szép weboldalunk legyen, annak tudnia is kell megoldást kínálni az oda érkező látogató számára. Mindenképpen fontos, hogy a weboldal fejlesztés során megfelelő dizájnnal lássuk el az oldalt, de nagyon kell figyelni, hogy megfelelő felhasználói élményt is kialakítsunk.

A weboldal fejlesztést követően, fontos, hogy mindig naprakészen tartsuk a weboldalunkat és aktuális legyen a tartalom. Érdemes egy blogot is fejleszteni, ahol folyamatosan újdonságokat és híreket oszthatunk meg a látogatókkal.

Ha szeretne egy profi weboldalt fejleszteni, keressen meg minket bizalommal, állunk rendelkezésére.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés