Honlap grafika készítés
július 16, 2018
Honlap fejlesztés
július 17, 2018

Honlap sablonok

Honlap sablonok, azok, amelyek egy előre elkészített váz alapján létrehozott HTML és CSS sablonok, ezek alapján relatíve gyorsan elkészíthető egy honlap. Ez nem jelenti azt, hogy ettől nem lesz profi a honlap, vagy átlagos lenne. Nem kell megijedni, millió honlap sablon található a weben, ezek között létezik rengeteg ingyenes és fizetős is. Ha megveszünk egy honlap sablont, utána azt teljesen egyedire tudjuk szabni. Több fajtája létezik a honlap sablonoknak, vannak, amelyek HTML alapúak és vannak, melyek különböző CMS rendszerekhez használhatóak.

A HTML alapú honlap sablonok

A HTML alapú honlap sablonok egy előre leprogramozott HTML kód által készülnek és ezek lesznek az olcsóbb verziók. Megvásárlás után ezeket teljesen egyedire szabhatjuk és tovább is fejleszthetjük, kedvünk szerint. Nagyon jó lehet egy HTML honlap sablon, ha semmilyen elképzelésünk a honlap design-al kapcsolatban és nem szeretnénk időt és energiát fektetni a honlap grafikai készítésébe.

CMS rendszer alapú honlap sablon

Ezek olyan honlap sablonok, melyek egy már létező nyílt forráskódú rendszer alapjait felhasználva készülnek komoly programozás során. Lényegesen drágább honlap sablonok, de nagyon jól használhatóak. Ilyen CMS rendszerek a wordpress, a joomla és a drupal.

Minden a két honlap sablon esetében rengeteg téma és tevékenység közül választhatunk, így tényleg teljesen egyedi honlapot tudunk készíteni.

A honlap sablonok előnyei

  • Gyorsan és könnyen alkalmazható
  • Széles körű témák elérhetőek
  • Tovább fejleszthető
  • Biztonságosak
  • Modern honlap design trendek szerint készülnek

Honlap sablonokat itt találsz:

https://themeforest.net/

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük