Honlap grafika készítés – Profi Weboldal készítés Garanciával – AdNet Media
Mobilbarát honlap készítés
július 16, 2018
Honlap sablonok
július 16, 2018
Mutasd az összeset

Milyen a jó honlap grafika készítés? Egy jó honlap grafika készítés során figyelembe vesszük a cég arculatát és ahhoz alkalmazkodunk, valamint minden esetben megfelel a legújabb webdesign trendeknek is. A honlap grafikai elemei minden esetben a cég adott tevékenységéhez kell igazodjon, nem mutatna túl jól ha egy kertészeti webáruház, fekete színekkel lenne teletűzdelve.

A honlap grafika készítés alapjai

Nálunk egy honlap grafikai készítése két módon szokott történni. Az egyik, ha a grafikus készíti el a grafikát Photoshop által, ilyenkor teljesen egyedi honlap grafikánk lesz. A másik, amikor előre programozott honlap sablonok közül választunk, itt sem kell megijedni, mert ezek a honlap sablonok is teljesen egyedire szabhatóak, így nem kell attól tartanunk, hogy honlapunkkal másol is találkozhatunk.

A honlap grafikai készítésének menete

Előzetesen az ügyféllel megbeszéltek alapján készítjük a honlap grafikáját, ami tükrözi a vállalkozás arculatát. Ha az ügyfél rendelkezik arculati kézikönyvvel, akkor minden esetben annak mentén indul el a honlap grafika készítés. Ha nincsen, ami a gyakoribb eset, akkor sincsen nagy baj, a cég online arculatát a közösen megbeszéltek alapján készítjük el a mai trendeknek megfelelően.

Tippek honlap grafika készítéshez

  • Legyen a jelenlegi trendeknek megfelelő
  • A honlap grafikája segítse a honlap látogatóját az olvasásban
  • Legyen mobilbarát honlap grafika

A honlap grafika készítés egy összetett folyamat, nem kell sajnálni tőle az időt, hiszen cégünk online arcát fogja mutatni. Törekedjünk az egységes megjelenésre és ne véletlenül se essünk túlzásba. A honlap grafika készítés során igyekezzünk a megfelelő felhasználói élmény kialakítására is, hiszen attól, mert egy honlap csillog, villog, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a felhasználók is szeretni fogják. Ha van lehetőség, nézessük át a honlap grafikáját készítés közben egy ismerőssel, aki még nem látta, hogy az esetleges hibákat és furcsaságokat észrevegyük és javítsuk, hiszen, amit már a mi szemünk megszokott, nem biztos, hogy észre vesszük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?