Webdesign trendek 2018 – Profi Weboldal készítés Garanciával – AdNet Media
Weboldal készítés saját kezűleg
július 4, 2018
Honlap üzemeltetés árak
július 4, 2018
Mutasd az összeset
adnetmedia_webodal_siker_online_markeing

Webdesign trendek 2018

Minden évben figyeljük az újabb webdizájn trendeket, formákat, színeket, hogy naprakészen kezdjünk hozzá weboldalak elkészítéséhez, hiszen a megnyerő weboldal egy kulcs a sikeres vállalkozáshoz. Összeszedtünk pár gondolatot az idei trendekről, amiket ha követsz, téged sem érhet meglepetés!

Melyek voltak a 2017-es év legnagyobb webdesign trendjei, és mi lesz 2018-ban?

Nagy siker volt 2017-es webdesign trendben – és 2018-ban sem múlt el a hype – az egyszerű elemek nyitott kompozícióit alkalmazni, amik a képernyőből kifelé szaladnak. Ilyen példákat láthatunk a romainpsd.com, a durimel.io vagy a booneselections.com weboldalon is.

 A Letisztult, minimal stílus a weboldalkészítésben éppen úgy volt jelen, mint a lakberendezésben vagy a formatervezésben. Ezt továbbgondolva nyert végül teret a 2018-as webdizájn trendekben az animáció, ami nyíltan kijelenthetjük, hogy az egyik legnagyobb webdizájn trend 2018-ban.

Chris Gannon interaktív tervező azt mondta:

“Olyan világban, ahol mindenki siet, és az idő rövid, az animáció egy pillanat alatt közvetít komplex ötleteket, miközben egyidejűleg megnyer és tájékoztat.” 

Újra hódíthat a GIF?

A GIF visszatérését is sejtjük – részben annak köszönhetően, hogy az alapvető animált GIF-eket szinte minden felület képes értelmezni és megjeleníteni.
Úgy tűnik, a világ készen áll (sőt, szinte könyörög) mindenféle animációért.
Legyen szó akár egy macskáról készült mókás loopról, ahogyan leesik az asztalról, vagy weboldalunkon található ikonok ötletes és kreatív mozgásáról.

Teret kapnak az aszimmetrikus layoutok a 2018-as webdesign trendekben.

A 2010-es évek érzékeny formatervezése forradalmasította a webes dizájnt, és lehetővé tette a tervezőknek, hogy olyan weboldalakat építsenek fel, amelyek tökéletesen és zökkenőmentesen alkalmazkodnak a különböző eszközökhöz, mint például az asztali gép, telefon, táblagép.
Erre a trendre jó példa az Álomház Projekt weboldala, amit cégünk készített.

A 2017-es webdesign trendben meghatározó volt az a szemlélet, hogy a weboldalak folyamatosan kitűnjenek és megszegjék a berögzült szabályokat. A jó weboldaltervezők elfogadják a szabályokat; tetszik nekik, együtt dolgoznak velük. De megtalálják azokat a módszereket is, amelyekkel fel lehet a weboldalakat dobni, és új lehetőségeket teremtenek a tartalom bemutatására az új webdizájn trendekkel.

adnetmedia_webodal_siker_online_markeing

Az örök kedvenc idén is tarol a weben: a Helvetica font

A tipográfia elengedhetetlen és minél ismertebb, annál jobb? Tehát míg a neo-groteszes sans-serif stílusok, mint a Helvetica, még mindig divatossá válnak a webdizájn trendekben, a tervezők elágazódnak, és a rendelkezésre álló betűkészletek sokféle változatához fordulnak. A 2018-as évi webdesign trendben visszatérnek a képernyőkre a serif és a sans-serif betűkészletek a dinamikus felhasználói élmény létrehozása érdekében.

Ha bővebben szeretnél olvasni a 2018-as webdesign trendekről, angol nyelven megteheted itt.

Ha pedig profi csapatra bíznád a 2018-as webdesign trend szerint a weboldal készítést keress minket bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?