tárhely bérlése
Tárhely bérlés
július 13, 2018
Logo tervezés
Logó tervezés
július 13, 2018

Tárhely szolgáltatás

Mi az a tárhely szolgáltatás

A tárhely szolgáltatás, az amikor egy olyan felhő alapú szolgáltatást vásárlunk meg, ahova később feltöltjük a weboldalunkat. Erről a tárhely szolgáltatásról fog üzemelni és innen fogja beolvasni a képeket és a szöveges tartalmakat.

A megbízható tárhely szolgáltatás

Érdemes körültekintően tárhely szolgáltatást választani, hiszen nagyon sok minden múlik rajta. Ha nem jó a tárhely szolgáltató, akkor a weboldalunk gyakran nem lesz elérhető, akadozni fog, bizonyos funkciók nem fognak megfelelően működni.

Ha a tárhely szolgáltatást egy egyszemélyes vállalkozásra bízzuk, bizony készüljünk fel a nehezére. Számos tárhely szolgáltatást láttunk már, de az egyszemélyes szolgáltatóktól sajnos irtózunk, ők azok, akiket nem lehet elérni, ígérnek, de nem csinálják meg, közben pedig telik az idő. Nem érdemes azon a pár ezer forinton spórolni, mert több lesz az idegeskedés, mint a haszon.

Tárhely szolgáltatás

A tárhely szolgáltatás fogja megalapozni weboldalunk sikerét, ezért fontos hogy:

  • Legyen gyors SSD tárhely szolgáltatás
  • Üzemeljen megfelelően
  • Legyen rendes ügyfél szolgálat

Ha ezekkel rendelkezik egy tárhely szolgáltatás, akkor nagy baj nem érhet, és biztos alapokra építjük weboldalunkat.

Tárhely szolgáltatás

A tárhely szolgáltatás árai hozzávetőlegesen:

  • 1 GB – 5.000 Ft/év
  • 4 GB – 8.000 Ft/év
  • 10 GB – 12.000 Ft/év

Én személy szerint a Rackforestet javaslom, mert minden fent leírtnak megfelel. Kattints, ha szeretnél többet olvasni a tárhely bérlésről.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük