Tárhely szolgáltatás
július 13, 2018
Weboldal fejlesztés
július 13, 2018

Logó tervezés

Logo tervezés

Mi az a logó tervezés

Nagyon fontos, hogy vállalkozását meg lehessen különböztetni más cégektől, ha nincs ilyen egy cégnek, akkor ilyen esetekben szoktunk logó tervezésről beszélni. A logó az az arculati elem, ami mindenhol feltűnik egy vállalkozás életében. Nagyon fontos, hogy megfelelően legyen tervezve és egyedi legyen.

Logó tervezés

A logó tervezés szempontjai

  • Legyen egyedi és utánozhatatlan
  • Tükrözze a vállalkozást
  • Legyen a trendeknek megfelelő – webdesign trendek

A logó tervezés úgy szokott zajlani, hogy megismerjük jobban a vállalkozást, de még jobban a vállalkozás vezetőjét. Fontos, hogy egyedi és személyre szabott legyen a logó tervezése, mert hosszútávon ez fogja meghatározni cégünket és mindenhol ezzel fognak ügyfeleink találkozni.

A logó tervezés menete

Általában 4-5 logó tervet készítünk, melyet utána közösen átnézünk az ügyfélllel, ezek közül választhat, de tovább is tervezhetjük a logót. Ha az alapokban dűlőre jutunk, akkor tovább finomítjuk a logó tervezést.

Logo tervezés

Logó tervezés, mint a webdesign része

A weboldalon jól látható helyen lesz a logó, ezért és mivel mindenhol szerepelni fog, ezért nagyon fontos hogy jól kidolgozott legyen. Nincsenek konkrét logó tervezési trendek, de azért érdemes figyelni a webdesign trendeket is és ehhez mérten kialakítani az új logót. A logó tervezés után a logó helyet kap a weboldalon, a levélpapíron, a névjegykártyán, szórólapon esetleg Tv-ben, óriásplakáton, így érdemes azt vektorosan is tervezni, illetve elkészíteni, hogy mindenhol jó minőségben jelenjen meg.

A logó tervezés során gondolni kell későbbre is, így olyan motívumokat tervezni bele, ami időt álló, esetleg később könnyebben szerkeszthető az aktuális trendeknek megfelelően.

Tekintse meg néhány logó tervezés referencia munkánkat és ha szeretne bízzon meg minket logó tervezéssel.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük