Iroda bútorok értékesítése online – goldburo.hu weboldal készítése
június 19, 2018
WordPress alapú weboldal
június 22, 2018

WordPress weboldal készítése

Sokan szeretnének weboldalt, vagy wordpress weboldalt készíteni. A weboldal segítségével vállalkozásodat, vagy üzletedet megmutathatod a neten. Erre jó lehetőség lehet egy wordpress weboldal készítése hiszen az alapokat, gyorsan és könnyen meg tudod tanulni, azonban hogy profi legyél és valóban jól működő weboldalt készíts sok tapasztalatra és tudásra lesz szükséged.

Hogyan működik a wordpress weboldal készítése

Több lehetőség is van rá, az egyik, hogy magát a wordpress-t letöltöd a https://wordpress.org/ oldalról, majd telepíted a tárhelyeden. A másik lehetőség, hogy olyan tárhely szolgáltatót keresel, aki egyből felkínálja a tárhelyen a wordpress weboldal telepítését, ez egy gyorsabb és kényelmesebb lehetőség.

A wordpress kezdeti lehetőségei

Miután feltelepítetted a tárhelyeden a wordpresst, utána az alap sablonnal fog megjelenni az oldal. Ez egy viszonylag egyszerű megjelenés, de ezt is szépen személyre lehet szabni és viszonylag gyorsan ki tudod alakítani első wordpress weboldalad.

Egy wordpress weboldal készítése nem igényel komoly programozói tudást, mindaddig, amíg komolyan bele nem akarsz nyúlni a rendszerbe. Rengeteg ingyenes plugin tartozik hozzá, amivel teljesen egyedire tudod szabni, úgy hogy minden funkciót tartalmazzon, amire wordpress weboldaladnak szüksége van.

Általában a wordpress weboldal készítése nem pár perc, inkább napok kérdése és akkor sem készültél még el vele teljesen, tulajdonképpen egy weboldal sohasem állandó, mindig van mit rajta csiszolni.

A wordpress weboldal optimalizálása

Ha valóban sikeres weboldalt szeretnél, akkor folyamatosan optimalizálnod kell azt, hogy minél eredményesebb legyen. Egy wordpress weboldal készítésénél az alábbi optimalizációs lehetőségek vannak:

  • Webergonómia – ahhoz, hogy az oldalad, minél átláthatóbb legyen és könnyen navigálható
  • Google Analytics – egy nagyon fontos eszköz ahhoz, hogy lásd, mit csinálnak a felhasználók az oldalon.

WordPress weboldal készítése lépésenként:

  1. Tárhelyen való telepítés
  2. Egyedi téma választás
  3. Funckiók és bővítmények kialakítása
  4. Optimalizálás

Ha szeretnéd, hogy proi wordpress weboldaladat szakértői csapat készítse el, kattints ide.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük