Wordpress blog készítése – Profi Weboldal készítés Garanciával – AdNet Media
Mi az a wordpress?
június 22, 2018
WordPress téma telepítés
június 22, 2018
Mutasd az összeset

WordPress blog készítése

Ha gondolkoztál már azon, hogy blogot indíts akkor egy wordpress blog készítése kiváló ötlet lehet számodra. De mi az a blog? Blogot abban az esetben szoktunk készíteni, ha mások számára szeretnénk valamilyen információt megosztani. Ez a cikk is egy blog része, az a célom vele, hogy wordpress témában minél szélesebb körben információt tudjak neked adni.

Hogyan is megy egy wordpress blog készítése

Első körben a cél már megvan, szeretnél blogot írni. Ehhez gondolom a téma is megvan már, így ezen nincs mit firtatni. Ha mindezekkel megvagy és érzed a lelkesedést az írás iránt, akkor egy wordpress bloggal ezt könnyen meg tudod tenni.

Hogyan hozd létre wordpress blogodat

Első körben egy tárhelyet és domain nevet kell regisztrálnod, ami az alapja lesz a wordpress blognak. Ehhez egy megbízható szolgáltatót kell találj, ilyen például a www.rakcforest.hu is. Ha ezzel megvagy, a tárhelyen telepítened kell a wordpress-t és gyakorlatilag már meg is vagy. Ha a wordpres telepítésével meg vagy, akkor egy alap témával tudsz dolgozni, ha ez megfelelő számodra akkor el is készítetted a wordpress blogodat.

A wordpress blog előnyei

  • Gyorsan létrehozható
  • Egyszerűen tudsz létrehozni wordpress bejegyzéseket
  • Folyamatosan bővítheted és csiszolhatod wordpress blogodat

Egy wordpress blog készítése mindössze 2-3 órádba fog telni, viszont, hogy megtöltsd tartalommal az már egy nagyobb feladat. Én azt tanácsolom neked, hogy heti szinten 4-5 blog bejegyzést tegyél közzé és hamarosan már számos cikked lesz, amit olvashatnak követőid.

Hogy az elkészült wordpress blogodnak nagyobb olvasói tábora legyen, hozz létre facebook oldalt és oszd meg ott a cikkeid, továbbá készíthetsz e-mail listát is, ahol rendszeresen kiküldheted a wordpress blogod cikkeit.

Amint látod nem olyan nagy feladat egy wordpress blog készítése, csupán egy jó téma kell hozzá, megbízható tárhely szolgáltató és kitartó munka.

Sok sikert kívánok wordpress blogod elkészítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?