Weboldal grafika készítés, cél a minőség
július 13, 2018
tárhely bérlése
Tárhely bérlés
július 13, 2018

Weboldal szerkesztés

Mi az a weboldal szerkesztés.

A weboldal szerkesztést két féleképen is lehet értelmezni, az egyik az, amikor a az elkészült weboldalt szerkesztjük és frissen tartjuk a tartalmat, a másik amikor még egy nem létező weboldalt szeretnénk elkészíteni. Ebben a bejegyzésben ezt a két lehetőséget fogjuk tárgyalni

Weboldal szerkesztés, avagy a weboldal naprakészen tartása

Érdemes tisztázni ezt a fogalmat, hisz weboldal szerkesztés alatt azt értjük, amikor a már meglévő weboldal tartalmát szerkesztjük, bővítjük. Nagyon fontos, hogy egy elkészült weboldalt tudjunk szerkeszteni, hiszen a tartalom mindig változik. Vannak esetek, amikor ez nem olyan sűrű, de érdemes olyan weboldalt készíttetni, ami szerkeszthető.

Weboldal szerkesztés – a tartalom

Fontos, hogy a weboldalunkon közzétett tartalmat frissítsük időnként, már csak azért is, hogy ne tűnjön az oldal elavultnak. Másfelől a Google is szereti, ha időnként friss tartalommal bővítjük a weboldalunkat.

Az alábbiak jönnek szóba weboldal szerkesztés kapcsán:

  • Szöveges tartalom – aktualizálni az árakat, infókat
  • Képes tartalom – új képek, akár termék, vagy a vállalkozást érintő képi tartalmak
  • Blog bejegyzés – új hírek, információk a vállalkozással kapcsolatban

Weboldal szerkesztés, avagy weboldal készítés

Ez nem éppen egy helyes fogalom a weboldal készítésre, de néhányan ezt használják. Ha weboldalt szeretnénk készíttetni, akkor érdemes profi csapatot megbízni és rászánni a megfelelő időt és díjat, hogy profi weboldalunk legyen, mert ez fogja meghatározni az online üzleti sikerünket.  A weboldal szerkesztés történhet teljesen egyedi weboldal készítésként, vagy egy CMS rendszer által. Mind a két lehetőség jó megoldás lehet, attól függően, hogy milyen weboldalt szeretnénk szerkeszteni/készíteni.

Ha szeretne profi weboldal szerkesztővel dolgozni, keressen meg minket bátran. Az általunk készített weboldalak szerkesztővel is rendelkeznek, így könnyen naprakészen tarthatóak.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük