Weboldal fejlesztés
július 13, 2018
Honlapkészítés otthon
július 16, 2018

Weboldal sablonok

weboldal sablonok

Weboldal sablonok, azok, amelyek alapján gyorsan elkészíthető egy weboldal. Ez nem jelenti azt, hogy ettől gagyi, vagy átlagos lenne, inkább azt, hogy egy előre megtervezett vázra építik a weboldalt sablon alapján. Nem kell megijedni, millió weboldal sablon található a neten ezek között fel lelhető ingyenes és fizetős is. Ha megveszünk egy weboldal sablont, utána azt teljesen egyedire tudjuk szabni. Több fajta weboldal sablon létezik, vannak, amelyek HTML alapúak és vannak, melyek különböző CMS rendszerekhez használhatóak.

A HTML alapú weboldal sablon

Ezek a weboldal sablonok egy előre leprogramozott HTML kód alapján készülnek és ezek az olcsóbb verziók. Ezt megvásárlás után teljesen egyedire szabhatjuk és természetesen tovább is fejleszthetjük. Akkor nagyon jó egy HTML weboldal sablon, ha nincs konkrét elképzelésünk és nem szeretnénk időt és energiát fektetni a weboldal grafikai készítésébe.

weboldal sablonok

CMS rendszer alapú weboldal sablon

Ebben az esetben arról beszélünk, ha egy előre meghatározott nyílt forráskódú rendszerre készítik el a weboldal sablont. Ezek már egy kicsit drágább weboldal sablonok, de nagyon jól használhatóak. Ilyen CMS rendszerek a wordpress, a joomla és a drupal.

Minden a két weboldal sablon esetében rengeteg téma és tevékenység közül választhatunk, így tényleg teljesen egyedi weboldalunk lehet.

weboldal sablonok

A weboldal sablonok előnyei

  • Gyorsan és könnyen alkalmazható
  • Széles körű témák elérhetőek
  • Tovább fejleszthető
  • Biztonságosak
  • Modern weboldal design trendek szerint készülnek

Weboldal sablonokat itt találsz:

https://themeforest.net/

Érdemes jól megfontolni, melyiket vásárolod meg, és alaposan megnézni, hogy milyen funkciókkal rendelkeznek.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük