INGYENES TANÁCSADÁS IRODÁNKBAN

Kötelezettségtől mentes tanácsadás!

Jöjjön el hozzánk és mindenben segítünk, hogy professzionális szinten tudjon indulni új weboldalával, mindezt kötelezettségtől mentesen és teljesen ingyen!

adnet media google ads kerdesek valaszok ikon2

Marketing tanácsadás - ingyen

Megismerjük vállalkozását és tevékenységét, majd javaslatokat fog kapni, hogy milyen módon tudja azt a lehető legjobban megjeleníteni online, milyen eszközöket, milyen felületeteket használjon, hogy a lehető leggyorsabban sikeres legyen új weboldalával. Megnézzük, hogy havi szinten hányan keresnek az Ön termékére, vagy szolgáltatására a Google-ben, valamint, hogy milyen módszerekkel lehet sikeres a Facebook-on, vagy az Instagrammon. Teljes körű online marketing tanácsadás, méghozzá ingyen!
adnet media google ads kerdesek valaszok ikon2

Weboldal tervezés - ingyen

Megtervezzük közösen új weboldalát a legújabb webdesign trendeknek megfelelően, kialakítjuk a felépítést és megtervezzük a marketing funkciókat. Megnézzük a konkurenciát és a referenciáinkat, hogy ezeket is alapul véve egy teljesen egyedi és professzionális weboldalt készítsünk vállalkozása számára.
adnet media google ads kerdesek valaszok ikon2

Részletes árajánlat és megvalósítási terv

A tanácsadást követően azonnal kap tőlünk egy mindenre kiterjedő árajánlatot, valamint egy megvalósítási tervet, hogy mennyi időn belül készül el weboldal és várhatóan mikor tud vele dolgozni, azaz új ügyfeleket és megrendeléseket szerezni.

BÍZZA PROFIKRA A HONLAP KÉSZÍTÉST!

Elkészítjük weblapját rengeteg okos funkcióval, rövid határidővel, működési garanciával. Több éves szakmai múlttal a hátunk mögött tudjuk, hogy mit szeretnének ügyfeleink, így akár egy beszélgetés során is fel tudjuk mérni, hogy milyen weblapra van szüksége.

Ha konkrét terve van, vagy el sem tudja képzelni milyen weblapot szeretne, akkor is tudunk segíteni. A kapcsolatfelvételt követően személyesen tudunk egyeztetni, akár az Ön irodájában, vagy a miénkben.

Írjon nekünk üzenetet, vagy keressen telefonon!

+36 70 326 58 07 [email protected]

Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

Ki tartja a tanácsadást?

Bé Dénes vagyok, online marketing szakértő, 10 éve foglalkozom marketinggel és jelenleg is ügyfeleink számára készítünk majdhogynem önműködő online marketing rendszereket. Több száz vállalkozásnak készítettünk már weboldalt és számos ügyfelünknek kezelünk sikeresen Facebook és Google Ads (Adwords) hirdetéseket. Egy weboldal megfelelően felépítve igazi vevőszerző gépezett, mely futószalagon szállítja az új megrendeléseket. Számos tanácsadás tapasztalatával nem csak marketing és weboldal készítésben tudok tanácsot adni, hanem akár üzleti kérdésekben is, ha szükséges. Célom az, hogy Ön a lehető legszélesebb körben legyen tájékoztatva és pontos képet kapjon a lehetőségeiről.

Garantálom, hogy rengeteg hasznos ötlettel és valóban hasznos tanácsokkal fog a tanácsadásról tőlünk távozni.