parallax background


Weboldal készítés Szigetszentmiklós

Weboldal készítőt keres Szigetszentmiklóson?
Szerezzen több vevőt egy profi weboldal segítségével, növelje bevételeit!

Nincsenek kódok

Az egyik legfontosabb a weboldal készítés során, hogy mi lesz, miután átadtuk a honlapot, hogyan fogom karbantartani? Az általunk biztosított admin felület segítségével Önnek nem kell webgurunak lennie, és nem kell ismerje az összes HTML kódot. Ha tudja kezelni a Microsoft Word-ot, akkor ez sem fog problémát jelenteni. Könnyen létrehozhat új oldalakat, cikkeket, képeket tölthet fel, módosíthatja a szöveget, bármit! Az ehhez szükséges tudást betanítjuk.

Mobiloptimalizált megjelenés

Nem csak azért fontos mert a Google előrébb sorolja azokat a weboldalakat, amelyek mobil optimalizáltak, hanem mert ügyfelei is kényelmesebben, gyorsabban tudják böngészni weblapját. Egyre jobban nő a mobilfelhasználók száma, így az ön mobilbarát honlapjának: gyorsnak, könnyen kezelhetőnek és élvezhetőnek kell lennie.Miért fontos, hogy mobil optimalizált weboldalt készítsen?

Keresőoptimalizált felépítés

Hiába van csodaszép weboldala, rengeteg okos funkciója, ha nincsen látogatója. Az általunk készített weblap rendelkezik egy SEO modullal, melynek segítségével, folyamatosan tornázhatja fel weblapját a Google találatai között. Mi ezt készen adjuk át Önnek, így ezzel sem kell foglalkoznia, viszont a későbbiekben bármikor módosíthat rajta, például ha új oldalt hoz létre. Mit vizsgál a Google keresőoptimalizálás során?

Korlátlan oldal, korlátlan design

Honlapja oldalainak számát nem korlátozzuk, Ön dönti el, hány oldalra van szüksége, és mi annyit programozunk. Olyan weblapot készítünk, amely igazodik tevékenységéhez, arculatához, színvilágához. A Slide Show segítségével élővé varázsoljuk weboldalát.

Megosztás

Az egyes oldalakat megoszthatja a Facebookon, a Twitteren, a Google+-on, vagy elküldheti e-mailben, de ki is nyomtathatja. A könnyen, gyorsan megosztható oldalakkal a látogató egy pillanat alatt elküldheti ismerőseinek az Ön ajánlatát, termékét, szolgáltatását. Hogyan érdemes a Facebookon hirdetni?

Hírlevél küldő szoftver

Telepítünk weboldalára egy hírlevél küldő szoftvert, mellyel könnyen tudja tartani a kapcsolatot az érdeklődőkkel. Már meglévő adatbázist is feltölthet, de létrehozhatunk egy űrlapot, amivel tovább bővítheti listáját. Küldjön különleges akciókat, ajánlatokat, akár időzítve is, legyen ott minden ügyfele postaládájában.

Okos kapcsolati űrlap

Ez nem csak egy egyszerű kapcsolati űrlap. A felhasználók választhatnak, hogy mit szeretnének Önnek üzenni. Akár minden oldalhoz, vagy szolgáltatáshoz, termékhez külön tartozhat egy kapcsolati űrlap/megrendelő lap. A látogató választja ki, hogy milyen témában kíván üzenni Önnek, kiválaszthatja az adott terméket, rendelést adhat le, további információt kérhet Öntől. Az így leadott megrendelésekről, kérésekről Ön e-mailban azonnal értesítést kap. Teljesen személyre szabható, kérhet bármilyen információt a látogatóktól.

Bankkártyás, vagy PayPal fizetés

Ezentúl nem okoz gondot majd ügyfeleinek, hogy kifizessék a számláikat, a megrendelt terméket, vagy szolgáltatást, akár azonnal tudnak fizetni, bankkártyával, vagy PayPal-al.

Okos menü

Ahogy a felhasználó lefele görget a weboldalon, a menü nem tűnik el, követi a tartalmat és igazodik hozzá. Nem szükséges állandóan a weblap tetejére görgetni, egyszerűen és gyorsan navigálhat.

Letölthető tartalmak

Közzé tehet bármilyen letölthető tartalmat. Termék katalógusokat, leírásokat, táblázatokat, útmutatókat, esettanulmányokat. Az érdeklődők egy kattintással letölthetik azt.

Okos hívógomb

Telefonról egy érintéssel hívható telefonszám. Ha a látogató mobilról nézi honlapját, egy érintéssel már kapcsolatba is léphet vállalkozásával. Nem kell másolni, nem kell megjegyezni a telefonszámot, csak rábökni és már tárcsáz is a készülék. Gyors, praktikus, kényelmes.

Facebook, Google+, Twitter

Meglévő Facebook, Google+, Twitter oldalát integráljuk a weblapba, így ügyfelei azonnal követhetik vállalkozását ott is. Ha ezek nincsenek meg létrehozzuk. Nem csak a rajongói tábor növelése miatt fontos, a keresőoptimalizálás során is jelentős tényező, versenyelőnyt szerezhet a konkurenciával szemben.

Főoldalra modul

Vállalkozásának logója minden oldalon meg fog jelenni, erre kattintva a felhasználó visszajuthat a fő oldalra.
nyelvválasztó modul

Nyelvválasztó módul

A nyelvválasztó modul segítségével, weboldalát akár több nyelven is elérhetővé teheti.

Blog

Legyen naprakész! A blog segítségével bármit megoszthat a látogatókkal: hírek, újdonságok, fejlesztések, vagy akár indíthat egy online tanfolyamot blog formájában. Az egyszerű szövegszerkesztő segítségével könnyen szerkesztheti a tartalmat, képeket adhat hozzá, vagy törölhet.

Képek, galériák

Vannak referenciái, olyan képei amit szívesen megosztana a látogatókkal? A képes és videós galériában ezt is könnyen és elegánsan megteheti, megoszthat mindent az érdeklődőkkel.

Google Maps

Vállalkozását elhelyezzük a Google térképén. Az oldalba integrált térkép segítségével, ügyfelei gyorsan és könnyen tudják megtervezni az útvonalat vállalkozásához. Megadhatja a székhelyét, telephelyeit, irodáját bármilyen címet, akár többet is.

Google Analytics

Weblapját összekötjük a Google Analytics-el. Nyomon követheti a forgalmát, honnan és kik keresték fel, mennyi időt töltöttek az oldalon, és melyik oldal tetszett nekik a legjobban. Látni fogja, hogy milyen kifejezésekre keresve jutottak el a weblapjára, és ezeket a kulcsszavakat tovább erősítheti. Folyamatosan elemezheti és optimalizálhatja weblapját.

Rövid határidő

Tudjuk, hogy a mai világban a legértékesebb dolog az idő. Megrendelést követően 7-10 munkanapon belül a weblap garantáltan elkészül. A megrendelésekre lehetőség szerint néhány órán belül válaszolunk, így ne habozzon ha kérdése van, állunk rendelkezésére.

Működési garancia

Nem eresztjük el a kezét! Élettartam garanciát vállalunk oldalára, és a mi hibánkból eredő problémákat azonnal javítjuk, így nem kell attól félnie, hogy weblapja nem fog üzemelni. Sőt, az átadást követő első hónapban, ha úgy érzi valami kimaradt volna, úgy azokat a változtatásokat is elvégezzük.
 

Tekintse meg néhány referencia munkánkat!

hubble1
boszt
royal
laskai
boltkrosok

Ajándék 1: Ingyenes domain 1 évig

A weblap mellé most ajándékba adjuk a domain nevet az első évben.

Ajándék 2: Céges e-mail cím

Pl: info@domain.hu, kis.istvan@domain.hu, iroda@domain.hu Az e-mail postafiókot be is állítjuk Önnek. Így, akár azonnal tudja használni üzleti e-mail címét.
regular-business-card-2

Ajándék 3: 100 db névjegykártya

Megtervezünk és legyártunk Önnek 100 db névjegykártyát.
adwords_kupon_feature

Ajándék 4: Google AdWords kupon

Az első 15.000 Ft-ot mi álljuk! Tegye próbára az AdWords-öt és szerezzen olyan extra látogatókat, akik éppen az Ön termékeire vagy szolgáltatásaira keresnek rá az interneten.

Weboldal készítőt keres Szigetszentmiklóson?
Szerezzen több vevőt egy profi weboldal segítségével, növelje bevételeit!

Irodáink: Budapest, Gubacsi út 19 | Százhalombatta, Béke utca 4.

Elkészítjük weblapját az összes fent felsorolt funkcióval. Rövid határidővel, működési garanciával. Több éves szakmai múlttal a hátunk mögött tudjuk, hogy mit szeretnének ügyfeleink, így akár egy beszélgetés során is fel tudjuk mérni, hogy milyen weblapra van szüksége.

Ha konkrét terve van, vagy el sem tudja képzelni milyen weblapot szeretne, akkor is tudunk segíteni. A kapcsolat felvételt követően személyesen tudunk egyeztetni, akár az Ön irodájában, vagy a miénkben.

Írjon nekünk üzenetet, vagy keressen telefonon!

+36 70 326 58 07
info@adnetmedia.hu


Elfogadom az adataimnak az adatvédelmi irányelvek szerinti tárolását

error: Figyelem: Védett tartalom!