Keresőoptimalizált weboldal készítés
július 4, 2018
Webdesign trendek 2018
július 4, 2018

Weboldal készítés saját kezűleg

Weboldal készítés saját kezűleg – így kezdj neki

Ha azon töröd a fejed, hogy saját kezűleg készíts weboldalt, akkor komoly fába vágod a fejszéd. A weboldal készítés egy külön szakma, ami tanulható, de rengeteg tapasztalat és tudás szükséges hozzá. Egy weboldal készítése saját kezűleg, akkor lesz valóban működő, ha az alapoktól kezded.

Weboldal készítés saját kezűleg kezdőknek

Ha kezdő vagy, mindenképpen javallott, hogy menj el egy weboldal készítő tanfolyamra, ahol megtanulhatod az alapokat, a weboldal készítő tanfolyamról szóló cikkünket olvasd is el. Ha ezzel megvagy, utána jöhet a weboldal elkészítése saját kezűleg. Szükséged lesz tárhelyre és domain név regisztrációra is. Ez az első lépés. Ha jó tárhelyet választasz, az nagyon megalapozza a későbbi sikert.

Ha a tárhellyel megvagy, el kell döntened, hogy nyílt forráskódú CMS rendszert használsz, vagy egyedileg kezded megírni a weboldal kódját. Én javaslom, ha saját kezűleg akarod elkészíteni a weboldalt, akkor mindenképpen egy CMS rendszert használj, például a wordpress-t.

Ingyenes weboldal készítő programok – így tudsz weboldalt készíteni saját kezűleg

Van lehetőséged ingyenesen is weboldalt készíteni, ebben az esetben több online program fog rendelkezésedre állni. Hozzá tenném, hogy ezek végül nem mindig lesznek ingyenesek, de el tudsz indulni különösebb befektetés nélkül. Sok hátrányuk van, azonban ha saját kezűleg készíted a weboldaladat, akkor egy jó kezdet lehet.

Ilyenek lehetnek:

  • https://www.webnode.hu/
  • www.zombeek.hu
  • www.simplesite.com/

A fent említett eszközöket használhatod ha saját kezűleg akarsz weboldalt készíteni, és jó alapja lehet a későbbi munkáidnak. Azonban ha valóban profi weboldalakat akarsz készíteni, akkor áss bele mélyebben a témába és válj a szakértőjévé.

Ha még is inkább profi csapatra bíznád a weboldal készítést keress minket bizalommal!

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

1 Comment

  1. Bóth Barnabás szerint:

    Én javaslom ezt a óldalt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük