Weboldal készítés ingyen google
július 5, 2018
Weboldal design készítés
július 5, 2018

Weboldal készítés program

Lentebb felsorolok neked néhány weboldal készítés programot, de előbb nézzük meg mi kell ahhoz, hogy weboldalt készíts. Szükséged lesz egy domain névre és egy tárhelyre, ahova feltöltöd majd a weboldaladat. Ezek után meg kell tervezd a weboldal arculatát. Ha ezek megvannak, akkor szükséged lesz menüpontokra és megfelelő tartalomra. Érdemes a céged a Google Maps-en elhelyezni és ezt a térképet betenni az oldalba.

Ha ezekkel megvagy, akkor a weboldal készítés program kiválasztása lesz a következő lépés. Ha meg van a weboldal készítő program, utána rendszerbe kell tenned a weboldalad felépítését és meg kell határoznod az üzleti célokat. Lehet, hogy webáruházat, de lehet hogy csak egy üzleti bemutatkozó weboldalt akarsz készíteni, nem mindegy, hogy ezen weboldal készítéshez milyen programot választasz.

Weboldal készítés program, programok

Ha online szeretnél weboldalt készíteni és ehhez keresel programot, akkor az alábbi felületek egyikét javaslom. Szerintem az online weboldal készítés program lehet a megfelelő, ha gyorsan és könnyen szeretnél indulni.

Az online weboldal készítés program előnyei

  • Gyorsan be tudod üzemelni weboldalad
  • Lehet, hogy ingyenesen is el tudsz indulni
  • Jó lehetőség a tanulásra költség kímélően

Az online weboldal készítés program hátrányai

  • Nem mindig ingyenes
  • Korlátozott funkciókkal tudsz csak dolgozni
  • Nem tudsz kialakítani egyedi dizájnt

Még is azt mondom, hogy ha weboldal készítő programot keresel, akkor az online vonalon indulj el.

Ha úgy döntesz, hogy számítógépes weboldal készítés programot választasz, akkor ott készülj fel, hogy komolyan kell majd a kódokat ütnöd, nap, mint nap. Ennek az a hátránya, hogy sok időt fog elvenni tőled a weboldal készítés, viszont az előnye, hogy bármilyen weboldal készítését tudod vállalni. Számos weboldal készítő program kínál nagyszerű lehetőségeket. Ha komolyabban akarod a tudásod elmélyíteni, akkor ajánlom, hogy végezz el valami weboldal készítő tanfolyamot.

 

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük