Saját weboldal készítés
Saját weboldal készítés
július 26, 2018
Photoshop weboldal készítés
Photoshop weboldal készítés
július 26, 2018

Weboldal készítés online

Weboldal készítés online

Érdemes tudni, hogy az összes weboldal készítése online történik. Nem teljesen igaz ez, mert lehet, hogy egy saját szerveren készítjük, ami nincs online, de mi minden weboldalt online készítünk, mert így egyből élesben tesztelhető is.

A weboldal készítés online lehetőségei

Számos online weboldal készítő lehetőség van, amivel online el tudjuk készíteni, akár saját magunk is a weboldalunkat. Ezek között hirdetik néhány magukat ingyenes online weboldal készítőként is, de érdemes ezeket jobban szemügyre venni, mert nem minden arany, ami fénylik és végül a legtöbb esetben nem lesz ingyenes a weboldal készítés online, sőt találkoztam már olyannal is, amikor elég húzós összegeket kértek el, pedig eleinte ingyenesnek hirdették magukat.

Weboldal készítés online

A weboldal készítés online ingyen hátrányai

Ahogy említettem legtöbbször nem ingyenesek, mindemellett rendkívül korlátozottak. Ezek mellett, ezek az online weboldal készítő programok sablonokra épülnek, amiken nem lehet módosítani, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy szembe fog jönni velünk honlapunk, egy más cég formájában. Ami nem is nekünk lesz, hanem a vásárlóinknak fura és nem éppen garantált, hogy el fogjuk érni eleinte kitűzött üzleti céljainkat.

Ha szeretne többet megtudni az ingyenes weboldal készítés online lehetőségeiről, akkor nézze meg az alábbi cikkeinket:

Ingyenes weboldal készítés

Weboldal készítés otthon

Weboldal készítés online

Megfontolná, hogy belevág az ingyenes online weboldalkészítésbe? Nézze meg az alábbi online weboldal készítő felületeket:

https://www.webnode.hu

www.zombeek.hu

www.simplesite.com/

Ahogy említettem az elején nálunk a weboldal készítés online történik, mert ebben a környezetben tudjuk azonnal tesztelni a weboldalakat és az ügyfeleinknek is könnyen meg tudjuk mutatni fejlesztés közben.

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük