Weblap szerkesztés - AdNet Media - Online marketing szakértőktől
Weblap sablonok
július 19, 2018
Weblap fejlesztés
Weblap fejlesztés
július 19, 2018
Mutasd az összeset

Mi az a weblap szerkesztés. A weblap szerkesztést kétféleképpen is szokták értelmezni, az egyik az, amikor az elkészült weblapot szerkesztjük, azaz karbantartjuk a tartalmat, a másik esetben pedig ha egy weblapot szeretnénk elkészíteni. Most szeretném mind a két lehetőséget tisztázni és rendbe tenni.

Weblap szerkesztés, azaz a weblap karbantartása

Ez alatt a fogalom alatt azt értjük, amikor a már meglévő weblap tartalmát szerkesztjük, bővítjük, azaz naprakészen tartjuk. Weblap készítés során fontos, hogy egy elkészült weblapot tudjuk majd szerkeszteni, hiszen a tartalom gyakran változhat. Nem feltétlenül kell minden weblap esetében naponta szerkeszteni a tartalmat, de akadhat olyan alkalom, amikor szükséges, ezért érdemes olyan weblapot készíttetni, ami szerkeszthető.

Weblap szerkesztés – a tartalom

Fontos, hogy a weblapunkon közzétett tartalmat frissítsük időnként, már csak azért is, hogy ne tűnjön az oldal elavultnak. Másfelől a Google is szereti, ha időnként friss tartalommal bővítjük a weblapunkat.

Az alábbiak jönnek szóba weblap szerkesztés kapcsán:

  • Szöveges tartalom – aktualizálni az árakat, infókat, termékeket
  • Képes tartalom – új referenciák, új termék képek esetleg a vállalkozást érintő tartalmak
  • Blog bejegyzés – hírek, aktuális történések megosztása

Weblap szerkesztés, avagy weblap készítés

Nem mondanám, hogy ez a helyes fogalom a weblap készítésre, de néhányan ezt használják. Ha weblapot szeretnénk készíttetni, keressünk megfelelő csapatot a fejlesztésre, hogy profi weblapunk legyen, mert ez fogja meghatározni az online üzleti sikerünket. A weblap szerkesztés 2 módon is történhet teljesen egyedi weblap készítésként, vagy egy CMS rendszer által. Mind a két lehetőség jó megoldás lehet, attól függően, hogy milyen weblapot szeretnénk szerkeszteni/készíteni.

Ha szeretne profi weblap szerkesztővel dolgozni, keressen meg minket bátran. Minden weblapunk szerkesztő felülettel ellátott, melynek használatát betanítjuk, így ön minden tartalmi részt naprakészen tud tartani.

 

 

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

0
Kapcsolódás
Kis türelmét kérjük......
Ajánlatkérés küldése

Kérdése van, árajánlatot kérne? Írjon nekünk most!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
Ajánlatkérés

Segíthetünk? Garantáltan 4 órán belül válaszolunk Önnek!

Az Ön neve
* Az Ön email címe
* Az Ön telefonszáma
* Megjegyzés
ONLINE elérhetőek vagyunk!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?