Weblap grafika készítés
július 19, 2018
Weblap szerkesztés
július 19, 2018

Weblap sablonok

Weblap sablonok, azok, amelyek egy előre elkészített váz alapján létrehozott HTML és CSS sablonok, ezek alapján relatíve gyorsan elkészíthető egy weblap. Ez nem jelenti azt, hogy ettől nem lesz profi a weblap, vagy átlagos lenne. Nem kell megijedni, millió weblap sablon található a weben, ezek között létezik rengeteg ingyenes és fizetős is. Ha megveszünk egy weblap sablont, utána azt teljesen egyedire tudjuk szabni. Több fajtája létezik a weblap sablonoknak, vannak, amelyek HTML alapúak és vannak, melyek különböző CMS rendszerekhez használhatóak.

A HTML alapú weblap sablon

A HTML alapú weblap sablonok egy előre leprogramozott HTML kód által készülnek és ezek lesznek az olcsóbb verziók. Megvásárlás után ezeket teljesen egyedire szabhatjuk és tovább is fejleszthetjük, kedvünk szerint. Nagyon jó lehet egy HTML weblap sablon, ha semmilyen elképzelésünk a weblap designal kapcsolatban és nem szeretnénk időt és energiát fektetni a weblap grafikai készítésébe.

CMS rendszer alapú weblap sablon

Ezek olyan weblap sablonok, melyek egy már létező nyílt forráskódú rendszer alapjait felhasználva készülnek komoly programozás során. Lényegesen drágább weblap sablonok, de nagyon jól használhatóak. Ilyen CMS rendszerek a wordpress, a joomla és a drupal.

Minden a két weblap sablon esetében rengeteg téma és tevékenység közül választhatunk, így tényleg teljesen egyedi weblapot tudunk készíteni.

A weblap sablonok előnyei

  • Gyorsan és könnyen alkalmazható
  • Széles körű témák elérhetőek
  • Tovább fejleszthető
  • Biztonságosak
  • Modern weblap design trendek szerint készülnek

Weblap sablonokat itt találsz:

https://themeforest.net/

 

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük