Keresőoptimalizált weblap készítés
július 18, 2018
Weblap készítés gyorsan
július 18, 2018

Weblap készítés saját kezűleg

Weblap készítés saját kezűleg – így kezdj neki

Ha olyan döntést hoztál, hogy egymagad készíts weblapokat saját kezűleg, akkor egy jó kis kalandba vágtál bele. A weblap készítés egy nagyszerű szakma, ami nagyon jól megtanulható, de ehhez nagyon sokat kell tanulnod és rengeteg tapasztalatot kell szerezned. Egy weblap készítése saját kezűleg, akkor lesz igazán profi és valóban működő, ha az alapoktól kezded.

Weblap készítés saját kezűleg kezdőknek

Ha a weblap készítés most neked még egy teljesen friss téma, akkor a legjobb kezdés, ha elmész egy weblap készítő tanfolyamra, ahol széles körben elsajátíthatod az alapokat, de mindenek előtt olvasd el a weblap készítő tanfolyamról szóló cikkünket is. Ha az alapokkal megvagy, utána jöhet a weblap készítése saját kezűleg. Ahhoz, hogy weblapod legyen szükséged lesz tárhelyre és domain név regisztrációra. Ezek az első lépések. Győződj meg róla, hogy profi tárhely szolgáltatót válassz, mert ez a döntésed a későbbiek során rengeteg macerától fog megóvni.

Ha megtaláltad a legjobb tárhely szolgáltatót, el kell döntened, hogy milyen weblap motorral fogsz dolgozni, esetleg nyílt forráskódú CMS rendszert használsz, vagy egy egyedi weboldal készítését választod. Véleményem szerint, ha saját kezűleg akarod elkészíteni a weblapot, akkor a legjobb megoldás egy CMS rendszer, amilyen a wordpress is.

Ingyenes weblap készítő programok – így tudsz weblapot készíteni saját kezűleg

Ha saját kezűleg készíted a weblapodat, akkor találkozni fogsz ingyenes weblap készítő programokkal, mindjárt be is mutatok neked néhányat. Nem árt, ha tudod, hogy ezek általában nem lesznek mindig ingyenesek, ha komolyabban akarod igénybe venni a szolgáltatást, azért már bizony fizetni is kell, viszont el tudsz indulni alacsonyabb költségekkel. Elég sok hátrányuk van sajnos, azonban ha saját kezűleg készíted a weblapodat, akkor egy jó és költség kímélő kezdet lehet.

Ingyenes weblap készítő programok:

 

Kísérletezz bátran a fent említett weblap készítő programokkal, ha saját kezűleg akarsz weblapot készíteni, mivel jó alapja lehet a későbbi sikerednek. Viszont, ha tényleg profi és jól működő weblapokat akarsz készíteni, akkor tanulj gőzerővel és válj szakértővé.

Ha még is inkább úgy döntesz, hogy profi csapatra bízod a weblap készítést keress meg minket bizalommal!

Bé Dénes
Bé Dénes
Üdvözöllek Bé Dénes vagyok, minősített Google Ads és online marketing szakértő. Mindig is érdekelt a marketing és az értékesítés, ez számomra már szenvedély. Szeretem az újdonságokat és az innovatív megoldásokat, így biztos lehetsz benne, hogy tőlem csak a legújabb módszerekről fogsz hallani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük